Marcje
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki, niech posluzy dobrze dwa lata i bede szczesliwa. (honda civic 2002 z ogromnym przebiegiem I kupiona za grosze)No właśnie przeszukałam wszystkie drogerie i nie znalazłam, też muszę z neta w takim razie
@aniay gratulacje ! Oby służył Wam wiele lat
Brodnowski nie ma najlepszych opinii, jak jestes na fb dolacz do grupy styczniowe mamy 2017 i mama radzi mamie w Warszawie i tam zadaj pytanie. Ja rodzilam w Orłowskim i to byl najlepszy wybor.hej dziewczyny!!! ile wy piszecie!!!!!!! tydzień człowieka nie ma i nie sposób was nadrobić
wakacje nad morzem szybko minęły....jak wróciliśmy to 4 pralki prania pogoda ogólnie dopisała...oprócz plażowania dużo zwiedzaliśmy...teraz czekam na krótki urlop na mazurach...ale to dopiero w drugiej polowie sierpnia...
nie wszystko zdarzyłam przeczytać, ale odpowiadam na to co mi utkwiło...pisałyście o upławach...ja mam też spore ale bezwonne...byłam u gin przed urlopem to powiedziała, że takie bez pieczenia i swędzenia są normalne...ale fakt, że są uciążliwe i czasami stresujące...ostatnio miałam schize, że może zaczęłam krwawić bo dość mocno poczułam upław...pędem do łazienki było żeby sprawdzić...
szkoła rodzenia...jak najbardziej polecam...zwłaszcza jeśli planujecie poród rodzinny....my chodziliśmy razem z mężem i naprawdę dużo nam to dało...zarówno mi jak i mężowi...
A tak apropo szpitala...dziewczyny z Warszawy jakie opinie na temat bródnowskiego?...bo ja w Warszawie mieszkam od 2 lat i nie znam tu szpitali...
Ja juz chyba z miesiac nie biore kwasu ale mam go w wytaminach, które zazywam.Asiz witaj po urlopie,ja też zaraz po urlopie pranie jedno za drugim
U nas w Krakowie pusto na ulicach,chyba wszyscy mieszkańcy wyjechali.Tylko w centrum pełno pielgrzymów,ale mówię wam takich puste na ulicach osiedlowych i drogach jeszcze nie widziałam.
Zażywacie jeszcze kwas foliowy?bo ja miałam przerwę tydzień i w zamian zażywam pregne plus ale teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam
Trzymam kciuki. Pamietaj tylko potem duzo lez nic nie dzwigaj nie chodz za duzo tak ok 3 dni, ale lekarz na pewno Cie oswieci.Hej dziewczyny, nie zagladalam tu od kilku dni i usiluje nadrabiac. W piatek bylam u genetyka i powiedzial, zeby sie nie denerwowac, bo szansa na chore dziecko nieduza, ale powiedzial, ze amniopunkcje lepiej zrobic. Jutro mam termin na 19.45, wlasnie u doktora Kosinskiego. Wy trzymajcie kciuki, a ja nie dziekuje.