Ja juz jestemna zwolnieniu...Witajcie
Ja byłam w tym tygodniu i serduszko bije7 tydzień i 4 dzień
nie mam mdłości, bardzo dobrze się czuję. Do którego miesiąca zamierzacie pracować? Ja mam pracę chodząco stojąca i w czerwcu zaczynamy wyprzedaże, to będzie 11 tc, obawiam się o swoje zdrowie i zdrowie malucha. Mam wizytę 7.06 i zamierzam pogadać z ginem o zwolnieniu
kolorowamama super ze wszystko gra
![]()
reklama
ankamaz
Fanka BB :)
oo ja prawie 30kg i mialam mdłości,a przechodziły jak zjadałam właśnie fast foody ,masakra, tylko,że ja z tych co i bez ciąży fast foody jeAha apropos jedzenia to ja zamiast mieć ochotę na warzywa czy owoce to ciągle bym frytki i big maca mogła jeść:/a normalnie to rzadko jadam,nie wiem skąd takie smaki mi w głowie. Musze uważać bo w poprzedniej ciąży 20kg przytyłam i co dopiero zrzuciłam a tu od nowa.
Na mdłości mi pomagały migdały i cola w małych ilościach.
midzisiaj siostrzeniec się pyta (6 lat) czy będę miała dzidziusia,ja przytaknęłam,a on, że właśnie widzi większy brzuchO matko, TAK, to wzdęcie sprawia że wyglądam jak zaawansowana ciąża >< Masakra. A co to będzie potem![]()

ooo super wieści ! Teraz sobie odpoczniesz od pracy,a przede wszystkim od tego palanta menedżera !!Hej ja juz powszystko wyglada dobrze, szyjka zamknięta, z usg 5+3, serduszko mowila ze na spokojnie za 3tyg, to jeszcze nie zarodek ale mowila ze wszystko wyglada ok i zeby sie nie stresować dostałam zwolnienie z pracy poki co
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
C
Cytrynowa
Gość
Hej ja juz powszystko wyglada dobrze, szyjka zamknięta, z usg 5+3, serduszko mowila ze na spokojnie za 3tyg, to jeszcze nie zarodek ale mowila ze wszystko wyglada ok i zeby sie nie stresować dostałam zwolnienie z pracy poki co
Gratulacje

Już w pracy powiedziałam że pracuję maks do 15 czerwca [emoji51] mam nadzieje że gin problemów mi robił nie będzieJa juz jestemna zwolnieniu...![]()
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
Dzieki dziewczyny teraz czekam jeszcze zeby usłyszeć serduszko [emoji173]️
I trzymam kciuki wasze wizyty [emoji8]
I trzymam kciuki wasze wizyty [emoji8]
Kolorowamama, ja byłam wczoraj na wizycie i u mnie też nie było jeszcze ani zarodka ani serduszka. Lecę teraz w piątek na kolejne usg, ale mi też lekarz powiedział, że to za wcześnie i nie ma się czym martwić. Wczoraj miałam 5t i 2 dzień.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Pisze z luzka, po calym dniu roboty paskudny tepy ból mnie złapał I musialam sie polozyc, na cale szczescie pomoglo, normalnie sie przestraszylam.
Ciesze sie kazda pozytywna wizyta u ginka z ktorej zdajecie relacje. Nie przestaje sie usmiechac.
Ciesze sie kazda pozytywna wizyta u ginka z ktorej zdajecie relacje. Nie przestaje sie usmiechac.
reklama
Bridget Jones
Super kolorowa ze na wizycie wszystko ok
Brzusio wymioty przejdą,z reguły trzyma pierwszy trymestr i ustępuje.Drugi trymestr wgl jest spoko bo najmniej uciążliwy,mdłości znikają,libido wraca,brzuch jeszcze ma umiarkowany rozmiar,pełny luzik

Brzusio wymioty przejdą,z reguły trzyma pierwszy trymestr i ustępuje.Drugi trymestr wgl jest spoko bo najmniej uciążliwy,mdłości znikają,libido wraca,brzuch jeszcze ma umiarkowany rozmiar,pełny luzik