reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Anula jak wizyta?dzis mialas do dr kosinskiego?czy cos mi sie pomieszalo?

Hej dziewczyny, nie zagladalam tu od kilku dni i usiluje nadrabiac. W piatek bylam u genetyka i powiedzial, zeby sie nie denerwowac, bo szansa na chore dziecko nieduza, ale powiedzial, ze amniopunkcje lepiej zrobic. Jutro mam termin na 19.45, wlasnie u doktora Kosinskiego. Wy trzymajcie kciuki, a ja nie dziekuje.

reklama
Happy, myślę, że nie masło shea Cię uczula, ale inny składnik balsamu. Chociaż mogę się mylić ;) ja nie używam takich balsamów, więc nie wiem który jest tłusty a który nie, to już inne dziewczyny muszą doradzić :)

Hej dziewczyny, nie zagladalam tu od kilku dni i usiluje nadrabiac. W piatek bylam u genetyka i powiedzial, zeby sie nie denerwowac, bo szansa na chore dziecko nieduza, ale powiedzial, ze amniopunkcje lepiej zrobic. Jutro mam termin na 19.45, wlasnie u doktora Kosinskiego. Wy trzymajcie kciuki, a ja nie dziekuje.
Dobrze cie widziec, bede trzymac kciuki

@Anula0000 dokładnie, dobrze, że jesteś! nie raz Cię tu przywoływałyśmy ! Trzymamy kciuki mocno !

my dzisiaj od rana u siostry na basenie, na takie upały super ! Tak mi się chce pizzę zjeść , że chyba dzisiaj sobie nie odmówię ! ;) tym bardziej, że nie mam siły na zrobienie obiadu, na szczęście zupę mam z wczoraj dla małego ;)

Ja to jestem fanem oliwy z oliwek,wariatka ze mnie ale smaruje nią okolice oczu i ust żeby zmarszczek nie było i z brzuchem co drugi dzień też.niby tłuste ale mniej niż zwykła oliwka a ma super działanie. Ale niestety w kwestii mniej oleistych preparatów nie pomogę poza tym ze moje koleżanki polecają mustele albo jakiś z rossmana ale nie pamiętam jak się nazywa,podobno bardzo dobre.

Wcześniej pytałam, ale chyba nikt nie odpisał, gdzie można kupić tą mustelę ?
ja kupiłam na internecie bo w drogeriach nei mogłam znaleśc. Chyba na ceneo czy w jakiejś aptece. Poprostu wpisałam w neta i poszukałam najtańszej ceny. Wczoraj zamówiłam dzis o 9 rano przyszlo :) Pewnie to jest fajne ale raczej na zime bo teraz to ja sie kleje bez oliwki taki upał :)

reklama
ja kupiłam na internecie bo w drogeriach nei mogłam znaleśc. Chyba na ceneo czy w jakiejś aptece. Poprostu wpisałam w neta i poszukałam najtańszej ceny. Wczoraj zamówiłam dzis o 9 rano przyszlo :) Pewnie to jest fajne ale raczej na zime bo teraz to ja sie kleje bez oliwki taki upał :)
No właśnie przeszukałam wszystkie drogerie i nie znalazłam, też muszę z neta w takim razie :)

@aniay gratulacje ! :) Oby służył Wam wiele lat :)

Do góry