reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam;)

Kolorowa chociaz ty dostrzeglas fotki;)
Ale targaja cie te zawroty glowy:/
Mega wspolczuje! A moze przegryz cos w lozku!
Z jaka waga startowalas?

Askl25 kciukasy za wizyte&&&&

Aniay ja niemam problemow z majtaki, poniewaz mam duzo hotpansow i jest mi w nich wygodnie narazie;)

Ja dzis mam dentyste i mam problem bo niemam z kim zostawic nlodej;(

HeppyBabyMama ja farbuje wlosy, poniewaz mam juz tyle siwych ze az strach!
Mi nigdy lekarz niedoczepil sie do bielizny wiec tu moze jest wyjatek;) nos tak by bylo Wam wygodnie i tyle;)
U nas tez zapowiada sie pieknie az chce sie robic;)
Wiec tylko corka wstanie wstawiam pranie, potem musze jechac do apteki po zastrzyki a uwierzcie to nielada wyzwanie je zdobyc ostatnio:/
Slyszalam o obkladach zimnych na bole glowy....

reklama
Mi w zasadzie pod koniec bylo w tych wielkich gaciach wygodnie. Moj maz sie smial ze nie sa seksowne, ale...uznal ze majtki zawsze mozna zdjac.
U nas dzis pierwszy dzien naprawde ladnej pogody.
Macie jakis sposob na pekniete naczynka? Wylazlo mi to w pierwszej ciazy i pozbyc sie nie moge...

Witaj Shariotka:)

U mnie teraz 14 tydz i 5dni brzucha jeszcze jako taki nie widać, może troche ciężej dopiąć sie w spodnie + 1 kg na plusie. Kiedy było u Was widać pierwsza ciąże ? Wy tuż już piszecie i ruchach dziecka a ja sie nawet nie czuje jak bym w ciąży była...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale produkcja od rana.
Julcia piękny dzidziuś.
Kolorowa współczuję porannego złego samopoczucia. Mnie łeb bolał ostatnie 2 dni paracetamol poszedł w ruch.
Mąż skończył urlop a u nas upał już chce weekendy i plazing.[emoji7]
My już po śniadaniu co więcej zdążyłam umyć okno w kuchni i u Antka w pokoju. Zostały mi 3 balkonowe u nas ale to zostawię sobie na następny raz.
Miłego dzionka brzuchatki

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Shariotka:)

U mnie teraz 14 tydz i 5dni brzucha jeszcze jako taki nie widać, może troche ciężej dopiąć sie w spodnie + 1 kg na plusie. Kiedy było u Was widać pierwsza ciąże ? Wy tuż już piszecie i ruchach dziecka a ja sie nawet nie czuje jak bym w ciąży była...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 1 ciąże było widać dopiero w 6 msc drugą w 4 a ta ciążę już trochę widać czyli tak jak za drugim razem a ruchy juz czuje.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Kolorowa też taką akcję miałam ostatnio jak Młodego odstawiałam na półkolonie. To samo, poty, zawroty głowy, jeszcze jakąś zadyszkę i łupanie serca przy tym. Poszłam szybko do toalety tam, usiadłam na podłodze z głową w dół, zaczęłam głęboko oddychać i jakoś stopniowo przeszło, a byłam już po śniadaniu, więc nie wiem co to za akcje :/

Julia śliczne zdjęcia :) Szkoda, że nie dowiedziałaś się co tam siedzi w brzuchu, ale grunt, że wszystko w porządku :)

Co do majtek, to ja podobnie jak dziewczyny też nosiłam raczej normalne, nawet stringi, ale jakieś nie aż tak koronkowe, tylko bardziej bezszwowe, żeby nie uwierały. Po prostu z każdym trymestrem większe :D

Olivka ja też narzekam na bóle głowy, takie tępe ćmienie i pulsowanie w skroniach. Nie jest na tyle to ból, żebym brała tabletki, ale na pewno przeszkadza i irytuje :/ Czasami drzemka pomoże. A na obiad ja też dziś rosół :)

Co do wagi to mam na razie 4 kg na minusie, jem coraz więcej rzeczy i nawet powoli owoce i warzywa mi wchodzą, ale póki co ilości małe więc nie przybrałam nic :( W obwodzie na wysokosci pepka mam 80 cm ;)

Witaj shariotka :) Znasz już płeć? :)

Askl trzymam kciuki!!

reklama
Witaj Shariotka :-)

Julia śliczny bobasek, aż się wzruszyłam, jak zobaczyłam te zdjęcia =]

Dziewczyny trzymajcie kciuki, bo o 14 mam prenatalne. Zaczynam odczuwać delikatny stres, ale też cieszę się, że zobaczę swojego maluszka. Tylko jak na złość wczoraj wieczorem strasznie rozbolała mnie głowa i trzyma do tej pory :-(

Do góry