reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny a jak mam sie z nią skontaktowac bo tak jak pisalam powiedziala mi ze do 18 tyg ciazy gp lub a&e

Wlasnie moja polozna powiedziala ze do 18 tyg ciazy z jakimikolwiek dolegliwosciami mam sie najpierw zglaszac do gp lub A&E...
Dziwna ta polozna
Na karcie ciazy powinnaś miec Telefon do dyzurujacej poloznej albo community centre, sprubuj w ten sposób.
Mi wprost powiedziala ze one sa od tego zeby sie nami zajmowac I jak mam pytania to mam dzwonić I pytac.

Okladka tej wielkiej knigi ktora robi tu za karte ciazy powinna miec naklejke ze wszystkimi telefonami.

Cześć stycznióweczki,

Smykowe ciuszki są ładne ale niestety często kiepskiej jakości. Parę prań i robią się szmatki:oo2:. Lepiej polujcie na ciuszki Mothercare, Next, Gap lub Carters- dłużej posłużą i łatwiej będzie je ewentualnie sprzedać.:biggrin2:

Maryqska hormony rządzą się swoimi prawami, dobrze, że przeżyliście i wakacje zaliczone.....

Jadę dzisiaj zakupić farbę kredową do mebli, pomyślałam, że puki jest ciepło i mam jeszcze urlop zacznę metamorfozę pokoiku dziecięcego. Mam nadzieję, że wystarczy mi zapału....

Zadzwonilam własnie pod numer który był w karcie ciąży i polozna odeslała mnie do gp, poleciła wziąć cos na zgagę i powiedziała ze to nic groźnego...

Malina uważaj z tymi remontami ;) Na pewno nie powinnaś wdychać żadnych oparów…

Dziś oglądałam jakieś stare chyba Kuchenne Rewolucje i tam praktycznie serwowali same śledzie i tak mnie naszło, że aż wsiadłam w auto i pognałam do Żabki po opakowanie śledzi :) Już wszamałam :)

Co do brzucha, to mimo że to moja druga ciąża to też jakoś na razie mnie mega nie wybiło. Jak stoję i jestem w ubraniu takim luźniejszym to w ogóle jeszcze nic się nie odznacza. Przypuszczam, że pewnego pięknego dnia się obudzę z wielkim bebzonem po prostu ;)

a ja uważam że im później brzuch wyjdzie tym lepiej wcale mi jakoś nie śpiesznie do tych kraglosci pamiętam że w pierwszej ciąży późno mi się brzuch pojawił a i tak pod koniec ciąży miałam dość mimo że duży nie był ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Malina uważaj z tymi remontami ;) Na pewno nie powinnaś wdychać żadnych oparów…

Dziś oglądałam jakieś stare chyba Kuchenne Rewolucje i tam praktycznie serwowali same śledzie i tak mnie naszło, że aż wsiadłam w auto i pognałam do Żabki po opakowanie śledzi :) Już wszamałam :)

Co do brzucha, to mimo że to moja druga ciąża to też jakoś na razie mnie mega nie wybiło. Jak stoję i jestem w ubraniu takim luźniejszym to w ogóle jeszcze nic się nie odznacza. Przypuszczam, że pewnego pięknego dnia się obudzę z wielkim bebzonem po prostu ;)
Kiki ty to brzycha wogóle nie dostaniesz bo masz takie mięśnie brzucha że maluch sie przez nie nie przedostanie :) będzie sobie za kurtyną mięsni siedział :) możesz spokojnie spać na brzuchu ;)

Do góry