joanna84-84
Fanka BB :)
Rosana witaj
Bulkaasia jak tam sytuacja u Ciebie?
Bulkaasia jak tam sytuacja u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej!
Mogę się tu do was jeszcze przyłączyć? licząc od ostatniej @ wychodzi, że jestem w 4 tyg i 3 dniu
W 27 dc pokazala się rano druga slaba kreska, popoludniu powtorzony test i kreska jeszcze bardziej widoczna
W 28 dc beta - 38.70
30 dc beta - 78.52
Martwi mnie że troszję ta beta niska, ale w poniedziałek mam wizytę u gin. To może się coś więcej okaże
Ps. Jeśli chodzi u mnie o objawy to ból brzucha od 3 dni. Wcześniej raczej lekki takie ciągnięcie. Dzisiaj od rana jak na okres, ale żadnej krwi nie ma. Wypoczywam na leżąco.od rana
Pojawił się tylko przezroczysty, ciągliwy śluz. Piersi przez 2 dni były nabrzmiałe, ale dzisiaj jakby zmalały, tylko sutki nadal są obolałe.
Czesc i rozgosc sie
Ja tez 4tc + 3
Mi sliczna kreseczka wyszla w 28dc, w 39 dc zrobilam bete i potwierdzona ciaza 146,4 i nie mam jak sprawdzic czy dobrze przyrasta
Nie martw sie niska beta, ladnie przyrosla po 2 dniach. O 100 % czyli wynik super! Bedzie dobrze
Mnie brzuch klul przez 3-4 dni po implantacji. A teraz tylko czasem zakluje. Piersi bola ale mniej niz wczoraj.
Jesli masz ochote to dolacz do watku z terminami badan.
Jestem na tym forum nowiutka i nie bardzo wiem gdzie znajdę ten wątek?
Edit! ZNALAZŁAM xD
Juz jestes wpisana
Forum jest proste, szybko zalapiesz gdzie co i jak
Dziękuję za wpisanie.
Mam nadzieję, że zostanę z wami do stycznia
nooo dokładnie, żebyśmy przeszły razem na wątek 'mamusie styczeń 2017 'Najfajniej by bylo gdybysmy do stycznia I po styczniu wszystkie zostaly.
Lists uzupelnie jutro go dzis juz na pysk padam.
Dobranoc wszystkim.
Witaj Rozgość sięHej. Można dołączyć? Też jestem styczniowa mama. W środę wyszedł mi pozytywny test ciążowy. Beta ładnie przyrasta
z tą pogodą, wczoraj u mnie calutki dzień lało .. więc też liczę, że dzisiaj słoneczko zaświeciHel dziewczyny,ja dziś wcześnie wstałam i mi się nudzi jak nie wiem.mam nadzieję że dziś pogoda będzie lepsza niż wczoraj żeby wyjść na jakiś spacer chociaż.Najchętniej na lody
Witaj Luijaka beta ci wyszła?