reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@Anula0000 ja dzis wyslalm mężowi przesłanie ! Spróbuj i Ty [emoji23][emoji23]
1470735670-faymld.jpeg

@kolorowaMama haha nadrabiam, po wczorajszej nieobecnosci, ale to przeslanie mnie calkowicie rozwalilo... Juz kopiuje i natychmiast wysylam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Marcje ja skorzystałam w pierwszej ciąży i bardzo polecam. Miałam koszmarne bóle z krzyża które wymęczyły mnie przez cała noc, rodzic zaczęłam dopiero przed południem wiec byłam juz ledwo żywa a dzieki temu znieczuleniu miałam chwile wytchnienia żeby zebrać siły i urodzić. Tylko że taka dawkę mi zaaplikowała- poprosiłam o jeszcze bo długo nie działalo- że jak jak sie akcja porodowa zaczęła to nie czułam nic-nawet skurczy partych i lekarz trzymał mi rekę na brzuchu i mówił kiedy przeć- ale szybko poszło:). Potem kilka miesięcy po porodzie miałam straszne bóle kręgosłupa- niby po znieczuleniu ale wystarczyła seria masaży i przeszło.
Wlasnie, dziewczyny ostatnio czytalam, ze przy lozysku na przedniej scianie podobno nie ma sie raczej tych koszmarnych boloe z krzyza przy porodzie... Wiecie cos na ten temat?

@marlena:) super, gratuluję, myślałaś nad imionami?
@kathana dobrze, że u Helenki wszystko ok.

Ja na usg idę w piątek, trochę obawiam się, ze moja córeczka stanie się synkiem. Już zdążyłam się przyzwyczaić do myśli o dziewczynce, nawet mówię do brzucha po imieniu:confused:.

tak mamy juz imie wybrane Liliana ;)

Dzień dybry.
Idę teraz do krwiopijcy, bo zależy mi na kilku badaniach a propos mojej tarczycy, a dostałam tylko jedno skierowanie, więc trzeba zrobić wszystkie na raz.
Może mały się nie obudzi, dopóki nie wrócę, ale w razie wu mam ostatni dzień siostrzeńca, którym mi bardzo pomaga :)
Miłego dnia

A tak w ogole to nadrobilam. Marlen, Kathana gratuluje corek... Kolorowa wspolczuje opryszczki, ja nigdy nie mialam, ale moja kolezanka mowi, ze jej czasami wyskakuje z przegrzania organizmu i oslabienia... Nie wiem ile w tym prawdy... U mnie dzisiaj mija rowne dwa tygodnie od amniopunkcji, takze w kazdej chwili moge spodziewac sie wynikow...Drżę na sama mysl...Co myslicie o imieniu Wojtus dls chlopca? Moj M. bardzo by chcisl, po ojcu?

Cześć dziewczyny.
Moje młode jeszcze śpi w moim łóżku. Ho wstał w nocy ze ma brzydkie sny i nie miałam serca go odsyłać [emoji3]
Anula ładne imię mi osobiście się podoba. Za wyniki trzymam kciuki będzie dobrze. ..
KolorowaMama współczuję opryszczki ha nigdy nie miałam. Ale widzę że Hitler nie pierwszy raz się przewija przez nasze forum nutka super ze dzień udany.
Ja na 11 idę do lekarza ciekawe czy pooglądam Michała na usg bo tylko z tą nadzieja tam idę

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
Moje młode jeszcze śpi w moim łóżku. Ho wstał w nocy ze ma brzydkie sny i nie miałam serca go odsyłać [emoji3]
Anula ładne imię mi osobiście się podoba. Za wyniki trzymam kciuki będzie dobrze. ..
KolorowaMama współczuję opryszczki ha nigdy nie miałam. Ale widzę że Hitler nie pierwszy raz się przewija przez nasze forum nutka super ze dzień udany.
Ja na 11 idę do lekarza ciekawe czy pooglądam Michała na usg bo tylko z tą nadzieja tam idę

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
@kamisia1101 hehe, ja ogladam Michala codziennie, bo to moj M. Takze gdybys chciala to zapraszam;)

Ja miałam w tej ciazy juz dwa razy opryszczkę na wardze i smarowałam maścią, nie wyobrażam sobie nie smarować, nabrałoby mi sie to tygodniami

Wogole chciałabym miec chłopczyka, ale choc ta ciąza troszkę inna niż pierwsza to czuje, ze bedzie dziewczynka, i tez jestem taka rozlana po bokach wiec .... Sama nie wiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam.

Kathana no ja tez dzis spedzam czas w Labo:/ tez mam dporo badan.
Moja zostala z babcia bo spi przewaznie do 10 wiec powinnam dotrzec do tego czasu.

Anula0000 kciuki za wyniki&&&
Bedzie dobrze!!! Musi!!!
Jesli Wam sie podoba to jak najbardziej wezcie to imie[emoji4]

Kamisia kciuki za wizyte&&&&&

Milego dnia dziewczyny;)

Ktos jeszcze dzis wizytuje?

Do góry