reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
HappyBabyMama
Nie zgodze. Mieszkalam z nimi trzy lata. Zaplacilam za to wysoka cene. Ja nawet nie wezme ich do siebie gdyby cos sie stalo. Nie jestem w stanie psychicznie byc z nimi pod jednym dachem. Nawet w jednym miescie. Bardzo ciezko zapracowali na nasze obecne relacje. Jedyny powod dla ktorego w ogole z nimi rozmawiam, to taki ze nie chce stawiac meza w trudnej sytuacji i dlatego ze sa dziadkami moich dzieci.

witam, nowe mamy z Olą się już znamy z ebobasa :p
Shaer pogadaj z mężem na spokojnie, jeśli wcześniej nie mówił nic o takiej możliwości w przyszłości to na pewno też nie chce zamieszkać z rodzicami, może Twoja teściowa specjalnie chciała Cię podpuścić :) wiem coś na ten temat bo moja i przed małżeństwem próbowała mi wmówić że nigdy nie będę w życiu mojego narzeczonego wtedy tak ważna jak ona, a teraz odkąd dowiedziała się że jestem w ciąży to zapisała się do klubu fitness i za każdą wizytą u niej wspomina jaka to ona już chuda nie jest dzięki ćwiczeniom :) w tym momencie zawsze mam ochotę jej coś "dosrać" ale że to głupie jest i takie pozostanie to pomijam to milczeniem i głupią miną :)

HappyBabyMama Trzymam kciuki za wizytę bedzie ok daj znać kochana po wizycie.
A ja coś cierpliwości nie mam nerwy mam jak diabli wszystko mnie wkurza .
Witam nowe mamusie.

Dziewczyny dzieki za kciuki u bobaska wszystko w porzadeczku :) ze mna tez. Szyja długa na 4 cm sztywna zamknięta, z łożyskiem tez ok, bobas zamiast wzdłuż lezy w poprzek i nogami tak kopie ze ja to czuje jakbym miała kamienie w brzuchu :) ale jest cały i zdrowy i siusiaczek stoi jak dąb wiec juz na 100% chłopczyk :) Ale sie cieszę mowię wam :)

Ostatnia edycja:
HappyBabyMama jak za duzo 2.5 kg? Chyba ona nie powazna! Wejdz sobie w kalulatory ile mozna przytyc w ciazy i pokaza odpowiednio do twojej wagi i wzrostu[emoji4]
Gratulacje kochana wizyty! I pieknie dluga szyjka!!!

Ja juz w domku leze[emoji4] M szykuje obiadek[emoji4]

Link do: Kalkulator wagi w ciąży - prawidłowa waga w ciąży - Baby online

Kalkulator bardzo prosze. Poza tym kazda kobieta ma inna sylwetke i inaczej tyje. Ja mam dlugie nogi ale krotka talie wiec od razu mam brzuszek i boczki mi wylaza mimo ze waga na minusie.
Dziewczyna o normalnej budowie powinna przytyc od 11 do 15 kg a te z nadmiarem kg miedzy 6 a 8 kg

Mysle ze duzo zalezy od formy stanu zdrowia wieku budowy i genow :)

reklama
Happy
Moje gratulacje!

Julia
Odpoczywaj duzo.

Ja jazdy z moja tesciowa przerabiam od zawsze. Jestem pewna ze nie wroce do nich za zadne skarby.
Ba gdybym znala ich blizej przed slubem nie wyszlabym za mojego meza chyba

Do góry