reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej Wam,

Ja robiłam test w środę i od razu na ten dzień udało mi się wcisnąć do mojego NFZ-owskiego gina. Ale ja jestem z małego miasta więc tutaj ze wszystkim łatwiej. Sama ciąża mnie nie zszokowała bo świadomie przestaliśmy się zabezpieczać z mężem, ale zszkowoało mnie że to już 5 tc! To oznacza, że przebiegłam półmaraton górski 7 maja z dzidziusiem w brzuchu :D będzie twardzielem 8-)

Bridget, Lui, o to chyba mieszkacie najbliżej mie, bo ja z okolic N. Sącza :)
Natalijka, ja bym poszła na l4 albo ustaliła z szefową że nie robię żadnych farbowań czy innych chemii, jedynie obcinanie :)
KolorowaMama, a jaką masz pracę, jeśli wolno spytać? :)

reklama
Ja jestem z Tychów [emoji4] mam nadzieję, że przy kolejnej wizycie u gin da mi już l4... Mam odpowiedzialną i ciężką pracę. A teraz bym tylko spała [emoji42]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Czoperka. Tez nad tym myślałam ale to tak czy inaczej praca stojąca czyli nie zbyt komfortowa. ;) dzięki za rady dziewczyny. Nie długo mam wizytę o gin i biorę l4. :]

Czesc dziewczyny. Przywitam sie i ja.
Koncze dzis 5tc. Test zrobilam tydzien temu. Ale ciaza dopiero do mnie dociera choc planowana. Mialam juz jelitowke a moje pierwsze dziecko wlasnie choruje na szkarlatyne. Wiec nie ma spokoju.

Do lekarza ide ok 30maja. Wczesniej nie ma sensu. Musze przedzwonic kiedy gin bedzie na nfz.

Podzytam ze 3 strony aby zobaczyc co u was ;)

Czoperka pracuje na kuchni i przy cateringu także cały dzien w biegu [emoji58]

Kum witaj ;) na kiedy termin bo chyba bedzie podobnie u nas :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kolorowa no nie fajnie z szefem... ja nie moge na swojego narzekac a pravowac bede do konca bo mi zalezy. Mam prace ze bardziej pracuje na siebie

Termin wychodzi 19styczen ale urodze pewnie w okolicy 27. Pierwsze przeterminowane i u mjie w rodzinie tendencja do przenoszenia ciaz.

Kolorowa no nie fajnie z szefem... ja nie moge na swojego narzekac a pravowac bede do konca bo mi zalezy. Mam prace ze bardziej pracuje na siebie

Termin wychodzi 19styczen ale urodze pewnie w okolicy 27. Pierwsze przeterminowane i u mjie w rodzinie tendencja do przenoszenia ciaz.

19 styczeń to moje urodziny [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ja mam 22 ( w urodziny mojej mamy) takze styczeń bedzie pełen emocji [emoji5][emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwzze dziecko mialam termin 2dni przed swoja 30tka. A urodzilam 6po.
U mnie troche inaczej. Wszyscy sa wakacyjni. Oprocz mojej matki.

reklama
A u mnie w rodzinie jest tak ze daty się powtarzają ja urodziłam się w ten sam dzień co moja babcia moja kuzynka co moja mama moja mama co jej teściowa moja teściowa ten sam dzień miesiąc rok co mój tata moja pierwsza córka w ten dzień co mój dziadek ma imieniny druga córka w Dzień Kobiet a teraz mam termin na 26 a pewnie urodze 25 w ten sam dzień co pierwsza córka

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry