reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja też za naszym mieszkaniem nie przepadam . ja i mój mąż gdyby nie kredyt we franku byśmy uciekali stąd. Jest tak jakoś nieprzyjemnie, ciemne jest, bardzo mnie wkurzają okna, które są tylko na jedna stronę - ciężko wywietrzyć mieszkanie, widok na drugą część bloku i śmietnik, jak siedzimy z małym w domu to jedyna atrakcja za okna to jak przyjeżdża śmieciara. Też nie czuję tu pozytywnej 'mocy'.
W domu rodzinnym pełno ludzi ( jestem z wielodzietnej rodziny) , czystością nie grzeszą, ale jakoś tak czuję się tam dobrze, tak ciepło i miło, przytulnie. Tak samo było u mojej babci, schludnie, stare meble, niezbyt przyjemne zapachy, a jednak wszyscy lubiliśmy tam bywać i czuliśmy się wspaniale.

reklama
A jeszcze wiecie co, wczoraj i dzisiaj piję naprawdę dużo wody z cytryną i dzisiaj ani razu nie miałam tych skrzepów śluzu, nie wiem czy to zbieg okoliczności czy to może być dzięki wodzie z cytryną

A ja totalnie siadam psychicznie
Nie mam sił
Z Mężem sie dogadać nie możemy
Chce z nim spędzić czas
Mamy Teścia, gdzie wyjsc ;(((
Mam dość
Wkurzam sie i wczoraj mu powiedziałam, ze chyba chce sama życ bo dalej tak juz nie mam sil

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ani czasu nie spędzamy ani sie dogadać
A z Teściem o to ze możemy gdzies wyjsc bo On jest i popilnuje dziecka

To czemu nie wychodzicie? Maz nie chce ? Wyciągnij go na sile. Wyjdziecie we dwoje to chcąc nie chcąc pogadacie. A jak nie chcecie gadac tylko pobyć potrzymać sie za rękę to idźcie do kina. Kurde spróbujcie bo nie wiem na cYm polega problem ale chyba samej to nie fajnie byc:(

Paw morderca nie ma serca [emoji22]zaatakował mnie z nienacka zapedził do kibla i koniec.....potem było lepiej. [emoji47]
Cześć dziewczyna padam na cyce 3 godz na słońcu nad rzeką z młodym i ledwo żyję [emoji26]
Anula trzymam kciuki za jutro.
Maryqska czasami tak jest....też mam ten sam problem niekiedy ale z reguły się dogadujemy ale to zawsze z mojej inicjatywy.
Widzę że kremy i balsamy na tapecie też muszę ogarnąć ten temat bo póki co smaruje się od czasu do czasu zwykłym dove albo Nivea.
Muszę zlec się z kanapy bo muszę odstawić auto do warsztatu a nie mam mocy.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ciagle cos z tym wyjściem
Teściu od ponad miesiąca
I wie dobrze, ze chce wyjsc
Chyba sama pojadę do kina jak sie wkurzę
Ja nie mam sił go ciagnąć
Głupia czekam aż on cos zrobi

Dziewczyny a macie jakas opinie na temat bio oil?
Małe to a drogie
Miałam w pierwszej ciazy, ale przez chwile i jakos tak hmmm sama nie wiem
Oleje kokosowy używam do pieczenia/smażenia
Ale jakos do skory mi nie odpowiada

reklama
Ciagle cos z tym wyjściem
Teściu od ponad miesiąca
I wie dobrze, ze chce wyjsc
Chyba sama pojadę do kina jak sie wkurzę
Ja nie mam sił go ciagnąć
Głupia czekam aż on cos zrobi

Nie czekaj bo mozesz sie nie doczekać. Zrob pierwszy krok a potem poczekasz na jego następny. Kup bilety do kina i postaw go przed faktem dokonanym nie bedzie miał odwrotu. Moze sie uda ten fortel:) a potem juz sama zobaczysz jak si potoczy. No każdy ma czasem w związku takie gorsze czasy ale trzeba walczyć i si nie poddawać. Uśmiech na twarz, kiecka na siebie i do kina na randkę:) my bedIemy trzymały kciuki to na pewno sie uda ;)

Do góry