reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam wszystkie styczniowe ciezarowki. W poniedzialek dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Termin z @ na 21 stycznia. Narazie wychodze z szoku. Pierwsza wizyta u poloznej za 2 tygodnie.

Witam wszystkie styczniowe ciezarowki. W poniedzialek dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Termin z @ na 21 stycznia. Narazie wychodze z szoku. Pierwsza wizyta u poloznej za 2 tygodnie.
Witamy, gratulacje! Czyzbys tez siwdziala zagranicy.

Muffinka, bedzie dobrze. Najwazniejsze ze pecherzyk widzialas, ne?

to ja tez dolaczam do grona. termin jakos na 11 stycznia chyba.
ciesze sie bardzo bo to dlugo I mocno wystarana ciaza : )
na razie widac bylo tylko pecherzyk 5 mm. za 1,5 tyg mam kolejne usg I mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze I uslysze serduszko.
PS
tez z zagranicy nadaje :)

To jestes kolejna mama z uk tutaj.
Yaaaaaay! To Moja pierwsza ciaza w uk, poprzednia do polowy w polsce, po polowie w irlandi.
Pracujesz w domu czy poza?

Aktualnie nie pracuje bo sie przeprowadzilismy. W ogole ta ciaza to zaskoczenie dla nas straszne. Lekarze juz dawno powiedzieli ze nie ma szans na kolejne dziecko, a tu taka niespodzianka.

Aktualnie nie pracuje bo sie przeprowadzilismy. W ogole ta ciaza to zaskoczenie dla nas straszne. Lekarze juz dawno powiedzieli ze nie ma szans na kolejne dziecko, a tu taka niespodzianka.
Dom I opieka nad dzieckiem to tez praca ;)
Też usłyszałam ze mam male szanse na zajscie w ciaze, a tu o... Drugi cykl staran trafiony.
Powodzenia.

Dziwczyny, co u Was. Ja obserwuje ciagniecie do slonych rzeczy u siebie, a to dziwne bo ja bardzo cukrowa jestem

@betina79 witamy! Trzymam kciuki za fasolke. Skad jestes I czym sie zajmujsz na codzien? To twoja pierwsza ciaza?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny,
Muffinko nie martw się, mięśniaki się zdarzają calkiem często jak czytam na innych forach. Ja po cytologii np zawsze mam ślady krwi wiec pewnie u Ciebie to tez mechaniczny uraz po badaniu.
Witajcie nowe mamy,większość z Was za granicą mieszka,no nieźle:)ja z Krakowa jestem:)pozdrowionka

Do góry