reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Marlena ja z migrena walczę juz kilka lat i sa sposoby radzenia sobie bez leków jeżeli czujesz, ze zbliża sie wlasnie migrena, najlepiej położyć sie z zimnymi okładami, najlepiej zasłonić okna i leżeć w ciszy, unikać cytrusów i czekolady jak jest migrena. Tak jak happymama pisze ibuprofen j jego pochodne wpływają na to jak rozwija sie układ nerwowy u dzidzi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Próbowałam juz naprawde wszytskiego domowego i tak jak pisałas powyzej nic nie pomaga :(

Ja dzis tez migrenowa. Kolejny raz. Przez pogode zapewne. Ku radosci jakichs dzieci oddalam obiadek w krzaczki kolo placu zabaw. Synek uznal,ze "dzidziusiowi Twoje gotowanie nie posmakowalo". Wypilam kawe zeby mnie przestal leb tak bolec.Ale srednio mi pomoglo :/

Próbowałam juz naprawde wszytskiego domowego i tak jak pisałas powyzej nic nie pomaga :(
Nie wiem jak w ciazy ale ja kiedyś piłam takie coś co sie mariomigran nazywalo. Nie wiem czy po tym czy samo ale przeszlo.
Chociaz u mnie jeszcze nerwicowe podloze bylo.
A co do ibupromu I paracetamolu przeciwbolowo Paraceyamol wziet z innym lekiem np ibupromem podwaja dzialanie tego leku. Sprawdzone.

reklama
Do góry