reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Na zaparcia i ogolnie po porodzie tez ,zeby latwiej bylo to czopki glicerynowe. Wkladasz, rozluznia co trzeba i gotowe :)
Cena od 3 do 5 zl. Ratowaly mi dupe (doslownie i w przenosni) po porodzie bardzo.

reklama
cześć wam,długo się nie odzywałem bo musiałam dojść do siebie...poronilam w 8 tygodniu i ciężko mi było ogarnąć się.!

Wiec żegnam się z wami i życzę wam dużo zdrówka i oby maleństwa wasze zdrowo rosły!!! My z mężem jeszcze nie zdecydowaliśmy czy dalej będziemy próbować czy damy sobie spokój bo dużo
stresów przeżyliśmy. ..cóż czas leczy rany i zobaczymy. Teraz się szykujemy na urlop.Trzymam dziewczyny za was mocne kciuki i oby wy i wasze maleństwa zdrowo rosły!!!Powodzenia,pa

Shaer te czopki to ja pamietam ze szpitala jak mi położna po cesarce zasadziła takiego to zapomniałam, ze pocięta jestem tak gnałam [emoji23] i tak mnie po tej narkozie goniło po jelitach, ze z jednej strony ulga a z drugiej taki ból, ze mi łzy kąpały po brodzie [emoji58][emoji12] nie lubie ich [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] boje sie [emoji51][emoji28]

Mika tak mi przykro :( myslalam, ze zostajemy juz w komplecie [emoji20][emoji20] myśl pozytywnie a dzidzia jak bedzie gotowa wroci do Ciebie. Ściskam mocno ! [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oliwka85 no co Ty nie mow tak. Ciesz sie z babaska bo to szczescie ogromne. Zobaczysz smutki zaraz przejdą i nastanie dzien :) a z wyprawka nie spiesz sie poczekaj na moment kiedy przyniesie ci radość.
Dzieki :)
cześć wam,długo się nie odzywałem bo musiałam dojść do siebie...poronilam w 8 tygodniu i ciężko mi było ogarnąć się.!

Wiec żegnam się z wami i życzę wam dużo zdrówka i oby maleństwa wasze zdrowo rosły!!! My z mężem jeszcze nie zdecydowaliśmy czy dalej będziemy próbować czy damy sobie spokój bo dużo
stresów przeżyliśmy. ..cóż czas leczy rany i zobaczymy. Teraz się szykujemy na urlop.Trzymam dziewczyny za was mocne kciuki i oby wy i wasze maleństwa zdrowo rosły!!!Powodzenia,pa
Trzymaj sie ciepło, napewno bobas jeszcze do Was wroci. Powodzenia!

Mika strasznie mi przykro :( Trzymaj się jakoś!

Siemka dziewczyny.

Co do wózka to ja już to pisałam na forum wózkowym, ale skoro poruszyłyście temat, to jeszcze raz napisze, że ja też miałam Jedo Fyn i byłam bardzo zadowolona. Także polecam. Jednak ja już tego wózka nie mam i będę celowała w taki, w którym spacerówka cała się składa bez konieczności demontażu siedziska. Wcześniej na to nie zwróciłam uwagi, ale szybko musieliśmy kupić nową spacerówkę, bo mnie ten demontaż i to że to takie duże i zajmuje dużo miejsca, po prostu wkurzało. Ja mam praktycznie nagrany już u koleżanki używany wózek Concord Neo w stanie idealnym. W dobrej cenie i myślę, że ma wszystko czego mi potrzeba.

Kolorowa Twoja historia o czopkach bezbłędna :)

Z newsów to wczoraj wieczorem dzwonił do mnie moj gin, bo przy okazji prenatalnego pobierali mi krew na testy Pappa i okazało się, że wszystko oki :) Także jestem już duuuużo spokojniejsza - oby do stycznia ;)

No i byłam też u stomatologa właśnie z tą moją nieszczęsną 8-ką. Na razie coś popłukała, jutro też mam przyjść na płukanie, ale jeśli nie pomoże to antybiotyk z penicyliną (ponoć bezpieczny w ciąży), a docelowo w drugim trymestrze czeka mnie usunięcie tej 8-ki. Także teraz tylko takie zabiegi byleby przetrwać do 13go tygodnia i wyrywamy :( brrrrr NIE LUBIĘ!

Kiki to brutalna prawda jest [emoji23] jak słyszę czopki to jestem zielona ze strachu [emoji28] mam jakis dziwny przypływ energii po przedpołudniowej drzemce [emoji48][emoji48][emoji48][emoji48]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry