reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Czesc Lui :)

U mnie dzisiaj okropnie wieje.

A ja sie zachwycam swoimi piersiami i ciagle je macam :D nie urosly co prawda ale zrobily sie takie pelne w srodku przy dotyku Zawsze mialam je mieciutkie a teraz sa takie fajne :D
Mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi :)

reklama

A ja sie zachwycam swoimi piersiami i ciagle je macam :D nie urosly co prawda ale zrobily sie takie pelne w srodku przy dotyku Zawsze mialam je mieciutkie a teraz sa takie fajne :D

Doskonale Cię rozumiem :D mi sie teraz wieczorami robią takie pełne, a że mam malutkie (takie A/B że wcześniej szkoda było dotykać :D) to teraz popadam w zachwyt i je miziam po nocy :D
Mam nadzieje, że mi troszkę chociaż w ciąży urosną :p

To zazdroszcze malych cyckow. Moje donice ciezko ogarnac.
Po pierwszej ciazy z DD zrobilo Sie E-F, a teraz jestem G-H I jak mi jeszcze urosna to chyba na taczce je Bede wozic bo kregoslup juz teraz wysiada.;-)

Po ostatnich dwoch dniach wyglada mi na to ze poranne mdlosci Bede miala wieczorem.

Jak Sie czujecie?

Lui witaj, masz ładne przyrosty bety :tak:

Aniay to mamy podobny rozmiar piersi, moje to tak koło G, I oby większe nie urosły.

U mnie jest trochę lepiej, plamienia jakieś są, ale krwi na razie brak. No i po wczorajszej becie uspokoiłam się.
Za to dzisiaj od samego rana łamie mnie w krzyżu i pobolewa brzuch.

Pogoda się popsuła, wczoraj było ładnie, słoneczko świeciło a dzisiaj leje. Także zamieniłam się z wami tym deszczem ;)

Lui witaj, masz ładne przyrosty bety :tak:

Aniay to mamy podobny rozmiar piersi, moje to tak koło G, I oby większe nie urosły.

U mnie jest trochę lepiej, plamienia jakieś są, ale krwi na razie brak. No i po wczorajszej becie uspokoiłam się.
Za to dzisiaj od samego rana łamie mnie w krzyżu i pobolewa brzuch.

Pogoda się popsuła, wczoraj było ładnie, słoneczko świeciło a dzisiaj leje. Także zamieniłam się z wami tym deszczem ;)

U mnie niestety wczoraj lało, dzisiaj obudziło mnie słoneczko, ale już gdzieś uciekło i znowu pada :(
Ze spacerowania więc nici. :(

Dziewczyny mam pytanie do was :) jakie formy rozrywki w 1 trymestrze można uskuteczniać?:)
Dobtej pory często wybierałam się na kręgle, potańczyć do klubu, kino, bilard, wyjście na pizze.

Teraz weeend spędziłam całkiem w domu bo nie wiem w sumie co mi wolno:( Pewnie przesadzam, ale wolałam dmuchać na zimne, a teraz boje sie że wszyscy sami domyślą się że coś jest na rzeczy bo to do mnie niepodobne ;), a wiadomo - Wolelibyśmy z partnerem sami poinformować wszystkich jak już będzie wszystko pewne :)

Bridget Jones a u nas dzis zimno i deszczowo brrer

Aniay no to niezle piersi tobie rosna hi hi;)
Mi po ciazy z mloda nieurosly za wiele minimalnie a mam miseczke B

reklama
Do góry