reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

hej a ja mam problem kupic cokolwiek, bo te najładniejsze ubranka sa typowo albo dla dziewczynki albo chłopca. Neutralne są albo nie ładne albo nie ma wcale. Udalo mi się kupic bialy kombinezon w lumpku, nowy z metka za 20,00 jedyna zdobycz z której jestem naprawdę zadowolona :). Wyprawke musze kupic całą bo dzidzia nieplanowana a róznica z najmłodszą córą 12 lat , wiec nic nie zostało :D

reklama
marlena ja sobie nawet nie wyobrażam jak to jest bo ja to zawsze mam apetyt i picie wciągam litrami. Od paru dni zaczelam cwiczyc aby tak szybko nie tyć. A z napojów to nie lubie tylko słodzonych, wode, soki warzywne wciągam nosem :)

dziewczyny mam do nadrobienia 35 stron, boszzzz jak mam to zrobic
wrocilismy, bylo roznie, myslalam, ze bedzie duzo lepiej, a czasami bylo fatalnie, moje hormony mnie dobijaja, m
myslalam, ze wyjazd nas zblizy z Mezem a kocilicmy sie,
ogolnie sie czuje jakbym miala jakas cholerna depreche, mam dosc tego zmeczenia, chce sil miec, robic tak jak zawsze wszystko, czuje sie ograniczona totalnie
bylam dzis rowniez u mojego rodzinnego, byla zdziwiona bo myslala, ze bede juz chodzic do specjalisty, a tu minal miesiac juz, i nic i mowie, Jej ze mialam usg i nic nie wiem, wiec dzidzia zdrowa, wszystko wporzadku, nic nie napisali o krwiaku, wiec moze sie wchlonal i tyle, za duzo to tez mmi nie powiedziala, ciaza mlodsza o dwa dni niz z @

dziewczyny nadrobie Was na dniach, jestem okroppnie ciekawa co u Was
milego dnia Wam zycze

mi ostatnio starsza córa niby w żarcie powiedziała że ciąża zrobiła ze mnie wredną babe :D hehehehe mysle że cos w tym jest. Wczesniej pracowałam to nie miałam czasu ich dyscyplinować. A teraz mamusia widzi wszystko, kto nie wyniósł zużytej rolki papieru itp. :D Meżowi też się dostaje, ma ograniczone spożycie picia piwa na dzień i marudzę mu że za dużo pali hehehehe.

Dzien dobry! Ja dzis pierwsza pobudkę zaliczyłam o 5.40 [emoji33] ale poczytałam troche cos i jeszcze usnęłam. Wczoraj odpadłam o 21.30 [emoji23] Teraz owsianeczka i ide odprowadzić syna na półkolonie - msm blisko wiec spacerkiem chodzimy [emoji41] napisze pózniej jeszcze, miłego dzionka [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie.Ja zaczynam Wam zazdrościć ze macie jyz takie brzuszki ja wczoraj byłam z córcia na placu zabaw i uslyszalam może od trzech osób ze brzuszka mi nie wudac.no i zaczelam sie martwic ze faktycznie maly jak na ten tydzień w sobre zaczynam 16 tydzień:(

Witam w piękny słoneczny piątek weekendu początek :)

Brzusio nie przejmuj się, każda kobieta jest inna. Niektórym brzuszek rośnie już od pierwszego trymestru, innym dopiero od 5 a nawet 6 miesiąca. Zobaczysz jeszcze będziesz marudzić, że brzuchol za duży i ciężko się go nosi ;)

reklama
Witam

Faktycznie chyba skonczyly sie juz wizyty prenatalne!:)
No ja czekam jeszcze na wyniki Pappy:/ dzis napisze do lekarki...

Brzusio kochana ty sie takim czyms nie przejmuj rozmiar brzucha nie swiadczy o jej przebiegu!!!!

Kiki no ja dzis pobutke tez zaliczylam po 6 zasnelam po 7 hihi;)

Marlena oj nic niewchodzi? Wspolczuje:/

HappyMama no wlasnie w Smyku sa piekne rzeczy i takiw przecenione ale albo na chlopca albo na dziewczynke:/ niema ladnych uniwersalnych:/ a szkoda...

Milego dnia;)

Do góry