HappyBabyMama
Fanka BB :)
Jednak dziś nie próbowałam tego soku bo przypombiałam sobie że nuszę jutro zrobic posiew moczuCześć dziewczyny,
Uff ciężko Was nadrobić po całym dniu nieobecności. Dzisiaj zasuwaliśmy ostro, ale wreszcie zakończyliśmy wyprowadzkę. Mieszkanie wysprzątane na błysk, można jeść z podłogi
Julia, w ciąży zęby trzeba leczyć, nawet chyba trzeba mieć pieczątkę od dentysty w karcie ciąży że zęby są zdrowe. Więc lepiej nie zwlekać
HappyBabyMama, mi sok buraczano-jabłkowy bardzo smakuje ciekawe jak będzie u Ciebie
Marcje, ufff, mam jeszcze szansę na dziewczynkę w takim razie
Marcje, Bugaboo jest chwalony przez modne blogerki Link do: Bugaboo Cameleon - wózek idealny? - nebule.pl Przede wszystkim jest lekki. I lansiarski Dla mnie mimo wszystko cena zaporowa, wolałabym wydać nadwyżkę kasy na coś innego (np chustę lub przyczepkę rowerową
Yoan gratuluję
Ja też na rozstępy polecam olejki i masełka wszelakie, najlepiej takie bez dodatków. Kokosowy, migdałowy, masło shea albo oliwka o dobrym składzie (Babydream, Hipp).
a przy okazji dziewczyny z Warszawy gdzie robicie badania w jakim labolatorium i ile płaciliście za posiew. W luxmedzie 45 zł. To duzo czy mało?