reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej. U mnie też pogoda kiepska. Wczoraj padało, dziś wieje i chyba niedługo znowu zacznie padać.
Moje cycki niestety bez zmian, tylko bolą. Zawsze były pierwszym objawem, a teraz nic...

Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie zemdlilo przy sniadaniu. Nie dokonczylam go nawet. Teraz troszke lepiej a w pracy jestem. Pic mi sie chce ale na sama mysl o wodzie zoladek mi fikolka robi :/
Ide pracowac. Im szybciej zaczne tym szybciej skoncze. Milej niedzieli.

hej dziewczyny!
Lui witaj w gronie styczniówek :happy:
joanna84-84 mam nadzieję, że plamienie szybko się skończy i będzie już bez stresów :happy:
Aniay u mnie z mdłościami różnie...pokazują się o każdej porze dnia...a wczoraj miałam dziwną sytuacje...zachciało mi się smażonej kiełbaski na śniadanie....jak zaczęłam ją smażyć to mnie od razu zemdliło od zapachu...ale co jest najśmieszniejsze zaraz przeszło i tak ją zjadłam haha :-D
u mnie cycki pełne i bolące...zwłaszcza rano jak wstanę...tylko , że zaczyna mi się problem ze stanikami....ponieważ mam dużą różnicę pomiędzy jedną piersią a drugą...lewa to duże D a prawa to małe C. Pomijam fakt, że prawie wszystkie staniki zaczynają mnie uwierać, drażnić itp...to lewa pierś w żaden się nie mieści :-p ....ale znalazłam na szczęście biustonosz sportowy który jest idealny :-D bo z kupnem nowych biustonoszy wolę jeszcze poczekać bo wiem, że piersi jeszcze zrobią się większe :p
u nas pogoda podobna...ale wybieramy się na wystawę zabytkowych samochodów, który jest na szczęście pod dachem na hali. Mój mąż jest wielkim fanem motoryzacji, a że dla dzieci też są jakieś atrakcje to wyruszamy po obiadku.
Miłej niedzieli wam życzę!!! :happy:

U mnie niestety wczoraj lało, dzisiaj obudziło mnie słoneczko, ale już gdzieś uciekło i znowu pada :(
Ze spacerowania więc nici. :(

Dziewczyny mam pytanie do was :) jakie formy rozrywki w 1 trymestrze można uskuteczniać?:)
Dobtej pory często wybierałam się na kręgle, potańczyć do klubu, kino, bilard, wyjście na pizze.

Teraz weeend spędziłam całkiem w domu bo nie wiem w sumie co mi wolno:( Pewnie przesadzam, ale wolałam dmuchać na zimne, a teraz boje sie że wszyscy sami domyślą się że coś jest na rzeczy bo to do mnie niepodobne ;), a wiadomo - Wolelibyśmy z partnerem sami poinformować wszystkich jak już będzie wszystko pewne :)

Kino, bilard I pizza brzmia calkiem bezpiecznie, co do kregli to bym odpuscila przynajmnie pierwszy trymestr.

A ja wlasnie wcinam reszte fasolki po bretonsku I zimnego pieczonego kurczaka. Nie Pamietam zeby mi cos tak smakowalo ostatnio.

A mnie zemdlilo przy sniadaniu. Nie dokonczylam go nawet. Teraz troszke lepiej a w pracy jestem. Pic mi sie chce ale na sama mysl o wodzie zoladek mi fikolka robi :/
Ide pracowac. Im szybciej zaczne tym szybciej skoncze. Milej niedzieli.
Miłego dnia dziewczyny i spokojnego :)
ja z wodą miałam tak przy pierwszej ciąży ,jak było mi niedobrze to brałam łyk wody i zwymiotowałam i był spokój. Każda jazda samochodem też taka była, przejechaliśmy trochę,łyk wody, wymioty i spokój ;p Ale ja nie zwracałam jedzenia tylko samą żółcią ,rano przy myciu zębów to norma była.
Kino, bilard I pizza brzmia calkiem bezpiecznie, co do kregli to bym odpuscila przynajmnie pierwszy trymestr.

A ja wlasnie wcinam reszte fasolki po bretonsku I zimnego pieczonego kurczaka. Nie Pamietam zeby mi cos tak smakowalo ostatnio.
my pojechaliśmy do McDonald, zjadłam tą tortillę i wypiłam kawę latte jakąś karmelową, po każdej kawie (raczej to siuśki nie kawy ;p) czułam się ostatnio niezbyt dobrze na żołądku,a tu zadowolona wracam, wchodzę po schodach i jak mnie wzięło na wymioty, ale niestety nie zwymiotowałam, a myślę,że ulgę miałabym ogromną i może pozbyłabym się wyrzutów,że zjadłam takie śmieciowe jedzenie ;p ogółem jeszcze nie mam objawów typu mdłości itd.

Ooo zabytkowe auta, z checia bym poszla. Ostatnio bylam na wystawie Porshe. Byly najnowsze modele jak i pierwsze Porszaki jakie zjechaly z tasmy.

W poniedzialem planujemy isc do muzeum ciala. Kojarzycie pewnie.
1463312689-fdjdf0.jpeg

Ale to tylko jesli nie bede sie dobrze czuc bo dzisiaj od sniadania mnie mdli :(

Dziewczyny, gdyby były jakieś problemy na naszym forum których bym nie zauważyła to piszcie do mnie.
@aniaslu przyznała mi uprawnienia moderatora więc mogę usuwać spam i w razie jakiejkolwiek problemów kontaktować się z administratorami strony.

reklama
Do góry