reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Aha i przez weekend miałam super duży brzuch a dzis po porannej toalecie zniknął wiec jak zwykle to był spożywczy a ja już sie wszystkim chwaliłam jaki duży ciążowy brzuch mam he he
Martyna trzymam kciuki za wizytę i Shaer za twoją ze straszakiem rownież
Martyna trzymam kciuki za wizytę i Shaer za twoją ze straszakiem rownież
KIKI83
Jesteśmy jestem [emoji16] Melduje sie po weekendzie [emoji3] U mnie chyba bez zmian. Weekend przelezany, bo samopoczucie kiepskie. Nadal mdłości mnie nie opuszczają niestety. Dzis mija 12 tydzień i liczę na to, ze mi w końcu odpuści. Wy dziewczyny jeszcze macie jakies dolegliwości czy weszlyscie w cudowny stan błogości 2. Trymestru?
Trzymam kciukasy mocno za Wasze wizyty HappyBabyMama i Martyna [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciukasy mocno za Wasze wizyty HappyBabyMama i Martyna [emoji8]
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Witam poweekendowo I trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Od wczoraj mam u siebie mame i dzień był tak zajety ze czasu na komputer zabraklo.
@KIKI83 u mnie 14 tydzien I wciaz mdlosci drugiego trymestru nawet na horyzoncie nie widac. Najgorzej jest jak mam przerwe w jedzeniu dluzsza niz godzine.
Zycze wszystkim udanego poniedziałku.
Od wczoraj mam u siebie mame i dzień był tak zajety ze czasu na komputer zabraklo.
@KIKI83 u mnie 14 tydzien I wciaz mdlosci drugiego trymestru nawet na horyzoncie nie widac. Najgorzej jest jak mam przerwe w jedzeniu dluzsza niz godzine.
Zycze wszystkim udanego poniedziałku.
MiMeMi
Witam się już z pracy,
Martyna, to ze straszakiem masz przeboje. Mam nadzieję, że młodsze Ci to wynagrodzi.
HappyBabyMama, Martyna, kciuki za wizyty.
HappBabyMama, jeszcze będziesz miała dość ciążowego brzucha ;-)
Ja już też 3,5 kg na plusie. Z tym, że mi w uda i tyłek idzie. Brzuch odstający lekko ale na płasko. Może jutro w końcu zrobię zdjęcie.
Witam nową styczniowkę.
Kiki, ja zaraz zaczynam tydzień 15 i nie widzę tego drugiego trymestru. A też mocno liczyłam na niego. Nadal brak siły i energii aż mi się płakać chcę. Jeszcze 2 tyg i urlop. Po nim zdecyduję co dalej z pracą.
Miłego dnia
Martyna, to ze straszakiem masz przeboje. Mam nadzieję, że młodsze Ci to wynagrodzi.
HappyBabyMama, Martyna, kciuki za wizyty.
HappBabyMama, jeszcze będziesz miała dość ciążowego brzucha ;-)
Ja już też 3,5 kg na plusie. Z tym, że mi w uda i tyłek idzie. Brzuch odstający lekko ale na płasko. Może jutro w końcu zrobię zdjęcie.
Witam nową styczniowkę.
Kiki, ja zaraz zaczynam tydzień 15 i nie widzę tego drugiego trymestru. A też mocno liczyłam na niego. Nadal brak siły i energii aż mi się płakać chcę. Jeszcze 2 tyg i urlop. Po nim zdecyduję co dalej z pracą.
Miłego dnia
Witam
HappyBabyMama zaciskam kciuki za prenatalne
Wekeend szybko minal a ja wizytr mam juz jutro...prenatalane mialam w piatek, ale potrzebuje l4 i leki bo biore Clexan.
U nas gdy potwierdzi sie chlopiec to musze wyprzedac wszystkie rzeczy po corce, przynajmniej bedzie grosz na wyprawke mam spacerowke jeszcze po mlodej, buty...wiec sporo tego bedzie.
Martyna kciukasy za wizyte
Kiki no ja jutro bede miala skonczony 13 tc i powiem ze troszke mnie jeszcze mecza mdlosci:/ wiec wspolczuje!
Mnie w ostatniej ciazy cos kolo 14tc puscily
Shaer kurde jak ja Tobie wspolczuje tych sasiadow! Mam nadzieje ze twoj M dostanie ten kontrakt i wydostaniecie sie z tej dziury!!!!
Mi w piatek mloda sie rozlozyla:/ ciagle temp , doszla biegunka, dzis pierwszy ranek bez temp wiec mam nadzieje ze bwdzie tylko lepiej
HappyBabyMama zaciskam kciuki za prenatalne
Wekeend szybko minal a ja wizytr mam juz jutro...prenatalane mialam w piatek, ale potrzebuje l4 i leki bo biore Clexan.
U nas gdy potwierdzi sie chlopiec to musze wyprzedac wszystkie rzeczy po corce, przynajmniej bedzie grosz na wyprawke mam spacerowke jeszcze po mlodej, buty...wiec sporo tego bedzie.
Martyna kciukasy za wizyte
Kiki no ja jutro bede miala skonczony 13 tc i powiem ze troszke mnie jeszcze mecza mdlosci:/ wiec wspolczuje!
Mnie w ostatniej ciazy cos kolo 14tc puscily
Shaer kurde jak ja Tobie wspolczuje tych sasiadow! Mam nadzieje ze twoj M dostanie ten kontrakt i wydostaniecie sie z tej dziury!!!!
Mi w piatek mloda sie rozlozyla:/ ciagle temp , doszla biegunka, dzis pierwszy ranek bez temp wiec mam nadzieje ze bwdzie tylko lepiej
kolorowaMama
U mnie ok 10 tygodnia odpuściły mdłości i mam nadzieje, ze na dobre teraz 15 tydzien i odpukać nie mam żadnych dolegliwości takich męczących cały czas zdarzy sie jakis bok brzucha czy senność straszalna albo zawroty głowy ale generalnie samopoczucie super
Truskaweczka2017
Moderatorka
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
u mnie nadal są mdłości ale już bez takich strasznych wymiotów. nadal osłabienie i senność ale jakby mniejsze u mnie końcówka 15tyg. w pierwszej ciąży trzymało mnie do 20tyg gdzieś więc jeszcze daje sobie czas ja ogólnie mało jadlam przed ciąża bo było dużo stresu a teraz jak nie zjem właśnie czegoś co 2h to od razu mam zawroty głowy więc to mnie mobilizuje do jedzenia i dzięki temu chyba tak nie chudne więc nie ma tragedii wagowej
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Madziulka890
Aktywna w BB
Czesc kobietki
Ja jestem w 16 tyg I wlasnie jak pusty zooladek to nadal mdlli :/ a drugi trymestr przywitalam wlasnie wc mimo ze od ok 9 tyg odpuscilo. I do tej pory z raz w tygodniu sie zdarzy......no I naadal czekam na ten przyplyw.mocy....
Kciukasy za wizyty :-) dawajcie znac po
Ja jestem w 16 tyg I wlasnie jak pusty zooladek to nadal mdlli :/ a drugi trymestr przywitalam wlasnie wc mimo ze od ok 9 tyg odpuscilo. I do tej pory z raz w tygodniu sie zdarzy......no I naadal czekam na ten przyplyw.mocy....
Kciukasy za wizyty :-) dawajcie znac po