weronika87
Fanka BB :)
Ja miałam maclarena questCześć dziewczyny,
Uff ciężko Was nadrobić po całym dniu nieobecności. Dzisiaj zasuwaliśmy ostro, ale wreszcie zakończyliśmy wyprowadzkę. Mieszkanie wysprzątane na błysk, można jeść z podłogi
Julia, w ciąży zęby trzeba leczyć, nawet chyba trzeba mieć pieczątkę od dentysty w karcie ciąży że zęby są zdrowe. Więc lepiej nie zwlekać
HappyBabyMama, mi sok buraczano-jabłkowy bardzo smakuje ciekawe jak będzie u Ciebie
Marcje, ufff, mam jeszcze szansę na dziewczynkę w takim razie
MiMeMi, wiem, i fajnie, że to napisałaś, a jeszcze fajniej będzie jak to skopiujesz na wątek o wózkach, bo nie jedna mama jeszcze będzie szukać takich informacji my chyba celujemy w Maclaren Quest - któraś z naszych styczniówek go polecała. Jest lekki (5-6kg), a mimo tego rozkłada się do pozycji półleżącej, ma podnóżek i wystarczającą budkę.
Marcje, Bugaboo jest chwalony przez modne blogerki Link do: Bugaboo Cameleon - wózek idealny? - nebule.pl Przede wszystkim jest lekki. I lansiarski Dla mnie mimo wszystko cena zaporowa, wolałabym wydać nadwyżkę kasy na coś innego (np chustę lub przyczepkę rowerową
Yoan gratuluję
Ja też na rozstępy polecam olejki i masełka wszelakie, najlepiej takie bez dodatków. Kokosowy, migdałowy, masło shea albo oliwka o dobrym składzie (Babydream, Hipp).
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom