reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Syna rodzilismy razem. Na porodowke jechalismy kolo 2 w nocy, moj nie zdazyl sie jeszcze polozyc spac bo zawsze lubil dlugo siedziec przed telewizorem. O 5:30 urodzil sie syn a o 10 bylismy juz w domu. Siadam sobie na sofie on przynosi mi malego i mowi ze idzie sie polozyc bo tak go ten porod wykonczyl. A ja sie go pytam czy w spa bylam w tym czasie. To stwierdzil ze przeciez w basenie siedzialam to taka zmeczona nie powinnam byc.
Poszedl spac a mnie tak adrenalina nosila ze na 13 zrobilam obiad i jeszcze ciasto upieklam z czego starsza corka byla bardzo zadowolona.
O Matko!! Dzielna jesteś!

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Przepraszam ze na Wasze forum weszlam ( bo jestem na marcowkach) ale powiedzcie czy Was tez przestaly bolec piersi w okolicy 4-5tyg? I czy to zawsze zly objaw musi byc? Plamien nie mam od poczatku ciazy. jeszcze dzis rano nie moglam dotknac a teraz prawie ich nie czuje [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Przepraszam ze na Wasze forum weszlam ( bo jestem na marcowkach) ale powiedzcie czy Was tez przestaly bolec piersi w okolicy 4-5tyg? I czy to zawsze zly objaw musi byc? Plamien nie mam od poczatku ciazy. jeszcze dzis rano nie moglam dotknac a teraz prawie ich nie czuje [emoji22]

Hej. Mnie bola caly czas, ale chyba nieco mniej. Wczesniej nie moglam sie nawet na nich polozyc, ale jak ktos mnie dotknal to az podskakiwalam albo jak moj M mi w nocy niechcacy przygniotl.... Teraz bola mnie umiarkowanie, najbardziej, gdy zdejmuje stanik... A u mnie sie wczoraj zaczal 12-sty tydzien...

Mnie przestały bolec dosc szybko i wszystko ok, każda ciąża jest inna. Jak masz obawy to idz do lekarza nie ma sensu sie zadręczać i stresować.

Ech Ci faceci, Monika naprawde współczuje ale bym była wściekła

Ja dzis od mojego usłyszałam, ze to dziecko bedzie miało moj charakterek????? Wtf????
I postanowiłam sie nie odzywać, juz nawet nie mam sił jechać z nimi na wakacje ;(

Ech Ci faceci, Monika naprawde współczuje ale bym była wściekła

Ja dzis od mojego usłyszałam, ze to dziecko bedzie miało moj charakterek????? Wtf????
I postanowiłam sie nie odzywać, juz nawet nie mam sił jechać z nimi na wakacje ;(

Hehe js usłyszałam zeby tylko nie miało mojego [emoji23][emoji23][emoji23]

Mnie bolały raz więcej, raz mniej, wieczorem bardziej i rano słabiej i im dalej w ciąże tym coraz słabiej. (Teraz są mniejsze niż były przed ciążą o_O)

Ja dzisiaj to seerio dzien kłótni.. rano wam gadałam ze sie pokłócilam .. po poludniu to sie az rozpłakałam..
Poszlismy do galerii po ciuchy :) ja chcialam sobie juz cos kupic bo wiadomo wszystko za małe .. na co jestesmy w sklepie moj M kupił sobie ciuchy no to mówie czas na mnie . Jestesmy w sklepie i widzimy fajne spodeki ala ogrodniczki i mi sie tak podobały ze chcialam je kupic od razu .. zreszta slyszalam ze takie spodnie czy spodenki dobre sprawdzaja sie w ciazy rowniez.. na co usłyszałam test życia ! PO CO CI TE SPODENKI SKORO I TAK SIE WNIE NIE WCISNIESZ ! no myslalm ze mnie rozwali .. tak mnie ten test zabolam ze wyszlam ze sklepu z placzem cała droge do domu plakaalam nie moglam sie uspokoic z czego tlumacze ze tak mi nie powinien mowic bo wie sam jakiego fiola maam na tym punkcie to moj stwierdzil w domu juz ze wcalee tak nie powiedzial i ze wszystko przerkrecam.. Ale na szczescie juz sie pogodzilismy a ja przestalam plakac

dżoł jeśli się bardzo niepokoisz możesz to skonsultować z lekarzem. Jednak uważam, że nie ma powodu do obaw, każdy organizm jest inny i reaguje na ciążę na swój sposób :) U mnie od samego początku ciąży jest bardzo różnie jeśli chodzi o piersi. Czasami bolą mnie tak bardzo, że nie mogę ich dotknąć, a czasami w ogóle ich nie czuję. Obecnie nie bolą mnie już od jakiegoś tygodnia, a zaraz zaczynam 11 tc.

reklama
Do góry