reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja stosuję na piersi krem Perfecta seria Mama, a na brzuch kładę krem Tołpy też seria dla kobiet w ciąży. Nie wiem czy smarujecie też piersi dziewczyny, ale na rosnące piersi pomagają też właśnie różne smarowidła.

Lindia o Musteli słyszałam bardzo dobre opinie. Chyba sobie zakupię jak mi się skończą moje kosmetyki ;)

reklama
Chyba też będę musiała się zaopatrzyć, bo muszę się powstrzymywać, żeby się co chwilę nie drapać po piersi :D

@Lindia na sucha skore przede wszystkim kapiele w chlodniejszej wodzie.
Z doswiadczenia wiem ze skora swedzi jak jest przesuszona.
Oliwka zaraz po kapieli albo olej kokosowy pieknie mi sie sprawdza.
Kiedyś uzywalam też masci z witamina A.
Tylko też nie mozna przesadzac, żeby skora sama próbowała dzialac

@Happy3 alez cudo zdjecie

Happy 3 ale super zdjęcie , to musi byc extra!:) ja smaruje sie olejem kokosowym extra virgin bio organic i jestem bardzo zadowolona jak na razie:)
Mnie ostatnio tez swędzą piersi i podbrzusze.. Chyba rosnę [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny pewnie ze słońca korzystają.
My przed chwilą z plaży wróciliśmy .pojechaliśmy spontanicznie po 17 ale straszny wiatr. Wrzucam wam moich morsow w falach. Woda lodowata
1469127293922.jpg
1469127305075.jpg

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469127293922.jpg
    1469127293922.jpg
    99,6 KB · Wyświetleń: 683
  • 1469127305075.jpg
    1469127305075.jpg
    80,4 KB · Wyświetleń: 686
Do góry