reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Bede trzymac kciuki :) A co obstawiasz ? I chcesz miec chlopca czy dziewczynke ?
Chciałabym chlopca I obstawiam chlopca z kilku powodow min dlatego ze w ciaze zaszlam na sam koniec owulacji I ciaza jest zupełnie inna niz z oliwia, ale jak bedzie dziewczynka to tez bedzie super, córka sie ucieszy I te wszystkie codne rozowe rzeczy.

Dziewczyny ale jajca :-) :) Dzisiaj do mnie zadzwoniła koleżanka i oznajmiła mi ze będę ciocia, a po 10 minutach już u mnie była :-D Taka podekscytowana ze aż drzala:-) :) Z naszych wyliczeń wyszło ze zaszła dzień po tym jak jej powiedziałam o mojej ciazy... Mówiła ze jak jej powiedziałam to w domu się poplakala, bo jej się przykro zrobiło...A tu ciach zachciało jej się i na drugi dzień sobie zrobiła :-D bardzo się ciesze bo ma 8 letnia corke która marzy o rodzenstwie. .. I nawet teraz mówi ze niech jej obieca ze naprawdę dzidzia jest i ze niech czasami nie zmienia zdania i żeby była już dzidzia do końca. Jest w 5 tyg :-) :) Przepraszam Was ze rzadko pisze... Ale czytam za to codziennie :happy2: Piszecie często o swoich pociechach, a ja mogę sobie tylko poczytać, bo wypowiadać się nie mogę ( jak na razie) :-D I faktycznie nieraz ciężko Was nadrobić :-p buziolki i słodkich snów :-) :)

Hehehe laski jak zawsze na noc produkcja [emoji15][emoji12]

Gratuluje udanych wizyt [emoji7]

Z minuty na minutę wyszła mi kolejna opryszczka pod nosem ogromna :( ide jutro z rana do GP niech mi cos da bo maskara [emoji24][emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

BabyWow to super. To za kolezanke tez bedziemy trzymać kciuki :) Przyniosłas jej szczęście.
Kolorowa Mamam idź do lekarz niech Ci cos przepisze, a może osłabiona jestes i dlatego ci wychodza, albo bobas coś z Ciebie wyssał :)

BabyWow to super. To za kolezanke tez bedziemy trzymać kciuki :) Przyniosłas jej szczęście.
Kolorowa Mamam idź do lekarz niech Ci cos przepisze, a może osłabiona jestes i dlatego ci wychodza, albo bobas coś z Ciebie wyssał :)

Pójdę bo teraz ledwie jem bo mam jedna z kąciku ust a teraz pod nosem jak Hitler [emoji85] o mamo masakra [emoji79][emoji849][emoji849]

Witam;)

Tyle stron do nadrabiania;)
Mam nadzieje ze nikogo nie omine;)

Dziewczyny gratuluje wizyt udanych;)
Marlena a Tobie dziewczynki wymarzonej[emoji4]

KolorowaMama mega wspolczuje opryszczki...
Ja jakos kolo 10tc mialam dwie opryszczki na ustach...niczym niemoglam smarowax bo w aptece uslyszalam ze zadnych masci jak w ciazy jestem...
Na szczescie niebyly takie tragiczne...

BabyWow gratulacje dla koleznaki;)

Shariotka no ciekawe z tym brzuchem...ja rozlalam sie na boki...z corka mialam to samo...ale ja jak tyje to idzie w brzuch i boczki...
Na prenatalnych lekarka powidziala ze prawdopodobnie syn, a dzis mojej znajomej mama poprosila bym pokazala dlonie...i powiedziala ze dziewczynka bedzie;)
Chodzilo w tym ktora strone pokaze dloni hihi

Ja wizyte mam za tydzien w srode, jutro jade na badania bo mialam wykaz do zrobienia!

Wczoraj w koncu powiedzieliamy corce, bardzo sie ucieszyla;) i stwierdzila ze chce siostre, bo brat to jedynie moze byc ale starszy hihi.
Obiecalam ja zabrac na wizyte i pokazac jej dzidziusia[emoji4]

Aniay to zaciskamy kciuki bys poznala plec[emoji4]

Gratuluje córeczek ! [emoji171][emoji1437] Girl power !

BabyWow cudnie ze udało się koleżance, ja liczę na taki sam scenariusz u mojej siostry [emoji7]

Kolorowych snów wszystkim [emoji4]

reklama
Do góry