reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Hej!
Mogę się tu do was jeszcze przyłączyć?:) licząc od ostatniej @ wychodzi, że jestem w 4 tyg i 3 dniu:)
W 27 dc pokazala się rano druga slaba kreska, popoludniu powtorzony test i kreska jeszcze bardziej widoczna :)
W 28 dc beta - 38.70
30 dc beta - 78.52
Martwi mnie że troszję ta beta niska, ale w poniedziałek mam wizytę u gin. To może się coś więcej okaże :)

Ps. Jeśli chodzi u mnie o objawy to ból brzucha od 3 dni. Wcześniej raczej lekki takie ciągnięcie. Dzisiaj od rana jak na okres, ale żadnej krwi nie ma. Wypoczywam na leżąco.od rana ;)
Pojawił się tylko przezroczysty, ciągliwy śluz. Piersi przez 2 dni były nabrzmiałe, ale dzisiaj jakby zmalały, tylko sutki nadal są obolałe. :)

Czesc i rozgosc sie :)

Ja tez 4tc + 3 :):):):)
Mi sliczna kreseczka wyszla w 28dc, w 39 dc zrobilam bete i potwierdzona ciaza:) 146,4 i nie mam jak sprawdzic czy dobrze przyrasta :(

Nie martw sie niska beta, ladnie przyrosla po 2 dniach. O 100 % czyli wynik super! Bedzie dobrze :)

Mnie brzuch klul przez 3-4 dni po implantacji. A teraz tylko czasem zakluje. Piersi bola ale mniej niz wczoraj.

Jesli masz ochote to dolacz do watku z terminami badan.

Czesc i rozgosc sie :)

Ja tez 4tc + 3 :):):):)
Mi sliczna kreseczka wyszla w 28dc, w 39 dc zrobilam bete i potwierdzona ciaza:) 146,4 i nie mam jak sprawdzic czy dobrze przyrasta :(

Nie martw sie niska beta, ladnie przyrosla po 2 dniach. O 100 % czyli wynik super! Bedzie dobrze :)

Mnie brzuch klul przez 3-4 dni po implantacji. A teraz tylko czasem zakluje. Piersi bola ale mniej niz wczoraj.

Jesli masz ochote to dolacz do watku z terminami badan.

Jestem na tym forum nowiutka i nie bardzo wiem gdzie znajdę ten wątek?:)

Edit! ZNALAZŁAM xD

Ostatnia edycja:
Hej. Można dołączyć? :) Też jestem styczniowa mama. W środę wyszedł mi pozytywny test ciążowy. Beta ładnie przyrasta :)

Hel dziewczyny,ja dziś wcześnie wstałam i mi się nudzi jak nie wiem.mam nadzieję że dziś pogoda będzie lepsza niż wczoraj żeby wyjść na jakiś spacer chociaż.Najchętniej na lody:cool2:
Witaj Lui:)jaka beta ci wyszła?

Najfajniej by bylo gdybysmy do stycznia I po styczniu wszystkie zostaly.

Lists uzupelnie jutro go dzis juz na pysk padam.
Dobranoc wszystkim.
nooo dokładnie, żebyśmy przeszły razem na wątek 'mamusie styczeń 2017 :D'
edit oczywiście chodziło mi o dzieci urodzone styczeń 2017 ;p

Hej. Można dołączyć? :) Też jestem styczniowa mama. W środę wyszedł mi pozytywny test ciążowy. Beta ładnie przyrasta :)
Witaj :) Rozgość się :)

Hel dziewczyny,ja dziś wcześnie wstałam i mi się nudzi jak nie wiem.mam nadzieję że dziś pogoda będzie lepsza niż wczoraj żeby wyjść na jakiś spacer chociaż.Najchętniej na lody:cool2:
Witaj Lui:)jaka beta ci wyszła?
z tą pogodą, wczoraj u mnie calutki dzień lało .. więc też liczę, że dzisiaj słoneczko zaświeci :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Lui!:)

Ja też chciałabym dzisiaj się gdzieś wyrwać.:) Wczoraj u mnie wiało i padało cały dzień;(

Do góry