reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@aniay tule internetowo :-) :) może ty też powinnaś pomyśleć o odpoczynku od pracy ;)
I

Od pracy w domu, napewno ;)
Prace prace mam siedzaca latwa I przyjemna, zero stresu, moge wstac kiedy chce I zjesc kiedy chce.
I robie to co naprawde lubie wiec nie zamierzam iść na zwolnienie, poza tym tutaj zwolnienie jest prawie bezplatne, no I ledwie miesiac temu awans dostalam.

Hej dziewczyny, wyglągda na to że jestem kolejną styczniówką :) 2 testy z mega tłustymi krechami. Termin porodu wg @ to 27 styczeń.

Super kolorowa ze na wizycie wszystko ok:laugh2:
Brzusio wymioty przejdą,z reguły trzyma pierwszy trymestr i ustępuje.Drugi trymestr wgl jest spoko bo najmniej uciążliwy,mdłości znikają,libido wraca,brzuch jeszcze ma umiarkowany rozmiar,pełny luzik:)

Polemizowalabym z tym ze mdlosci i wymioty znikaja po 1 trymestrze. Z synem wymiotowalam do samego porodu. Zamiast przytyc to schudlam w ciazy.

Dzięki aniay :*
jestem w wielkim szoku bo ten cykl był bardzo dziwny. całkowicie ominęliśmy płodne, w 18dn dostałam okresowopodobne krwawienie które trwało z 5dni a teraz w środę byłam na usg i lekarz zobaczył bardzo grube endo i polipa na nim i kazał czekać na okres, ale coś mnie tknęło i w piątek kupiłam test i od razu mocne kreski, wczoraj tak samo. Z objawów póki co palące sutki i ciągnięcia w podbrzuszu, czyli tak samo jak przy ciąży z synem.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Ann89 czesc i gratulacje !:)
KolorowaMama fantastyczne wiadomości przyniosłaś nam z wizyty! Ogromnie się cieszę, że wszystko ok i że dostałaś to zwolnienie :)

reklama
Miałam wam jeszcze napisać, ze lekarz zalecił cc, z uwagi na brzydka bliznę po porządnim oraz to ze powodem wykonania byl brak rozwarcia nawet po 16h z oxy takze powiedziała, ze niektóre kobiety sie poprostu nie otwierają, i ze ona by nie ryzykowała takich męczarni dla siebie i dziecka kolejny raz, a ja dalej nie wiem co myślec o tym

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry