Ja juz jestemna zwolnieniu...Witajcie
Ja byłam w tym tygodniu i serduszko bije 7 tydzień i 4 dzień nie mam mdłości, bardzo dobrze się czuję. Do którego miesiąca zamierzacie pracować? Ja mam pracę chodząco stojąca i w czerwcu zaczynamy wyprzedaże, to będzie 11 tc, obawiam się o swoje zdrowie i zdrowie malucha. Mam wizytę 7.06 i zamierzam pogadać z ginem o zwolnieniu kolorowamama super ze wszystko gra
reklama
ankamaz
Fanka BB :)
oo ja prawie 30kg i mialam mdłości,a przechodziły jak zjadałam właśnie fast foody ,masakra, tylko,że ja z tych co i bez ciąży fast foody jeAha apropos jedzenia to ja zamiast mieć ochotę na warzywa czy owoce to ciągle bym frytki i big maca mogła jeść:/a normalnie to rzadko jadam,nie wiem skąd takie smaki mi w głowie. Musze uważać bo w poprzedniej ciąży 20kg przytyłam i co dopiero zrzuciłam a tu od nowa.
Na mdłości mi pomagały migdały i cola w małych ilościach.
midzisiaj siostrzeniec się pyta (6 lat) czy będę miała dzidziusia,ja przytaknęłam,a on, że właśnie widzi większy brzuch ja oprócz wzdętego brzucha, 2kg przytyłam jużO matko, TAK, to wzdęcie sprawia że wyglądam jak zaawansowana ciąża >< Masakra. A co to będzie potem
ooo super wieści ! Teraz sobie odpoczniesz od pracy,a przede wszystkim od tego palanta menedżera !!Hej ja juz po wszystko wyglada dobrze, szyjka zamknięta, z usg 5+3, serduszko mowila ze na spokojnie za 3tyg, to jeszcze nie zarodek ale mowila ze wszystko wyglada ok i zeby sie nie stresować dostałam zwolnienie z pracy poki co
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
C
Cytrynowa
Gość
Hej ja juz po wszystko wyglada dobrze, szyjka zamknięta, z usg 5+3, serduszko mowila ze na spokojnie za 3tyg, to jeszcze nie zarodek ale mowila ze wszystko wyglada ok i zeby sie nie stresować dostałam zwolnienie z pracy poki co
Gratulacje
Już w pracy powiedziałam że pracuję maks do 15 czerwca [emoji51] mam nadzieje że gin problemów mi robił nie będzieJa juz jestemna zwolnieniu...
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
Dzieki dziewczyny teraz czekam jeszcze zeby usłyszeć serduszko [emoji173]️
I trzymam kciuki wasze wizyty [emoji8]
I trzymam kciuki wasze wizyty [emoji8]
Kolorowamama, ja byłam wczoraj na wizycie i u mnie też nie było jeszcze ani zarodka ani serduszka. Lecę teraz w piątek na kolejne usg, ale mi też lekarz powiedział, że to za wcześnie i nie ma się czym martwić. Wczoraj miałam 5t i 2 dzień.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Pisze z luzka, po calym dniu roboty paskudny tepy ból mnie złapał I musialam sie polozyc, na cale szczescie pomoglo, normalnie sie przestraszylam.
Ciesze sie kazda pozytywna wizyta u ginka z ktorej zdajecie relacje. Nie przestaje sie usmiechac.
Ciesze sie kazda pozytywna wizyta u ginka z ktorej zdajecie relacje. Nie przestaje sie usmiechac.
reklama
Bridget Jones
Super kolorowa ze na wizycie wszystko ok
Brzusio wymioty przejdą,z reguły trzyma pierwszy trymestr i ustępuje.Drugi trymestr wgl jest spoko bo najmniej uciążliwy,mdłości znikają,libido wraca,brzuch jeszcze ma umiarkowany rozmiar,pełny luzik
Brzusio wymioty przejdą,z reguły trzyma pierwszy trymestr i ustępuje.Drugi trymestr wgl jest spoko bo najmniej uciążliwy,mdłości znikają,libido wraca,brzuch jeszcze ma umiarkowany rozmiar,pełny luzik