reklama
mam to samo też mam ochotę czasem go zabić bez powodu i jestem straszna. już mnie do psychologa wysyłaKamisia no ja mam podobnie, czepiam sie o wszystko, plakac mi sie chce i jestem tak wredna, ze gdyby on do mnie taki był to juz bym dawno spakowała walizki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
widzisz Kolorowa a podobno humory ma się z córką a my mamy chłopców
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie powiedział wcześnie ale nawet nie musiał nic mówić ciężko by było to krocze pomylić z kroczem dziewczynkiJa tez sie dowiem pozniej.
Może u ciebie tez maja słabszy sprzet ze pozniej tak jak u mnie..
A mi tez wlasnie lekarz powiedzial ze duzo sie mozna jeszcze pomylic i najlepeiej czekac
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Kiki szacun wygladasz rewelacyjnie! Laska jestes nie z tej ziemi cieżko uwierzyć ze dziecko rodzilas. Myslalm ze po ciazy bede ćwiczyć z chodakowska ale widze tu lepsza promotorkę także rozpisuj ćwiczenia powoli
Czoperki super wyglądałaś w pól roku po ciazy.
Stawiacie wysoko poprzeczkę ale dorównamy wam wszystkie i tez wrzucimy foty heheh.
Nikt dzisiaj nie wizytuje?
Czoperki super wyglądałaś w pól roku po ciazy.
Stawiacie wysoko poprzeczkę ale dorównamy wam wszystkie i tez wrzucimy foty heheh.
Nikt dzisiaj nie wizytuje?
HappyBabyMama
To mnie mąż powinien na rękach nosić bo ja nic nie narzekam ani sie nie czepiam wręcz przeciwnie mam mega humor i chichraczkę
kolorowaMama
MartynaM a no wlasnie u mnie jakos na odwrót z córka w pierwszej ciazy nie miałam humorów
reklama
u mnie powiedział wcześnie ale nawet nie musiał nic mówić ciężko by było to krocze pomylić z kroczem dziewczynki
Co lekarz inna opinia Masakra powinny sie zdecydowac co gadaja