reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

hej a ja mam problem kupic cokolwiek, bo te najładniejsze ubranka sa typowo albo dla dziewczynki albo chłopca. Neutralne są albo nie ładne albo nie ma wcale. Udalo mi się kupic bialy kombinezon w lumpku, nowy z metka za 20,00 jedyna zdobycz z której jestem naprawdę zadowolona :). Wyprawke musze kupic całą bo dzidzia nieplanowana a róznica z najmłodszą córą 12 lat , wiec nic nie zostało :D

reklama
marlena ja sobie nawet nie wyobrażam jak to jest bo ja to zawsze mam apetyt i picie wciągam litrami. Od paru dni zaczelam cwiczyc aby tak szybko nie tyć. A z napojów to nie lubie tylko słodzonych, wode, soki warzywne wciągam nosem :)

dziewczyny mam do nadrobienia 35 stron, boszzzz jak mam to zrobic
wrocilismy, bylo roznie, myslalam, ze bedzie duzo lepiej, a czasami bylo fatalnie, moje hormony mnie dobijaja, m
myslalam, ze wyjazd nas zblizy z Mezem a kocilicmy sie,
ogolnie sie czuje jakbym miala jakas cholerna depreche, mam dosc tego zmeczenia, chce sil miec, robic tak jak zawsze wszystko, czuje sie ograniczona totalnie
bylam dzis rowniez u mojego rodzinnego, byla zdziwiona bo myslala, ze bede juz chodzic do specjalisty, a tu minal miesiac juz, i nic i mowie, Jej ze mialam usg i nic nie wiem, wiec dzidzia zdrowa, wszystko wporzadku, nic nie napisali o krwiaku, wiec moze sie wchlonal i tyle, za duzo to tez mmi nie powiedziala, ciaza mlodsza o dwa dni niz z @

dziewczyny nadrobie Was na dniach, jestem okroppnie ciekawa co u Was
milego dnia Wam zycze

mi ostatnio starsza córa niby w żarcie powiedziała że ciąża zrobiła ze mnie wredną babe :D hehehehe mysle że cos w tym jest. Wczesniej pracowałam to nie miałam czasu ich dyscyplinować. A teraz mamusia widzi wszystko, kto nie wyniósł zużytej rolki papieru itp. :D Meżowi też się dostaje, ma ograniczone spożycie picia piwa na dzień i marudzę mu że za dużo pali hehehehe.

Dzien dobry! Ja dzis pierwsza pobudkę zaliczyłam o 5.40 [emoji33] ale poczytałam troche cos i jeszcze usnęłam. Wczoraj odpadłam o 21.30 [emoji23] Teraz owsianeczka i ide odprowadzić syna na półkolonie - msm blisko wiec spacerkiem chodzimy [emoji41] napisze pózniej jeszcze, miłego dzionka [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie.Ja zaczynam Wam zazdrościć ze macie jyz takie brzuszki ja wczoraj byłam z córcia na placu zabaw i uslyszalam może od trzech osób ze brzuszka mi nie wudac.no i zaczelam sie martwic ze faktycznie maly jak na ten tydzień w sobre zaczynam 16 tydzień:(

Witam w piękny słoneczny piątek weekendu początek :)

Brzusio nie przejmuj się, każda kobieta jest inna. Niektórym brzuszek rośnie już od pierwszego trymestru, innym dopiero od 5 a nawet 6 miesiąca. Zobaczysz jeszcze będziesz marudzić, że brzuchol za duży i ciężko się go nosi ;)

reklama
Witam

Faktycznie chyba skonczyly sie juz wizyty prenatalne!:)
No ja czekam jeszcze na wyniki Pappy:/ dzis napisze do lekarki...

Brzusio kochana ty sie takim czyms nie przejmuj rozmiar brzucha nie swiadczy o jej przebiegu!!!!

Kiki no ja dzis pobutke tez zaliczylam po 6 zasnelam po 7 hihi;)

Marlena oj nic niewchodzi? Wspolczuje:/

HappyMama no wlasnie w Smyku sa piekne rzeczy i takiw przecenione ale albo na chlopca albo na dziewczynke:/ niema ladnych uniwersalnych:/ a szkoda...

Milego dnia;)

Do góry