reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej dziewczyny. ;) mam problem. Zastanawiam się czy nie iść na l4. Pracuje jako fryzjerka i wdycham te wszystkie szkodliwe opary ale nie wiem w jakim okresie są one najbardziej szkodliwe, czy na początku? :-/ według moich obliczeń jestem w 6t5d licząc od dnia ostatniej @. Co sądzicie? ;)

Dziękuję dziewczyny ;) nic tak nie pomaga jak wsparcie grupy

Hej dziewczyny. ;) mam problem. Zastanawiam się czy nie iść na l4. Pracuje jako fryzjerka i wdycham te wszystkie szkodliwe opary ale nie wiem w jakim okresie są one najbardziej szkodliwe, czy na początku? :-/ według moich obliczeń jestem w 6t5d licząc od dnia ostatniej @. Co sądzicie? ;)
ja na Twoim miejscu bym poszła jeśli masz taką możliwość. Ta chemia, opary i stanie na nogach cały dzień na pewno nie są najzdrowsze. A Ty odpoczniesz i będziesz i zdrowsza i szczęśliwsza :biggrin2:

ja na Twoim miejscu bym poszła jeśli masz taką możliwość. Ta chemia, opary i stanie na nogach cały dzień na pewno nie są najzdrowsze. A Ty odpoczniesz i będziesz i zdrowsza i szczęśliwsza :biggrin2:

Dzięki . Juz wspomniałam szefowej ze chciałabym iść a ta do mnie tekstem: no tak, bo ciąża to teraz choroba jest. :/ albo że mi się pracować juz nie chce. No ręce opadają. wkurzają mnie te teksty. Ale stwierdzam że najważniejsza jest fasolka i wolę dmuchać na zimne niż potem żałować innej decyzji. Wiec idę na zwolnienie. ;)

Dzidzius najwrazliwszy jest w 1 trymestrze. Wtedy wszystko sie tworzy i chemikalia moga (ale nie musza) zaburzyc budowe jakiekos ukladu.
Jesli masz mozliwosc to na Twoim miejscu bym poszla na L4 chociaz do konca 1 trymestru.

Koniec ciężkiej pracy na dzis [emoji16][emoji123] i newsy od mojego bossa sa takie ze dał mi do podpisana raz jeszcze wywiad w którym zaznaczył, wszystkie potencjalne zagrożenia na nie i stwierdził ze moja praca nie jest stojąca bo die ruszam czasami [emoji23] [emoji122] a nie tylko stoję w jednym miejscu [emoji51] oczywiscie dokumentu nie podpisałam dopóki nie skreślił i nie zaznaczył tak jak jest naprawdę i usłyszałam, ciąża to nie chroba [emoji123]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Koniec ciężkiej pracy na dzis [emoji16][emoji123] i newsy od mojego bossa sa takie ze dał mi do podpisana raz jeszcze wywiad w którym zaznaczył, wszystkie potencjalne zagrożenia na nie i stwierdził ze moja praca nie jest stojąca bo die ruszam czasami [emoji23] [emoji122] a nie tylko stoję w jednym miejscu [emoji51] oczywiscie dokumentu nie podpisałam dopóki nie skreślił i nie zaznaczył tak jak jest naprawdę i usłyszałam, ciąża to nie chroba [emoji123]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu co za palant!!!!!!!

Ciaza to nie choroba to fakt ale kuzwa to wyjatkowy okres i nie mozna go traktowac na rowni ze stanem ze tak go nazwe "nieciazowym".

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry