reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@marlena:) gratuluje udanej wizyty I coreczki! Liliana - bardzo ladne imie.
@kolorowaMama a Ty znowu chorotka? cos Cie ta ciaza nie rozpieszcza.bidulku
@ankamaz my tez mamy kilka imion na ktore zdecydowanie jedna lub druga strona sie nie zgadza. nikt nikogo nie stara sie na sile przekonywac, tylko szukamy dalej :)

Ja dzis jeszcze dlugi dzien w pracy a potem dluuugi weekend : ) Mam nadzieje ze uda nam sie cos fajnego zrobic I sobie troche odpoczne, moze pojedziemy nad jeziorko..

reklama
Hej dziewczyny [emoji4]

Ankamaz i Kamisia powodzenia na wizytach! [emoji4]

Ankamaz czekamy z niecierpliwoscią na płeć. Dobry pomysł z tą eliminacją imion [emoji4]

Anula będzie dobrze! To niestety tylko niepotrzebny stres!

Kolorowa współczuję samopoczucia, ja powoli z chorób wychodzę ale trwa to 5 tygodni. Cholerne 5!tygodni kaszlu i smarów. Mój ginekolog kazał mi stosować Zovirax na opryszczkę, moja przyjaciółka tez ma chroniczne zimno i ona także miała zalecenie maści przeciwwirusowych, kupowała Hascovir - bo jest tańszy. Jej bobasek urodził się zdrowy jak ryba, na miesiąc przed porodem przyjmowała Hascovir doustnie, zeby na 100 % wyeliminować opryszczkę przed rozwiązaniem. To jest ważne wiec jesli zimno bedzie sie powtarzało, trzeba zgłosić lekarzowi. Nie mozna zarazić maluszka [emoji4] 3 mam kciuki za szybki powrót do zdrowia !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marlenka my chcieliśmy Liliannę ale 1. U znajomych są juz dwie Lilki, 2. Okazało się ze będziemy mieli chłopca [emoji23]
Liliana tez śliczne imię [emoji171]

Marlenka my chcieliśmy Liliannę ale 1. U znajomych są juz dwie Lilki, 2. Okazało się ze będziemy mieli chłopca [emoji23]
Liliana tez śliczne imię [emoji171
Idealka mysle ze jednak punkt 2. zawazyl najbardziej na decyzji :)
KolorowaMama lecz sie cytrynka i miodem i moze cebula czosnek mleko itp. Oby przeszło

reklama
Do góry