reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ojej ws
Hej kochane ja tak na chwile nadrobię was pewnie dopiero jutro wieczorem.

Ja dzis wylądowałam w szpitalu bo nie czułam od wczoraj a w zasadzie od przedwczoraj ruchów maluszka a do tego dostałam rano tak silnego bólu w podbrzuszu jakby cos miało mi wypaść :(

Zrobili mi ktg z dzidzia ok czynność serca 125. U mnie temperatura 37,1 i krew w moczu +2 :/ we wtorek mam dzwonić po posiew jak nic nie wyjdzie to usg czy to moze nie krwiak "przecieka"

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej współczuje!ale dobrze ze z dzidzia wszystko dobrze!trzymam kciuki oby wszystko ułożyło się dobrze.bedzie dobrze nie zamartwiaj sie na zapas!

reklama
Maryqska kurcze wspolczuje sytuacji, ale mam nadzieje ze mimo ze piszesz ze jest beznadziejnie to sie poprawi jestesmy w ciazy i hormony tez daja nam popalic:/

Aniay oo popatrz, corka w ciagu 2 - 3 miesiacy dostanie 2 rodzenstwa heh.

Idealka moj synus wczoraj po tej narkozie tak swirowal w brzuszku ze az w szoku bylam[emoji6]

KolorowaMama kurde kochana to strachu sie najadlas[emoji20]
Ale najwazniejsze ze wszystko z dzidzia ok!
Wiesz co wlos sie jezy!!! Dlaczego od razu niemogli zrobic usg???!!! Brak slow!!!

Hapybabymama, super ze z dzidzia wszytsko ok i gratuluje chłopaka [emoji122]

@kolorowa, uważaj na siebie i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze z Tobą [emoji110]

@maryqska i @anula jesteście silne babki i nie denerwujscie Cie bo dzidzie Wasze czuja. faceci czasem mózgu nie maja i podejdzie do nich z dystansem, przynajmniej do porodu kiedy Wasze samopoczucie ma wpływ na dziecko. Trzymam kciuki za Was!

Shariotka a czemu musisz brać antybiotyki na upławy?

Bo się pogarszało z dnia na dzień, a mniej inwazyjne metody nie pomagały :( Dostałam antybiotyk w globulkach Pimafucin, dzisiaj będzie 3 dawka. Powoli się poprawia. Mam jeszcze Macmiror w maści, dobrze działa na podrażnienia wynikające z upławów, niweluje np. pieczenie czy swędzenie, ale z tym był u mnie najmniejszy problem . Najgorzej, że cały czas ze mnie leciało, normalnie jakbym miała miesiączkę tylko w innym kolorze. Nikomu nie życzę, naprawdę.

Shariotka uuu to nieciekawie faktycznie mialas...miejmy nadzieje ze leki pomoga...!

Ja po szpitalu mam zapisany antybiotyk, globulki luteine , mase mam tych lekow:/
Ale co zrobic[emoji4]

Hej dziewuszki,

Lato wróciło na weekend. Byliśmy na grillu u znajomych, a jutro pewnie jedziemy nad jeziorko.

@Ola0590 witaj :)

@MartynaM u mnie sprawdza się najlepiej olejek z drzewa herbacianego. Im wcześniej zastosowany tym lepiej.

@happy super!! a z tymi kilogramami, to też się dziwię... niedługo masz półmetek i 2,5 kg to dużo? bez jaj

@maryqska kurcze niefajnie... trzymam kciuki, żeby się poukładało.

@kolorowaMama za Ciebie też trzymam kciuki, odpoczywaj :*

reklama
kolorowa mama trzymam kciuki żeby było dobrze.

A u mnie bąbelek skacze że nie jest łatwe zasnąć [emoji7] uwielbiam to. Dochodzę z nadrabianiem do str. 200. Zaczyna mi się zgaga. [emoji29] dziś pół mleka wypiłam. Moje dziewczynki śpią już i chyba ja zasnę zaraz... wiec dobranoc [emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry