maryqska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Michaś ? ochhhh moje wymarzone ale mąż zdecydowanie na nie ;(Cześć dziewczyny.
Moje młode jeszcze śpi w moim łóżku. Ho wstał w nocy ze ma brzydkie sny i nie miałam serca go odsyłać [emoji3]
Anula ładne imię mi osobiście się podoba. Za wyniki trzymam kciuki będzie dobrze. ..
KolorowaMama współczuję opryszczki ha nigdy nie miałam. Ale widzę że Hitler nie pierwszy raz się przewija przez nasze forum nutka super ze dzień udany.
Ja na 11 idę do lekarza ciekawe czy pooglądam Michała na usg bo tylko z tą nadzieja tam idę
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
@MiMeMi w 8 tygodniu ciazy wygladalo na to, ze rzeczywiscie byly dwa pecherzyki, tylko jeden przestal sie rozwijac w 5 tym tygodniu, ale do 13 tygodnia nie bylo juz po nim sladuHej dziewczyny,
Kciuki za wizyty i badania.
@ankamaz a widzisz u mnie ciąża zupełnie inna - inne rzeczy jem i bardziej przemęczona i jest dziewczynka a wcześniej synek. Na ocenę kształtu brzucha to u mnie chyba za wcześnie.
@Anula0000 kciuki za wyniki. Tak mi przypomniałaś. U Ciebie było wysokie bhcg i podwyższyło Ci ryzyko. O ile dobrze zrozumiałam to kathana miała tak samo - ze względu na pusty drugi pęcherzyk. Może Ty o mały włos miałabyś znowu bliźniaki?
Ja urodziłam na koniec 33 tygodnia, ciąża wszystko lux, na któreś wizycie coś tam lekarz powiedział, że mało tych wód mam, a już na kolejnej pilnie do szpitala, no i cesarka, bo bez wód nie da się rodzić naturalnie. Teraz lekarz ostrzega, że znowu tak może być, bo powód był nieznany.Dziewczyny, a tak sie zastanawiam i jestem ciekawa. Ktore z Was urodzily przed terminem i z jakiego powodu? I czy bylo wczesniej wiadomo, ze tak moze byc? Ja urodzilam 37 i pol tygodnia, bo blizniaki i macica nie miala sie juz jak rozciagnac...