reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny ja też mam kiepskie włosy i cerę, nie to co w pierwszej ciąży - wtedy błyszczałam ;P

Shariotka, dzięki, to budujące co piszesz :D Będę do Ciebie pisać po porady :) miałaś podwójny wózek, czy dałaś radę ze zwykłym i dostawką?

KiKi, ja czułam raz ;) a figura, łaaaaał <3

Olivka, cudne ciuszki :)

Lindia, wcale nie musi tak być! Dużo to kwestia genów, na które nie mamy wpływu, ale możemy o siebie dbać zarówno teraz jak i po porodzie. Moje ciało po porodzie wróciło CAŁKOWICIE do tego sprzed porodu. Trochę lepiej się odżywiałam i trochę ćwiczyłam i mogę nawet powiedzieć, że wyglądałam lepiej niż przed porodem. Żadnych rozstępów ani rozciągniętego brzucha, celulit z tyłka i zniknął, ślad po ciąży nie został. No.. jedyne co to piersi się zmieniły po karmieniu, ale wydaje mi się że też dużo można zdziałać żeby polepszyć ich stan (choć i tak nie jest źle). Także nie bój się kochana :) W dowód i ja dołączam zdjęcie, pół roku po porodzie :)

Zobacz załącznik 763701
Tak na was patrze I widze same modelki :D
A ja taka buleczka:p

Wspolczuje humorow, mi troche odpuscily, za to zalaczylo mi sie libido I sny erotyczne.
Byle do wyjazdu mamy.;)

reklama
1469107109-1btp32.jpeg

Trzy główki [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kiki, Czoperka ale z Was laski :) po drugiej ciąży też biorę się konkretnie za siebie, żeby wyglądać jak Wy :)
Happy3 ale super zdjęcie ;) to musi być na prawdę niesamowity widok takie trzy maluchy na usg :) ajuż w ogóle jak zaczną dawać Ci kopniaki to już szał :)
Ja w tej ciąży póki co nie jestem ani płaczliwa ani nerwowa, nawet humorków ciążowych nie mam. W pierwszej ciąży było zupełnie na odwrót

Happy3 piekne zdjecie! trzy male glowki : )

ja w pierwszej ciazy bylam do rany przyloz, obiadki gotowalam itp a wszystko dlatego ze mialam duzo czasu dla siebie
teraz jest jeden wielki wir obowaizkow, praca na pelny etat, dziecko, I efekt taki ze czasami cierpliwosc sie konczy ; )

Tak grzecznie leżą, jedno koło drugiego. W łóżeczku bedą tez tak leżeć.

Dziewczyny czym smarujecie brzuchy? Ja używam Musteli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Happy ja smaruje piersi i brzuch narazie tylko oliwką. A jeśli już mowa to dzisiaj mi się pojawił problem z lewą piersią. Nie dość , że od rana strasznie swędzi, to najgorzej jest z sutkiem, który jest tak bardzo suchy, że rano aż się łuszczył. Czy któraś z was miała coś takiego?

Happy ja smaruje piersi i brzuch narazie tylko oliwką. A jeśli już mowa to dzisiaj mi się pojawił problem z lewą piersią. Nie dość , że od rana strasznie swędzi, to najgorzej jest z sutkiem, który jest tak bardzo suchy, że rano aż się łuszczył. Czy któraś z was miała coś takiego?

Przyłączam się do pytania .. mi się też łuszczą sutki myślałam ze to normalne

reklama
Do góry