reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

hej dziewczyny!
ja już po wizycie u gina. nie do końca dobre wiadomości bo jak na razie to tylko pusty pęcherzyk widać nawet bez żółciowego. Ginekolog twierdzi, że może być wcześniejsza ciąża niż wychodzi z terminu miesiączki...niestety obawiam się najgorszego bo nie powiedziałam lekarzowi, że test pozytywny wyszedł już na 4 dni przed terminem miesiączki. a cykle mam krótkie co 28 dni. Wiec jakoś nie chce mi się wierzyć w tą wczesną ciąże.. :no2:.jutro badanie beta z krwi a w poniedziałek powtórka dla sprawdzeni jak rośnie...jak wyniki będą ok to za 2 tygodnie powtórka usg

Tulam internetowo kochana. Wierzę że będzie dobrze. Kilka dni może zrobić ogromną różnicę.

reklama
dzięki dziewczyny...mam ciągle nadzieję, że wszystko będzie ok i w końcu zobaczę na usg małą fasolkę. będę spokojniejsza jak zrobię w poniedziałek drugi raz bete i okaże się, że zwiększyła się...wtedy spokojniej będę mogła poczekać na usg...ale jak tu wytrzymać 2 tygodnie :oo:

Asiz będziemy trzymać kciuki [emoji8]

Rosana ja jestem 91 [emoji12]

Paraplu jutro myślami bede z Toba [emoji8]

A ja dziewczynki zaliczyłam pierwszy ciążowy zachciankowy napad w tej ciazy mój B wrócił z pracy ja juz w pizamie lezing i nagle żarówka McDonald's wiec dupsko w auto i w pizamie wyskoczyliśmy bo nie mogłam sie opanować [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane, trzymam kciuki za te ktore maja dzis wizyty i czekam na same dobre wieści [emoji5] Ja zaczynam prace z pełna mocą bo dzis piątek [emoji16] zaczynam sie lekko stresować przed jutrzejsza wizyta ale gdzie tak w serduchu wiem, ze bedzie Oki [emoji5]

Miłego dnia dla Was i fasolek [emoji8][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej wszystkim, ja po wizycie u lekarza i wrażenia pół na pół :hmm:widziałam pęcherzyk i wszytko byłoby dobrze, gdyby nie to, że urósł mi mięśniak. miałam małego gdzieś schowanego zawsze, ale w ciąży bardzo znacznie się powiększył. Do tego po tym nieprzyjemnym badaniu trochę zaczęłam krwawić i mam nadzieje że to wpływ mechaniczny. Mam luteinę dowcipnie (w sumie beta bardzo ładnie urosła,ale będę ją musiała teraz monitorować) i za 2 tyg na kolejną wizytę zobaczyć co się tam dzieje. Mam nadzieje, że ten cholernik mięśniak już przystopuje i nie będzie się powiększał...
niestety bez zmartwień się nie udało, ale trzeba się trzymać i być dobrej myśli:yes:

Do góry