reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Na początku strasznie Emilka dopiero uczyła się chodzić a Baska cały czas przy cycku do roku było czasami ciężko ale teraz...super nawet żałuję że w 3 dopieeo teraz zaszłam a nie po roku...Dziewczynki świata poza sobą nie widzą i bawią się super teraz mają 5 i 4 lata i jeszcze żeby było śmieszniej Emilka jest 25.01.2011 Baska 08.03.2012 a teraz termin na 26.01.2017.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sie tylko doczytalam ze czas wolny, a nie caly dzień.

Ja wreszcie w domku. A. Pojechał do mamy, upiec nam obiad (Kuchenka nam wysiadła a Landlord na wakacjach) Będzie ciekawie jak wróci.

Córa wcina pierogi a mi sie nic nie chce.

Pytanko dziewczyny, jak u was z "dorosłymi zabawami"?
Mój mąż to w pierwszej ciąży jak i teraz to masakra- zero, póki co mi w to graj ;)

hej dziewczyny!
ja już po wizycie u gina. nie do końca dobre wiadomości bo jak na razie to tylko pusty pęcherzyk widać nawet bez żółciowego. Ginekolog twierdzi, że może być wcześniejsza ciąża niż wychodzi z terminu miesiączki...niestety obawiam się najgorszego bo nie powiedziałam lekarzowi, że test pozytywny wyszedł już na 4 dni przed terminem miesiączki. a cykle mam krótkie co 28 dni. Wiec jakoś nie chce mi się wierzyć w tą wczesną ciąże.. :no2:.jutro badanie beta z krwi a w poniedziałek powtórka dla sprawdzeni jak rośnie...jak wyniki będą ok to za 2 tygodnie powtórka usg

hej dziewczyny!
ja już po wizycie u gina. nie do końca dobre wiadomości bo jak na razie to tylko pusty pęcherzyk widać nawet bez żółciowego. Ginekolog twierdzi, że może być wcześniejsza ciąża niż wychodzi z terminu miesiączki...niestety obawiam się najgorszego bo nie powiedziałam lekarzowi, że test pozytywny wyszedł już na 4 dni przed terminem miesiączki. a cykle mam krótkie co 28 dni. Wiec jakoś nie chce mi się wierzyć w tą wczesną ciąże.. :no2:.jutro badanie beta z krwi a w poniedziałek powtórka dla sprawdzeni jak rośnie...jak wyniki będą ok to za 2 tygodnie powtórka usg
Nadzieja umiera ostatnia, bądź pozytywnej myśli,jeśli lekarz nie przekreślił to są szanse ! tule mocno internetowo, na pewno wszystkie tutaj trzymają mocno za ciebie kciuki :)

reklama
Do góry