reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

To trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzis.
My do okulisty , a takmi sie nie chce z lozka wygrzebac....
Zaczyna mnie meczyc temat imienia - oczywiscie kazdy ma inne zdanie, a moje chlopaki wymyslaja coraz gorsze koszmarki.

reklama
Aha i przez weekend miałam super duży brzuch a dzis po porannej toalecie zniknął :) wiec jak zwykle to był spożywczy :) a ja już sie wszystkim chwaliłam jaki duży ciążowy brzuch mam he he
Martyna trzymam kciuki za wizytę i Shaer za twoją ze straszakiem rownież

Jesteśmy jestem [emoji16] Melduje sie po weekendzie [emoji3] U mnie chyba bez zmian. Weekend przelezany, bo samopoczucie kiepskie. Nadal mdłości mnie nie opuszczają niestety. Dzis mija 12 tydzień i liczę na to, ze mi w końcu odpuści. Wy dziewczyny jeszcze macie jakies dolegliwości czy weszlyscie w cudowny stan błogości 2. Trymestru?

Trzymam kciukasy mocno za Wasze wizyty HappyBabyMama i Martyna [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam poweekendowo I trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Od wczoraj mam u siebie mame i dzień był tak zajety ze czasu na komputer zabraklo.
@KIKI83 u mnie 14 tydzien I wciaz mdlosci drugiego trymestru nawet na horyzoncie nie widac. Najgorzej jest jak mam przerwe w jedzeniu dluzsza niz godzine.
Zycze wszystkim udanego poniedziałku.

Witam się już z pracy,

Martyna, to ze straszakiem masz przeboje. Mam nadzieję, że młodsze Ci to wynagrodzi.

HappyBabyMama, Martyna, kciuki za wizyty.

HappBabyMama, jeszcze będziesz miała dość ciążowego brzucha ;-)

Ja już też 3,5 kg na plusie. Z tym, że mi w uda i tyłek idzie. Brzuch odstający lekko ale na płasko. Może jutro w końcu zrobię zdjęcie.

Witam nową styczniowkę.

Kiki, ja zaraz zaczynam tydzień 15 i nie widzę tego drugiego trymestru. A też mocno liczyłam na niego. Nadal brak siły i energii aż mi się płakać chcę. Jeszcze 2 tyg i urlop. Po nim zdecyduję co dalej z pracą.

Miłego dnia

Witam;)

HappyBabyMama zaciskam kciuki za prenatalne;)

Wekeend szybko minal a ja wizytr mam juz jutro...prenatalane mialam w piatek, ale potrzebuje l4 i leki bo biore Clexan.

U nas gdy potwierdzi sie chlopiec to musze wyprzedac wszystkie rzeczy po corce, przynajmniej bedzie grosz na wyprawke;) mam spacerowke jeszcze po mlodej, buty...wiec sporo tego bedzie.

Martyna kciukasy za wizyte;)

Kiki no ja jutro bede miala skonczony 13 tc i powiem ze troszke mnie jeszcze mecza mdlosci:/ wiec wspolczuje!
Mnie w ostatniej ciazy cos kolo 14tc puscily

Shaer kurde jak ja Tobie wspolczuje tych sasiadow! Mam nadzieje ze twoj M dostanie ten kontrakt i wydostaniecie sie z tej dziury!!!!

Mi w piatek mloda sie rozlozyla:/ ciagle temp , doszla biegunka, dzis pierwszy ranek bez temp wiec mam nadzieje ze bwdzie tylko lepiej;)

U mnie ok 10 tygodnia odpuściły mdłości i mam nadzieje, ze na dobre teraz 15 tydzien i odpukać nie mam żadnych dolegliwości takich męczących cały czas zdarzy sie jakis bok brzucha czy senność straszalna albo zawroty głowy ale generalnie samopoczucie super ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie nadal są mdłości ale już bez takich strasznych wymiotów. nadal osłabienie i senność ale jakby mniejsze u mnie końcówka 15tyg. w pierwszej ciąży trzymało mnie do 20tyg gdzieś więc jeszcze daje sobie czas ;) ja ogólnie mało jadlam przed ciąża bo było dużo stresu a teraz jak nie zjem właśnie czegoś co 2h to od razu mam zawroty głowy więc to mnie mobilizuje do jedzenia i dzięki temu chyba tak nie chudne więc nie ma tragedii wagowej ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc kobietki
Ja jestem w 16 tyg I wlasnie jak pusty zooladek to nadal mdlli :/ a drugi trymestr przywitalam wlasnie wc mimo ze od ok 9 tyg odpuscilo. I do tej pory z raz w tygodniu sie zdarzy......no I naadal czekam na ten przyplyw.mocy....

Kciukasy za wizyty :-) dawajcie znac po

Do góry