reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej dziewczyny. ;) mam problem. Zastanawiam się czy nie iść na l4. Pracuje jako fryzjerka i wdycham te wszystkie szkodliwe opary ale nie wiem w jakim okresie są one najbardziej szkodliwe, czy na początku? :-/ według moich obliczeń jestem w 6t5d licząc od dnia ostatniej @. Co sądzicie? ;)

Dziękuję dziewczyny ;) nic tak nie pomaga jak wsparcie grupy

Hej dziewczyny. ;) mam problem. Zastanawiam się czy nie iść na l4. Pracuje jako fryzjerka i wdycham te wszystkie szkodliwe opary ale nie wiem w jakim okresie są one najbardziej szkodliwe, czy na początku? :-/ według moich obliczeń jestem w 6t5d licząc od dnia ostatniej @. Co sądzicie? ;)
ja na Twoim miejscu bym poszła jeśli masz taką możliwość. Ta chemia, opary i stanie na nogach cały dzień na pewno nie są najzdrowsze. A Ty odpoczniesz i będziesz i zdrowsza i szczęśliwsza :biggrin2:

ja na Twoim miejscu bym poszła jeśli masz taką możliwość. Ta chemia, opary i stanie na nogach cały dzień na pewno nie są najzdrowsze. A Ty odpoczniesz i będziesz i zdrowsza i szczęśliwsza :biggrin2:

Dzięki . Juz wspomniałam szefowej ze chciałabym iść a ta do mnie tekstem: no tak, bo ciąża to teraz choroba jest. :/ albo że mi się pracować juz nie chce. No ręce opadają. wkurzają mnie te teksty. Ale stwierdzam że najważniejsza jest fasolka i wolę dmuchać na zimne niż potem żałować innej decyzji. Wiec idę na zwolnienie. ;)

Dzidzius najwrazliwszy jest w 1 trymestrze. Wtedy wszystko sie tworzy i chemikalia moga (ale nie musza) zaburzyc budowe jakiekos ukladu.
Jesli masz mozliwosc to na Twoim miejscu bym poszla na L4 chociaz do konca 1 trymestru.

Koniec ciężkiej pracy na dzis [emoji16][emoji123] i newsy od mojego bossa sa takie ze dał mi do podpisana raz jeszcze wywiad w którym zaznaczył, wszystkie potencjalne zagrożenia na nie i stwierdził ze moja praca nie jest stojąca bo die ruszam czasami [emoji23] [emoji122] a nie tylko stoję w jednym miejscu [emoji51] oczywiscie dokumentu nie podpisałam dopóki nie skreślił i nie zaznaczył tak jak jest naprawdę i usłyszałam, ciąża to nie chroba [emoji123]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Koniec ciężkiej pracy na dzis [emoji16][emoji123] i newsy od mojego bossa sa takie ze dał mi do podpisana raz jeszcze wywiad w którym zaznaczył, wszystkie potencjalne zagrożenia na nie i stwierdził ze moja praca nie jest stojąca bo die ruszam czasami [emoji23] [emoji122] a nie tylko stoję w jednym miejscu [emoji51] oczywiscie dokumentu nie podpisałam dopóki nie skreślił i nie zaznaczył tak jak jest naprawdę i usłyszałam, ciąża to nie chroba [emoji123]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu co za palant!!!!!!!

Ciaza to nie choroba to fakt ale kuzwa to wyjatkowy okres i nie mozna go traktowac na rowni ze stanem ze tak go nazwe "nieciazowym".

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry