reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Bittersweet gratulacje :-) super wiadomość :-)

Ness witaj :-)

U mnie leje... Zimno. I gdzie tu wyjść? Mojego trzylatka rozniesie w domu... Ehh... A ciężki robi mu się charakter,wszystko na przekór, a jak prasuje,gotuje,czy Sprzątam,to rozrabia jak pijany zajac, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę... Co to będzie jak dzieciątko się urodzi? Dobrze chociaż że dostał się do przedszkola.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzis.
My do okulisty , a takmi sie nie chce z lozka wygrzebac....
Zaczyna mnie meczyc temat imienia - oczywiscie kazdy ma inne zdanie, a moje chlopaki wymyslaja coraz gorsze koszmarki.
Dobrze,ze jest jeszcze czas. Spisz sobie kilka na liste i oswajaj sie z nimi,az ktores sie spodoba,samo przyjdzie. A chlopaki niech sobie wymyslaja.
U nas pewnie okularki, ale jakos to przezyjemy.
U mnie dzis chyba 15 tydzien sie zaczal i... czujensie bardziej zniechecona, zla i podirytowana niz do tej pory.

Magio II trymestru przybywaj!
Okularkami sie nie martw. Ja nosilam od drugiego roku zycia i kiedys nie bylo takich bajerow jak teraz. A natluklam ich tyle,ze szok. Teraz przynajmniej mam ladne proste oczy i nie musze nosic okularow.
Dzień dobry w poniedziałek wszystkim mamusiom :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze badania.

Witam nowa mamusie i wysyłam dużo energii.

Ja miałam weekend pracowity, goście a pózniej spacerki i obiadki. Wlasnie wróciłam dzis do biura po dwóch tyg pracy z domu i cieżko strasznie... Zaczynam sie trochę stresować, bo w tym tygodniu planuje powiedzieć szefowi o ciąży.... Dziewczyny jak Wasze doświadczenia w tej kwestii?? Nie wiek jak mam to zrobić i sie okropnie stresuje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie stresuj sie powiedz prosto z mostu i tyle co ma byc to bedzie,a niech on tez wie na czym stoi. Ja z synem powiedzialam szefowi w 8tc i nie zaluje.

Ja wraz z drugim trymestrem mam codziennie bol glowy, ale kawa znow mi smakuje wiec sobie pozwalam. Gorzej z samopoczuciem jest co raz bardziej dolujace.
Z bazarkiem fajny pomysl, jak w 20tc okaze sie dalej,ze dziewczyna to po synu bede miala troche ciuchow. Choc kilka bedzie sie nadawac i dla dziewczyny,wiec cos tam sobie zostawie.

Witam nowa mamuske:)

Trzymam kciuki za wizyty:)

Bittersweet gratulacje :-) super wiadomość :-)

Ness witaj :-)

U mnie leje... Zimno. I gdzie tu wyjść? Mojego trzylatka rozniesie w domu... Ehh... A ciężki robi mu się charakter,wszystko na przekór, a jak prasuje,gotuje,czy Sprzątam,to rozrabia jak pijany zajac, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę... Co to będzie jak dzieciątko się urodzi? Dobrze chociaż że dostał się do przedszkola.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrob z nim piasek kinetyczny, albo daj plasteline farby cokolwiek. A jak nie ubierz kalosze plaszcz i na dwor. Jak macie las niech bierze wiadro i na jagody albo grzyby:)

Ostatnia edycja:
Powiem szefowi w piątek przed weekendem żeby sie oswoił a jutro porozmawiam z kadrowa o moich prawach :) podobno w pracy pr u komputerze skraca sie czas pracy do 4h ??

Jeśli potwierdzi sie chłopczyk u nas to bedzie Jakub. Jeśli dziewczynka, to mamy duży dylemat. Bo imiona, które podobają sie mi, nie podobaja sie tatusiowi. Chyba Milena byłaby kompromisem...

Nikoś, Lila, Filip, Kuba - bardzo ładne imiona :)

Danutka, u nas też nie za ładnie, ale nie leje. Byliśmy na rowerze, a popołudniu idziemy do Krainy Zabaw :)

Dziewczyny, potrzebuję jakiś pomysł na niedrogi prezent dla 5-latki. Coś raczej oryginalnego, bo wydaje mi się, że ona wszystko ma :p

Natalijka super imiona.
Marlena Nikodem fajnie.
Aniay a musisz miec ta kartę ciazy obligatoryjnie? Moze nie bedzie ci potrzebna.
Bittersweet super wiadomość!

Już raz zjeby dostalamza brak, a u mnie to wazne bo w karcie mam wpisywane wszystkie leki I wizyty z których pozniej sie w pracy rozliczam.
Bittersweet, super, kochana. Bardzo sie Ciesze!

Danutka, u nas też nie za ładnie, ale nie leje. Byliśmy na rowerze, a popołudniu idziemy do Krainy Zabaw :)

Dziewczyny, potrzebuję jakiś pomysł na niedrogi prezent dla 5-latki. Coś raczej oryginalnego, bo wydaje mi się, że ona wszystko ma :p
My wlasnie siedzimy na placu zabaw juz 2h. U nas w Waie jest calkiem cieplo tylko slonca brak.
A na prezent tyle jest teraz planszowek, albo książki.

Bittersweet cudowne wieści !

Ja dzis od rana chodzę i sprzątam bo przez to pakowanie zrobił sie nie mały bałagan a dzis maja przyjść wystawić to mieszkanie do agencji wiec bedą robic zdjecia. Zrobiłam co miałam zrobic s teraz leżę i czekam maja byc za 15 minut a ze jestem z tych złośliwych to jak ich nie bedzie to sie zmywam bo uprzedziłam, ze do 12. Mieszkanie mam zdać do 1.08 wiec jak sie nie dostosują to bedą robic zdjecia i wystawiać mieszkanie dopiero po mojej wyprowadzce. Mamy dzis piękna pogodę co jest tu wyjątkiem wiec nie zamierzam dłużej siedzieć w domu. [emoji12][emoji23][emoji16]

Link do: Klocki LEGO Juniors Kareta Arielki z delfinem 10723 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Polecam lego juniors, wbrew pozorom wielu rodzicow nie mysli o lego dla dziewczynek a jest to fantastyczna zabawka na lata chociaz faktycznie nie najtansza.

reklama
Do góry