reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

W poprzedniej ciazy o tej porze juz dawno musialm zmienic biustonosz na wiekszy. I piersi mialam obolale bardziej niz przed @. A teraz nic. Nosze ten sam co przed ciaza, choc pewnie biustu przybylo bo jednak 12 kg w dol poszlo. Jak na razie waga mi stoi. Piersi tez jakies szczegolnie obolale i tkliwe nie sa (albo ja przywyklam)
Z synkiem mialam juz od 3 miesiaca bluzki ciazowe i duze biustonosze, bo mialam brzuszek tuz pod biustem a w spodnie zwykle wlazilam do 7mies.
Teraz w ogole nie odczuwam ciazy. Nadal mam rozmiar 38, niektore bluzki 40, bo jestem dosc "cycata". Ale ogolnie ciesze sie mniejsza wersja siebie, bo za dlugo to nie potrwa. A ciuszki fajne ciazowe sa w C&A wysylkowym i H&M. Te wyprzedazowe sa duzo tansze niz w galerkach. Ale ja jeszcze nie wiem co chce kupic procz kurtki na zime i dzinsow...

reklama
Ech Ci faceci, Monika naprawde współczuje ale bym była wściekła

Ja dzis od mojego usłyszałam, ze to dziecko bedzie miało moj charakterek????? Wtf????
I postanowiłam sie nie odzywać, juz nawet nie mam sił jechać z nimi na wakacje ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma co współczuć.
Jakbym kazała jemu obiad zrobić to by zrobił. Ja sama byłam zdziwiona ze mnie tak energia rozpiera. Potem przez 3 dni z łóżka nie wychodzilam, on latał i wszystko robił. Ale jego tekst mnie zarówno wkurzył jak i rozbawił i do dziś mu czasem wypominam.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

No to po kilku dniach spokoju moj zoladek znów odmowil posluszenstwa.
Ile jeszcze to potrwa? :(
Zatoki odpuszczaja powoli, sinulan bardzo pomogl I obylo sie bez antybiotyku.
U oliwii okazało sie ze jednak kurzajka.

Dżoł, mnie piersi nie bolą od początku ciąży, jakby ich nie było. A w pierwszej bolały i były nabrzmiałe, nie pamiętam już tak długo.

Ale macie z tymi chłopami.

Czoperka i ja jestem wybuchowa M nie on to taki ugodowy i spokojny .Gdyby miał mój charakter to bysmy się pozabijali chyba.A co do tekstów to też walnie coś niera że beczę ,ale przeprosi(zresztą on nawet jak ja zaczne to przeprosi)My spakowani do wyjazdu jutro znów w drogę. Dziewczyny jak tak leże i wsłucham się w siebie to mam wrażenie że czuje jak fasolka się rusza,ale to chyba za szybko może mi się tylko wydaje.

Paaaaadaaaam, wstałam dzisiaj z rana żeby jechać do hurtowni warzyw i chciałam zdążyć na 8 na wyprzedaż w Lidlu ;p kupiłam tylko koszulki dla małego, 3 za 13 zł, więc cena rewelacja :) były też legginsy ciążowe za 8 zł, ale same"s",dla mnie za małe i dresy ciążowe ale szerokie nogawki , więc nie chcialam, chociaż teraz się żałuję, bo po domu jak ulał pewnie i haremki kupiłam takie czarne, ale to chyba normalnie w gazetce były

Jeszcze 5 dni i wizyta :) boję się jak diabli, ale nie mogę się doczekać !

Ale mam słaba kondycje trzeba zacząć sie ruszać. M zabrał mnie dzisiaj na wystawę a ja po 10 minutach stania nie miałam siły. Plecy mnie bolały, nogi i wogole wszystko. Masakra jakaś.

reklama
Do góry