reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

ja też karmilam publicznie i też uważam że to nic złego w każdym razie mnie kobiecy biust nie obrzydza i szczerze powiem nie przeszkadza mi nawet jak ktoś na maksa go wywala.

jeśli chodzi o wózek to ja szukam jakiegoś fajnego małego do auta quinny super tylko ze te rogi dla mojego M są za nisko a nie ma regulacji

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Shaer, bardzo mi przykro z powodu Twoich relacji z mama, może jednak jak pojedziesz do niej i porozmawiasz od serca, to wyjaśnicie sobie wszystko ?

Anula0000 niestety wszystko zależy od kultury osobistej ludzi w naszym kraju... Jest jak jest jak widać.

Dziewczyny, czy macie tez zawrotu głowy? Ja mam najgorzej jak sie podnoszę z leżenia czy siedzenia, jak sobie z tym radzicie ?

Jeśli chodzi o wózek bugaboo to wlasnie jego cena mnie przeraża ale wizualnie bardzo mi sie podoba, fakt, ze jest nisko a tatuś w sumie jest wysoki bardzo... Ja potrzebuje wózek, który bedzie mały po złożeniu, bo chciałabym żeby zmieścił sie do bagażnika mojego małego autka :) może możecie jakiś polecić ?

Miłego dnia życzę wszystkim mamusiom, zwłaszcza w taki deszczowy dzień jak dzis :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam ostatnio bsrdzo niskie ciśnienie i właśnie zawroty głowy sie przy tym zdarzają:(

A gdzie kupowałaś mustelę ? Znalazłam w aptece internetowej i niedostępna teraz ;)

@nutka13 zostaw nam pogody na drugi tydzień ! :) u mnie ( ok 600 km) odmorza pada i pada,2 tygodnie, chyba nie było dnia,żeby nie padało!

Proszę o kciuki, wizyta o 18.20, nie widziałam dzidziusia od 6 tygodni ! Czuję wszechoobecny stres !
Bedzie dobrze!trzymam kciuki:)

Dziewczyny ja wczoraj "zbaraniałam":)bylam na kontrolu u mojego giną i kazał mi nadal brać duphaston i magnez na te napięcia brzuszka.i wiecie co jak zapytałam jakie teraz mam brać witaminy od drugiego trymestru podniósł glos i powiedzial ze absolutnie żadnych witamin nie!bo nam dobre wyniki!pamiętam ze w poprzedniej ciąży inny lekarz kazal mi brać od poczatku ciąży witaminy:)ja jyz zglupialam!!

Witaminy się bierze tylko i włącznie jak masz niedobór jakiś a tak to nie ma potrzeby faszerowac siebie i dziecko dodatkowymi witaminami później rodzą się wielgachne..

A co do amniopunkcji ro tak jak dziewczyny piszą jak chcesz to idź ale tylko jak wyniki pappa będą złe tak to niepotrzebnie narażać siebie i dziecko

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro idę na kontrole i wlasnie zobaczymy co powie mi prowadzący lekarz. Ostatnio kazał brać tylko kwas foliowy. Ja odżywiam sie ogólnie dobrze, przed ciąża tez. Nie nękały mnie wymioty, jem dużo warzyw i owoców. Pije smoothie z zielonej pietruszki itp.

Jeśli chodzi o autko, to mam Renault clio. Wlasnie nie wiem sama. Quinny ogólnie jest ładny, ale nie jestem przekonana do tego,ze ma 3 koła. Podoba mi sie tez Joolz i Mutsy ale cena podobna jak bugaboo...macie jakieś doświadczenia z tymi modelami?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula
Ja z Jedo (mam Vedi, podobny do Fyn tylko przednie kolka ma nieco inne - moj to starszy model,ma wiekszy kosz) i bylam zadowolona. Dobrze sie prowadzi, ma duza gondolke, fajne jest to ze mozna zrobic "przewiew" w budce.
Prowadzi sie dobrze, da rade ujechac w sniegu piachubi blocku. Uwazam, ze to naprawde dobry polski wozek dostosowany do naszych warunkow pogodowych.
Gdybym miala teraz wybierac to pewnie wybralabym Fyn - ma skretne kola, ktore mozna zablokowac do jazdy na wprost amortyzatory i dobrze sie go prowadzi nawet jedna reka. Bez problemu podjedziesz pod kraweznik.
Ja mam Vedi, ktory jest duzo ciezszy od Fyna ale i tak zostawie go dla drugiego bobaska.

Minus wozka przynajmniej mojego to to ze zajmuje troche miejsca w bagazniku i jest dosc ciezki, ale moj to stary model :)

Mam tez fotelik z adapterem, ktory moge wpiac w stelaz. Wiec na jakis szybki wypad autem (normalnym)da rade (w moje auto i tak nie wejdzie zaden wozek chyba tylko dla lalek) wiec de facto zostaje chusta czy nosidlo

Ostatnia edycja:
reklama
Anula
Ja z Jedo (mam Vedi, podobny do Fyn tylko przednie kolka ma nieco inne - moj to starszy model,m a wiekszy kosz) i bylam zadowolona. Dobrze sie prowadzi, ma duza gondolke, fajne jest to ze mozna zrobic "przewiew" w budce.
Prowadzi sie dobrze, da rade ujechac w sniegu piachubi blocku. Uwazam, ze to naprawde dobry polski wozek dostosowany do naszych warunkow pogodowych.
Gdybym miala teraz wybierac to pewnie wybralabym Fyn - ma skretne kola, ktore mozna zablokowac donjazdy na wprost amortyzatory i dobrze sie go prowadzi nawet jedna reka. Bez problemu podjedziesz pod kraweznik.
Ja mam Vedi, ktory jest duzo ciezszy od Fyna ale i tak zostawie gondla tego bobaska.

Minus wozka przynajmniej mojego to to ze zajmuje troche miejsca w bagazniku i jest dosc ciezki, ale moj to stary model :)

A co myslisz Shear o cenie? Warta zakupu... Jutro pojade go zobaczyc, ale pan twierdzi, ze jest w bardzo dobrym stanie...

Do góry