reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Anula jak wizyta?dzis mialas do dr kosinskiego?czy cos mi sie pomieszalo?

Hej dziewczyny, nie zagladalam tu od kilku dni i usiluje nadrabiac. W piatek bylam u genetyka i powiedzial, zeby sie nie denerwowac, bo szansa na chore dziecko nieduza, ale powiedzial, ze amniopunkcje lepiej zrobic. Jutro mam termin na 19.45, wlasnie u doktora Kosinskiego. Wy trzymajcie kciuki, a ja nie dziekuje.

reklama
Happy, myślę, że nie masło shea Cię uczula, ale inny składnik balsamu. Chociaż mogę się mylić ;) ja nie używam takich balsamów, więc nie wiem który jest tłusty a który nie, to już inne dziewczyny muszą doradzić :)

Hej dziewczyny, nie zagladalam tu od kilku dni i usiluje nadrabiac. W piatek bylam u genetyka i powiedzial, zeby sie nie denerwowac, bo szansa na chore dziecko nieduza, ale powiedzial, ze amniopunkcje lepiej zrobic. Jutro mam termin na 19.45, wlasnie u doktora Kosinskiego. Wy trzymajcie kciuki, a ja nie dziekuje.
Dobrze cie widziec, bede trzymac kciuki

@Anula0000 dokładnie, dobrze, że jesteś! nie raz Cię tu przywoływałyśmy ! Trzymamy kciuki mocno !

my dzisiaj od rana u siostry na basenie, na takie upały super ! Tak mi się chce pizzę zjeść , że chyba dzisiaj sobie nie odmówię ! ;) tym bardziej, że nie mam siły na zrobienie obiadu, na szczęście zupę mam z wczoraj dla małego ;)

Ja to jestem fanem oliwy z oliwek,wariatka ze mnie ale smaruje nią okolice oczu i ust żeby zmarszczek nie było i z brzuchem co drugi dzień też.niby tłuste ale mniej niż zwykła oliwka a ma super działanie. Ale niestety w kwestii mniej oleistych preparatów nie pomogę poza tym ze moje koleżanki polecają mustele albo jakiś z rossmana ale nie pamiętam jak się nazywa,podobno bardzo dobre.

Wcześniej pytałam, ale chyba nikt nie odpisał, gdzie można kupić tą mustelę ?
ja kupiłam na internecie bo w drogeriach nei mogłam znaleśc. Chyba na ceneo czy w jakiejś aptece. Poprostu wpisałam w neta i poszukałam najtańszej ceny. Wczoraj zamówiłam dzis o 9 rano przyszlo :) Pewnie to jest fajne ale raczej na zime bo teraz to ja sie kleje bez oliwki taki upał :)

reklama
ja kupiłam na internecie bo w drogeriach nei mogłam znaleśc. Chyba na ceneo czy w jakiejś aptece. Poprostu wpisałam w neta i poszukałam najtańszej ceny. Wczoraj zamówiłam dzis o 9 rano przyszlo :) Pewnie to jest fajne ale raczej na zime bo teraz to ja sie kleje bez oliwki taki upał :)
No właśnie przeszukałam wszystkie drogerie i nie znalazłam, też muszę z neta w takim razie :)

@aniay gratulacje ! :) Oby służył Wam wiele lat :)

Do góry