reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Dziewczyny a jak mam sie z nią skontaktowac bo tak jak pisalam powiedziala mi ze do 18 tyg ciazy gp lub a&e

Wlasnie moja polozna powiedziala ze do 18 tyg ciazy z jakimikolwiek dolegliwosciami mam sie najpierw zglaszac do gp lub A&E...
Dziwna ta polozna
Na karcie ciazy powinnaś miec Telefon do dyzurujacej poloznej albo community centre, sprubuj w ten sposób.
Mi wprost powiedziala ze one sa od tego zeby sie nami zajmowac I jak mam pytania to mam dzwonić I pytac.

Okladka tej wielkiej knigi ktora robi tu za karte ciazy powinna miec naklejke ze wszystkimi telefonami.

Cześć stycznióweczki,

Smykowe ciuszki są ładne ale niestety często kiepskiej jakości. Parę prań i robią się szmatki:oo2:. Lepiej polujcie na ciuszki Mothercare, Next, Gap lub Carters- dłużej posłużą i łatwiej będzie je ewentualnie sprzedać.:biggrin2:

Maryqska hormony rządzą się swoimi prawami, dobrze, że przeżyliście i wakacje zaliczone.....

Jadę dzisiaj zakupić farbę kredową do mebli, pomyślałam, że puki jest ciepło i mam jeszcze urlop zacznę metamorfozę pokoiku dziecięcego. Mam nadzieję, że wystarczy mi zapału....

Zadzwonilam własnie pod numer który był w karcie ciąży i polozna odeslała mnie do gp, poleciła wziąć cos na zgagę i powiedziała ze to nic groźnego...

Malina uważaj z tymi remontami ;) Na pewno nie powinnaś wdychać żadnych oparów…

Dziś oglądałam jakieś stare chyba Kuchenne Rewolucje i tam praktycznie serwowali same śledzie i tak mnie naszło, że aż wsiadłam w auto i pognałam do Żabki po opakowanie śledzi :) Już wszamałam :)

Co do brzucha, to mimo że to moja druga ciąża to też jakoś na razie mnie mega nie wybiło. Jak stoję i jestem w ubraniu takim luźniejszym to w ogóle jeszcze nic się nie odznacza. Przypuszczam, że pewnego pięknego dnia się obudzę z wielkim bebzonem po prostu ;)

a ja uważam że im później brzuch wyjdzie tym lepiej wcale mi jakoś nie śpiesznie do tych kraglosci pamiętam że w pierwszej ciąży późno mi się brzuch pojawił a i tak pod koniec ciąży miałam dość mimo że duży nie był ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Malina uważaj z tymi remontami ;) Na pewno nie powinnaś wdychać żadnych oparów…

Dziś oglądałam jakieś stare chyba Kuchenne Rewolucje i tam praktycznie serwowali same śledzie i tak mnie naszło, że aż wsiadłam w auto i pognałam do Żabki po opakowanie śledzi :) Już wszamałam :)

Co do brzucha, to mimo że to moja druga ciąża to też jakoś na razie mnie mega nie wybiło. Jak stoję i jestem w ubraniu takim luźniejszym to w ogóle jeszcze nic się nie odznacza. Przypuszczam, że pewnego pięknego dnia się obudzę z wielkim bebzonem po prostu ;)
Kiki ty to brzycha wogóle nie dostaniesz bo masz takie mięśnie brzucha że maluch sie przez nie nie przedostanie :) będzie sobie za kurtyną mięsni siedział :) możesz spokojnie spać na brzuchu ;)

Do góry