reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Bittersweet gratulacje :-) super wiadomość :-)

Ness witaj :-)

U mnie leje... Zimno. I gdzie tu wyjść? Mojego trzylatka rozniesie w domu... Ehh... A ciężki robi mu się charakter,wszystko na przekór, a jak prasuje,gotuje,czy Sprzątam,to rozrabia jak pijany zajac, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę... Co to będzie jak dzieciątko się urodzi? Dobrze chociaż że dostał się do przedszkola.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzis.
My do okulisty , a takmi sie nie chce z lozka wygrzebac....
Zaczyna mnie meczyc temat imienia - oczywiscie kazdy ma inne zdanie, a moje chlopaki wymyslaja coraz gorsze koszmarki.
Dobrze,ze jest jeszcze czas. Spisz sobie kilka na liste i oswajaj sie z nimi,az ktores sie spodoba,samo przyjdzie. A chlopaki niech sobie wymyslaja.
U nas pewnie okularki, ale jakos to przezyjemy.
U mnie dzis chyba 15 tydzien sie zaczal i... czujensie bardziej zniechecona, zla i podirytowana niz do tej pory.

Magio II trymestru przybywaj!
Okularkami sie nie martw. Ja nosilam od drugiego roku zycia i kiedys nie bylo takich bajerow jak teraz. A natluklam ich tyle,ze szok. Teraz przynajmniej mam ladne proste oczy i nie musze nosic okularow.
Dzień dobry w poniedziałek wszystkim mamusiom :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze badania.

Witam nowa mamusie i wysyłam dużo energii.

Ja miałam weekend pracowity, goście a pózniej spacerki i obiadki. Wlasnie wróciłam dzis do biura po dwóch tyg pracy z domu i cieżko strasznie... Zaczynam sie trochę stresować, bo w tym tygodniu planuje powiedzieć szefowi o ciąży.... Dziewczyny jak Wasze doświadczenia w tej kwestii?? Nie wiek jak mam to zrobić i sie okropnie stresuje...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie stresuj sie powiedz prosto z mostu i tyle co ma byc to bedzie,a niech on tez wie na czym stoi. Ja z synem powiedzialam szefowi w 8tc i nie zaluje.

Ja wraz z drugim trymestrem mam codziennie bol glowy, ale kawa znow mi smakuje wiec sobie pozwalam. Gorzej z samopoczuciem jest co raz bardziej dolujace.
Z bazarkiem fajny pomysl, jak w 20tc okaze sie dalej,ze dziewczyna to po synu bede miala troche ciuchow. Choc kilka bedzie sie nadawac i dla dziewczyny,wiec cos tam sobie zostawie.

Witam nowa mamuske:)

Trzymam kciuki za wizyty:)

Bittersweet gratulacje :-) super wiadomość :-)

Ness witaj :-)

U mnie leje... Zimno. I gdzie tu wyjść? Mojego trzylatka rozniesie w domu... Ehh... A ciężki robi mu się charakter,wszystko na przekór, a jak prasuje,gotuje,czy Sprzątam,to rozrabia jak pijany zajac, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę... Co to będzie jak dzieciątko się urodzi? Dobrze chociaż że dostał się do przedszkola.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Zrob z nim piasek kinetyczny, albo daj plasteline farby cokolwiek. A jak nie ubierz kalosze plaszcz i na dwor. Jak macie las niech bierze wiadro i na jagody albo grzyby:)

Ostatnia edycja:
Powiem szefowi w piątek przed weekendem żeby sie oswoił a jutro porozmawiam z kadrowa o moich prawach :) podobno w pracy pr u komputerze skraca sie czas pracy do 4h ??

Jeśli potwierdzi sie chłopczyk u nas to bedzie Jakub. Jeśli dziewczynka, to mamy duży dylemat. Bo imiona, które podobają sie mi, nie podobaja sie tatusiowi. Chyba Milena byłaby kompromisem...

Nikoś, Lila, Filip, Kuba - bardzo ładne imiona :)

Danutka, u nas też nie za ładnie, ale nie leje. Byliśmy na rowerze, a popołudniu idziemy do Krainy Zabaw :)

Dziewczyny, potrzebuję jakiś pomysł na niedrogi prezent dla 5-latki. Coś raczej oryginalnego, bo wydaje mi się, że ona wszystko ma :p

Natalijka super imiona.
Marlena Nikodem fajnie.
Aniay a musisz miec ta kartę ciazy obligatoryjnie? Moze nie bedzie ci potrzebna.
Bittersweet super wiadomość!

Już raz zjeby dostalamza brak, a u mnie to wazne bo w karcie mam wpisywane wszystkie leki I wizyty z których pozniej sie w pracy rozliczam.
Bittersweet, super, kochana. Bardzo sie Ciesze!

Danutka, u nas też nie za ładnie, ale nie leje. Byliśmy na rowerze, a popołudniu idziemy do Krainy Zabaw :)

Dziewczyny, potrzebuję jakiś pomysł na niedrogi prezent dla 5-latki. Coś raczej oryginalnego, bo wydaje mi się, że ona wszystko ma :p
My wlasnie siedzimy na placu zabaw juz 2h. U nas w Waie jest calkiem cieplo tylko slonca brak.
A na prezent tyle jest teraz planszowek, albo książki.

Bittersweet cudowne wieści !

Ja dzis od rana chodzę i sprzątam bo przez to pakowanie zrobił sie nie mały bałagan a dzis maja przyjść wystawić to mieszkanie do agencji wiec bedą robic zdjecia. Zrobiłam co miałam zrobic s teraz leżę i czekam maja byc za 15 minut a ze jestem z tych złośliwych to jak ich nie bedzie to sie zmywam bo uprzedziłam, ze do 12. Mieszkanie mam zdać do 1.08 wiec jak sie nie dostosują to bedą robic zdjecia i wystawiać mieszkanie dopiero po mojej wyprowadzce. Mamy dzis piękna pogodę co jest tu wyjątkiem wiec nie zamierzam dłużej siedzieć w domu. [emoji12][emoji23][emoji16]

Link do: Klocki LEGO Juniors Kareta Arielki z delfinem 10723 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Polecam lego juniors, wbrew pozorom wielu rodzicow nie mysli o lego dla dziewczynek a jest to fantastyczna zabawka na lata chociaz faktycznie nie najtansza.

reklama
Do góry