reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja stosuję na piersi krem Perfecta seria Mama, a na brzuch kładę krem Tołpy też seria dla kobiet w ciąży. Nie wiem czy smarujecie też piersi dziewczyny, ale na rosnące piersi pomagają też właśnie różne smarowidła.

Lindia o Musteli słyszałam bardzo dobre opinie. Chyba sobie zakupię jak mi się skończą moje kosmetyki ;)

reklama
Chyba też będę musiała się zaopatrzyć, bo muszę się powstrzymywać, żeby się co chwilę nie drapać po piersi :D

@Lindia na sucha skore przede wszystkim kapiele w chlodniejszej wodzie.
Z doswiadczenia wiem ze skora swedzi jak jest przesuszona.
Oliwka zaraz po kapieli albo olej kokosowy pieknie mi sie sprawdza.
Kiedyś uzywalam też masci z witamina A.
Tylko też nie mozna przesadzac, żeby skora sama próbowała dzialac

@Happy3 alez cudo zdjecie

Happy 3 ale super zdjęcie , to musi byc extra!:) ja smaruje sie olejem kokosowym extra virgin bio organic i jestem bardzo zadowolona jak na razie:)
Mnie ostatnio tez swędzą piersi i podbrzusze.. Chyba rosnę [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny pewnie ze słońca korzystają.
My przed chwilą z plaży wróciliśmy .pojechaliśmy spontanicznie po 17 ale straszny wiatr. Wrzucam wam moich morsow w falach. Woda lodowata
1469127293922.jpg
1469127305075.jpg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469127293922.jpg
    1469127293922.jpg
    99,6 KB · Wyświetleń: 684
  • 1469127305075.jpg
    1469127305075.jpg
    80,4 KB · Wyświetleń: 687
Do góry