reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hehehe dzis moj maz podpatrzyl co ja tam pisze na tym forum i stwierdzil ze skoro rozmawiamy o kolorze wydzieliny pochwowej to nastepny temat to juz tylko sposob w jaki splodzilysmy nasze pociechy [emoji23][emoji23][emoji23] to ktora pierwsza? [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Idealka
Rodzic bede w Sw. rodzinie (tam rodzilam syna) albo w Raszei. Poloznej nie wykupie i tak jakas przyjdzie. Wole za to kupic cos dziecku. Bedzie ze mna m albo przyjaciolka.
Polna i Lutycka nie wchodza w gre podobnie jak szpital w mojej miescinie.

Kupilam sobie dzis dwie sukienki, koszule, spodenki-haremki i mam nadzieje ze za rok posluza tez,bo nie sa ciazowe tylko luznawe w pasie.

Czy jest wsrod nas jakas dziewczyna po prawie?

Hehehe dzis moj maz podpatrzyl co ja tam pisze na tym forum i stwierdzil ze skoro rozmawiamy o kolorze wydzieliny pochwowej to nastepny temat to juz tylko sposob w jaki splodzilysmy nasze pociechy [emoji23][emoji23][emoji23] to ktora pierwsza? [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Akurat Twój post czytałam przy kasie, aż parsklam śmiechem na głos [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry! Ale Wy długo siedzicie po nocach [emoji16] ja o 22 juz śpię ale przynajmniej rano mam co czytać [emoji41]

Idealka i Nutka gratuluje wizyt! Super hiper [emoji3]
Ja jeszcze nie znam płci ale ide na usg w poniedziałek to moze wtedy cos sie wyjaśni [emoji3][emoji3]

Dzis wybywam nad morze, pogoda ma byc beznadziejna ale jedziemy do znajomych wiec aż tak mi to nie przeszkadza - mogłoby chociaż nie padać...

Zycze Wam miłego dnia! Jakies wizyty dzis/ jutro? [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale nastraszyłyście mnie z tym spaniem na plecach i prawym boku! Ja w tej ciąży uwielbiam spać na plecach właśnie.. Nie umiem całej nocy na lewym boku

Spokojnie dziewczyny z tym zakazem spania na plecach i prawym boku to dopiero pod koniec ciąży gdy brzuchy są już duże. Teraz to za bardzo nie ma co uciskać. Ja zresztą też śpię na plecach :p

Ja zazwyczaj siedze minimum do 1 w nocy bo maz mnie zawsze puścić spac nie chce. I chce zeby z nim siedzieć. On siedzi dzien w dzien do 3 w nocy a wstaje przed 7. Kiedys to wiecznie zasypialismy na kanapie i tam spaliśmy przed tv albo kompem. A teraz ja ok 1 wymiękam i ide spac normalnie do sypialni. Maż dzisiaj przyszedł o 6:45 a o 6:50 zadzwonił mu budzik i mowi przez sen " co jest przecież dopiero sie położyłem" :)

A co do spania yo ja nie umiem inaczej niz na brzuchu zasnąć. Ale rogal jest mocno pomocny i juz sie troszke odzwyczaiłam. Miłego dnia.
Sa jakies wizytujące? Ja musze czekać do jutra grrr
Kiki udanej zabawy nad morzem i fajnej pogody :)

reklama
Do góry