a ja mialabym problem wlasnie jakie dla dziewczynki bo duzo mi sie podoba ale zadne jakos szczegolnie a z meskimi imiona odwrotnie wiec meskie mam wybraneBubblesGirl zaciskam kciuki za wizyte i czekamy na wiesci
Dobry pomysl z ta wyprzedaza hehe
To ile przytylas z synkiem? Ja z corka 22 kg!!!! Za duzo...zobaczymy jak teraz
No z chlopcem chyba jest wiekszy problem z wybraniem imion poniewaz malo ktore chcialabym zeby mialo moje dziecko:/
Shaer dacie rade! Grunt by wzrok sie nie pogarszal
Tez czesto mam tak podly nastroj wiec rozumiem!
reklama
Z tym wymienianiem ciuszków dobry pomyslMatko ja to chyba nigdy nie będę z wami na bieżąco Nie dość, że czasu na wszystko brak to jeszcze wy skrobiecie jak szalone
Ja dzisiaj byłam zrobić wyniki, a na 16:45 mam USG prenatalne, mam nadzieję, że jest wszystko ok z maleństwem, trzymajcie kciuki.
KolorowaMama ciesze się, że Twoje samopoczucie już od dłuższego czasu na dobrym poziomie, oby tak zostało do końca ciąży
Julia oby mdłości całkiem się skończyły. Ojj jak u nas się okaże dziewczynka to też będę miała masę rzeczy po synku do sprzedania. Założymy sobie tu bazarek i się powymieniamy Zdrówka dla córci.
HappyBabyMama kciuki za prenatalne, obie się będziemy tym dzisiaj stresować, ale pewnie wrócimy wieczorem z dobrymi wieściami(nie ma innej opcji) hehe dziewczyny mają racje, jeszcze będziesz marudzić, że brzuszek już za duży
Uff.. to ja się pocieszam, że póki co -1,5 kg, mam nadzieję, że waga nie zacznie ekspresowo rosnąć, ale w pierwszej ciąży z synkiem dużo nie przytyłam, więc się łudzę, że i teraz tak będzie
MiMeMi oby jednak samopoczucie z każdym dniem się poprawiało, może na urlopie odzyskasz siły
Aniay współczuję mdłości, musi Ci wejść w nawyk ciągłe sięganie po przekąski, żeby nie doprowadzać do uczucia głodu.
KIKI a może przy następnej wizycie u gin powiedz o tych mdłościach jeśli dalej nie odpuszczą? Są chyba jakieś preparaty, które pomagają na mdłości.
Ja nie miałam praktycznie żadnych objawów, więc u mnie samopoczucie ciągle takie samo na szczęście.
Shear mnie od początku kwestia imienia stresuje, już z synkiem mieliśmy problem z imieniem dla chłopca, więc ja nie wiem co to będzie teraz Dla dziewczynki już od paru lat wiemy, że chcemy Lila, a z tymi męskimi to zawsze jakiś problem dobrze, że mój dwulatek jeszcze nie ma prawa głosu w tej kwestii pewnie później wszystko nam się w głowach rozjaśni i pomysł na imię sam przyjdzie współczuję nieciekawego sąsiedztwa;/ no gratulacje dla synka, haha jak to łatwo dziecko uszczęśliwić
Nessii witaj, oby to było już dość złych wiadomości u Ciebie i po wyleczeniu toxo wszystko już przebiegało prawidłowo.
Czoperka no to szybciutko by było jakby to faktycznie ruchy A w pierwszej ciąży kiedy czułaś?
Danutka no to też mieliście przeżycia z sąsiadami;/ Niby dom to dom, ale też nie wiadomo na kogo się trafi za płotem.
Martyna miłego podglądania małego człowieczka)
Na razie tyle, bo nikomu się pewnie nie będzie chciało elaboratów czytać
Miłego dnia
HappyBabyMama
Fanka BB :)
My będziemy mieli Ryszarda. Ja do konca nie jestem przekonana ale maz od zawsze chciał Rysia wiec nie dam rady przedyskutować :/
Czoperka
Witajcie,
Martyna, ojej, to rzeczywiście ciężki orzech. Chyba nie zostaje nic innego jak zacisnąć zęby i przeczekać.
Shaer i w całym miasteczku tak jest? Masakra... to czemu tu zamieszkaliście, skoro Twój mąż i tak tu nie pracuje?
HappyBabyMama, Martyna, Weronika, Bubbles kciuki zacisnięte
BubblesGirl, chyba koło 16 tc
Martyna, ojej, to rzeczywiście ciężki orzech. Chyba nie zostaje nic innego jak zacisnąć zęby i przeczekać.
Shaer i w całym miasteczku tak jest? Masakra... to czemu tu zamieszkaliście, skoro Twój mąż i tak tu nie pracuje?
HappyBabyMama, Martyna, Weronika, Bubbles kciuki zacisnięte
BubblesGirl, chyba koło 16 tc
My będziemy mieli Ryszarda. Ja do konca nie jestem przekonana ale maz od zawsze chciał Rysia wiec nie dam rady przedyskutować :/
HappyBabyMama mi cała rodiznka gada ze jak bedzie chlopczyk to niech bedzie Rysio ale jakos imię nie dla mnie
U nas jest walka pomiędzy Nikodemem a Nathanem
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Mi sie nikodem podoba, latwiej zdrobnic.HappyBabyMama mi cała rodiznka gada ze jak bedzie chlopczyk to niech bedzie Rysio ale jakos imię nie dla mnie
U nas jest walka pomiędzy Nikodemem a Nathanem
u mnie dzis urwanie glowy od rana, a zoladek, jak na zlosc sie zbuntowal wyjatkowo. Jeszcze z domu karty ciazy nie wzielam a dzis lekarz ( ale dzidzi I tak nie zobacze) wiec musze na jeden koniec miasta dralowac po karte a potem liczyc na to ze zdaze przejechac przez dwa miasta do lekarza wrrrr. Godzina w samochodzie murowana.
bittersweet
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam wynik testu NIFTY! Wreszcie ten koszmar może się skończy.. Zdrowa dziewczynka! Robiłam test ze względu na złe wyniki testu pappa;d Myślimy o imieniu Zuzanna albo Anna
Natalijka;)
Zaciekawiona BB
Witajcie dziewczyny. U mnie weekend minął bardzo ciekawie bo dziadek miał 80-te urodziny i cala rodzinka się zjechała.
U mnie dziś 14t+1 i mdłości pomału mijają.
My z mężem wybraliśmy imię dla chłopczyka Filip a dla dziewczynki Lilianna. W przyszłym tyg mam usg wiec jest szansa ze się dowiemy co mieszka tam na dole.
U mnie dziś 14t+1 i mdłości pomału mijają.
My z mężem wybraliśmy imię dla chłopczyka Filip a dla dziewczynki Lilianna. W przyszłym tyg mam usg wiec jest szansa ze się dowiemy co mieszka tam na dole.
reklama
HappyBabyMama
Natalijka super imiona.
Marlena Nikodem fajnie.
Aniay a musisz miec ta kartę ciazy obligatoryjnie? Moze nie bedzie ci potrzebna.
Bittersweet super wiadomość!
Marlena Nikodem fajnie.
Aniay a musisz miec ta kartę ciazy obligatoryjnie? Moze nie bedzie ci potrzebna.
Bittersweet super wiadomość!