reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Bosz jestem tak zmeczona a jeszcze sie mecze zeby zasnąć

Ok napisze cos dziwnego bo sama nie wierze, moze sie łudzę

Czy jest możliwe w 12 tyg poczuć ruchy???
Poczułam cos raz i za chwile mnie tknęło, boszzz czy to maluszek??? Po pewnym czasie znów

Nie lidze sie, moze totalny zbieg okoliczności, ale takie dziwne cos , no nie miałam jakby mi ktoś skore od tamtej strony dotykał
Nie wiem jak to opisać nawet

Ach tam no nic uśmiechnęłam sie do tego zdążęnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. Nadrobić am ostatniego dni. Gratuluję udanych wizyt i zazdroszczę że poznalyscie płeć. Na moim usg lekarka tylko przypuszczalnie powiedziała ze coś majta między nóżkami. W pon. Wybrałam się na wizytę na NFZ z nadzieją że gin zrobi usg. A ten nawet mnie nie zbadał obejrzał wyniki i zaprosił za miesiąc.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kamisia, a ten lekarz wie, że chodzisz do innego lekarza? Bo nie rozumiem po co taka wizyta, ze tylko wyniki sprawdził......

Marcje, jak dla mnie gondola w Bugaboo wygląda jak wózek dla lalek ;-) bo wózek jest bardzo niski. Jest trochę recenzji w necie.

Kamisia, a ten lekarz wie, że chodzisz do innego lekarza? Bo nie rozumiem po co taka wizyta, ze tylko wyniki sprawdził......
a mnie taka wizyta na nfz nie dziwi że tylko wyniki sprawdził. sama miała kilka takich dlatego z nfz zrezygnowalam ale chodzić można chociażby dlatego że dostaję się zlecenia na badania za które nie trzeba płacić.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z badaniami mam akurat dobrze. Bo w zakresie abonamentu Medicover mam badania w ciąży. Idę ze zleceniem od mojego gin do lekarza z Med. i wystawia mi skierowanie na krew i mocz. Na NFZ nigdy nie chodziłam bo terminy jakieś chore są.

Uff, nadrobiłam.

Maryqska, wierzę, ze wszystko będzie u Was ok. Co do ruchów to się nie wypowiem.

Czoperka, podobno parasolki MacLarena są bardzo dobre, ale te rogi mnie nie przekonują. Cybex Calisto ma pełną rączkę, ale jak moje dziecko tam wsadziłam to opacie kończyło się tuż nad głową. Miałam wrażenie że zimą w kurtce się nie zmieści :-( A wózek bardzo nam się podobał. Alternatywa u nas to Baby Jogger City Mini GT, ale cena wyższa i to normalna spacerówka, tylko lżejsza i łatwiej się składa. No i super lekko się prowadzi. Czyli dwa zupełnie inne wózki i bądź tu mądrym co się bardziej sprawdzi dla 1,5 rocznego dziecka. A wydatek spory jednak.

Martyna, mi waga bardziej skakała na początku. Jeszcze dwa tygodnie temu miałam wahnięcia o 0,5 kg. Teraz zaczyna pnąć się do góry.....

Miłego dnia

reklama
Maryqska niewiedza jest zabójcza ja wczoraj musiałam tłumaczyć jakie badanie moczu musza zrobic zeby zobaczyć czy nie bakterii bo pani sprawdziła w gabinecie na tych paskach jak do sprawdzania pH wody i stwierdziła, ze po bakterii to ja uprzejme poprosiłam zeby zobaczyła ze tydzien temu w zwykłym badaniu tez było ok a w posiewie wyszła bakteria [emoji16]

Mimemi no wlasnie koleżanka wczoraj powiedziała mi to samo a ja nie mam pojęcia czy mozna czy tez nie ?!

Happybabymama ja dla odmiany dzis spałam jak zabita zazwyczaj to musze miec ciemno, cicho i nikt nie moze sie kręcić mój B teraz narzeka, ze chodzimy spac z kurami [emoji23]a dzisiejsza noc to myslal, ze cos mi jest bo kręcił sie do 2 w nocy oglądał tv w sypialni robił pranie a ja nawet nie przewróciłam sie na drugi bok [emoji16] ale wstałam w katarem a teraz mam jakos tak mega sucho w nosie az boli :/ moze tez przez spanie przy otwartym oknie.

Mi na zmęczenie i osłabienie lekarz w pl zlecił owoc głogu jest w tabletkach i jest tez herbatka jak dla mnie działa super.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry