reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

dziewczyny które tak czują się słabo i energii jak Wasze badania krwi ? wiem że w ciąży jest bardzo często anemia zresztą sama ja miałam w pierwszej ciąży. dziś odebrałam wyniki i już mi wyszła myślicie że te zawroty głowy i zadyszki właśnie od tego? w pierwszej ciąży jakoś aż tak tego nie odczuwalam

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Happybabymama staram sie nie panikować i poczekam jeszcze z braniem leków umówię sie do polskiego ginekologa tutaj w Anglii i zobacze co mi zleci.

Co do galerii to ja tez nie moge po nich chodzic ostatnio ;/ czuje sie jakbym miała zemdleć

Tez słyszałam, ze absolutnie nie wolno brać niczego na bazie i Ibuprofenu w ciazy tylko paracetamol
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kolorowa i
Mnie stresu mam krwiaka i czekam na wizytę u ginekologa 3 tyg i cisza jest
I tez nie mówią o leżeniu nic nie mówią
;(((

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak lecze sie już kilka lat na migrene miałam miec teraz robione przeswietlenie głowy ale wole się wstrzymać do konca ciązy ..
co do innych tabletek to nie mam wyjscia dziewczyny bo nic innego nie pomaga a wiesz ze podobno nie wolno ibuprofenu i innych na tej bazie ... ale biore je od poczatku prawie dziennie a z dzieckiem wszystko okey jak na razie

Happy ja brałam dupka w pierwszej ciąży cały pierwszy trymestr i synek urodził się zdrowy :) nie ma co przesadzać bo tak na prawdę każdy lek może powodować skutki ubocznelp. A jeśli są wskazania do brania jakiegoś leki to chyba lekarz wie co robi przepisując go.

Cześć dziewczyny. Nadrobić am ostatniego dni. Gratuluję udanych wizyt i zazdroszczę że poznalyscie płeć. Na moim usg lekarka tylko przypuszczalnie powiedziała ze coś majta między nóżkami. W pon. Wybrałam się na wizytę na NFZ z nadzieją że gin zrobi usg. A ten nawet mnie nie zbadał obejrzał wyniki i zaprosił za miesiąc. W piątek mam wizytę u swojej gin ale bez usg niestety.
KolorowaMama co za służba zdrowia i ciebie że nic nie mówią. Odpoczywaj i staraj się nie denerwować. Wszystko będzie ok. A zdjęcie dzidzi śliczne.
Marlena współczuję migreny. Ale z tym ibupromem to uważaj kochana.
My dziś znowu poplazowalismy.woda w morzu lodowata 18 stopni. Mój Antek z wody nie wychodził a ja nawet palca nie zamoczyłam. Za to wylezalam się na kocu i poopalałam. Bosko

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka,

Dzień mnie nie było a tu prawie 20 stron do nadrobienia....
Czoperka, z wózkami każdy zrobi jak chce. Ja tylko napisałam inny punkt widzenia, do rozważenia. Teraz też mam dylemat, bo przed wyjazdem na wakacje chcemy wózek kupić. Nawet wczoraj spędziliśmy chyba godzinę w sklepie. Rozważamy albo lekką spacerowkę, ale to jednak pełnowymiarowy wózek, choć dużo lżejszy od spacerówek z zestawu 2w1, albo parasolkę, która nie wiem na ile wytrzyma, bo siedzisko mniejsze. Każde rozwiązanie ma wady i zalety. I dalej nie wiemy co wybrać....

Malina, ja dopiero tydzień temu w pracy szefowi powiedziałam. To było zaraz przed jego urlopem. Ale od razu pogratulował. Ale stres też duży był. Nikt więcej w pracy nie wie jeszcze.

Gratki dobrych wieści i zdolnych starszaków.
Czytam dalej. Choć teściowa ma urodziny i jeszcze na torta jedziemy.

Do góry