reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hehehe dzis moj maz podpatrzyl co ja tam pisze na tym forum i stwierdzil ze skoro rozmawiamy o kolorze wydzieliny pochwowej to nastepny temat to juz tylko sposob w jaki splodzilysmy nasze pociechy [emoji23][emoji23][emoji23] to ktora pierwsza? [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Idealka
Rodzic bede w Sw. rodzinie (tam rodzilam syna) albo w Raszei. Poloznej nie wykupie i tak jakas przyjdzie. Wole za to kupic cos dziecku. Bedzie ze mna m albo przyjaciolka.
Polna i Lutycka nie wchodza w gre podobnie jak szpital w mojej miescinie.

Kupilam sobie dzis dwie sukienki, koszule, spodenki-haremki i mam nadzieje ze za rok posluza tez,bo nie sa ciazowe tylko luznawe w pasie.

Czy jest wsrod nas jakas dziewczyna po prawie?

Hehehe dzis moj maz podpatrzyl co ja tam pisze na tym forum i stwierdzil ze skoro rozmawiamy o kolorze wydzieliny pochwowej to nastepny temat to juz tylko sposob w jaki splodzilysmy nasze pociechy [emoji23][emoji23][emoji23] to ktora pierwsza? [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Akurat Twój post czytałam przy kasie, aż parsklam śmiechem na głos [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry! Ale Wy długo siedzicie po nocach [emoji16] ja o 22 juz śpię ale przynajmniej rano mam co czytać [emoji41]

Idealka i Nutka gratuluje wizyt! Super hiper [emoji3]
Ja jeszcze nie znam płci ale ide na usg w poniedziałek to moze wtedy cos sie wyjaśni [emoji3][emoji3]

Dzis wybywam nad morze, pogoda ma byc beznadziejna ale jedziemy do znajomych wiec aż tak mi to nie przeszkadza - mogłoby chociaż nie padać...

Zycze Wam miłego dnia! Jakies wizyty dzis/ jutro? [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale nastraszyłyście mnie z tym spaniem na plecach i prawym boku! Ja w tej ciąży uwielbiam spać na plecach właśnie.. Nie umiem całej nocy na lewym boku

Spokojnie dziewczyny z tym zakazem spania na plecach i prawym boku to dopiero pod koniec ciąży gdy brzuchy są już duże. Teraz to za bardzo nie ma co uciskać. Ja zresztą też śpię na plecach :p

Ja zazwyczaj siedze minimum do 1 w nocy bo maz mnie zawsze puścić spac nie chce. I chce zeby z nim siedzieć. On siedzi dzien w dzien do 3 w nocy a wstaje przed 7. Kiedys to wiecznie zasypialismy na kanapie i tam spaliśmy przed tv albo kompem. A teraz ja ok 1 wymiękam i ide spac normalnie do sypialni. Maż dzisiaj przyszedł o 6:45 a o 6:50 zadzwonił mu budzik i mowi przez sen " co jest przecież dopiero sie położyłem" :)

A co do spania yo ja nie umiem inaczej niz na brzuchu zasnąć. Ale rogal jest mocno pomocny i juz sie troszke odzwyczaiłam. Miłego dnia.
Sa jakies wizytujące? Ja musze czekać do jutra grrr
Kiki udanej zabawy nad morzem i fajnej pogody :)

reklama
Do góry