reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej. U mnie też pogoda kiepska. Wczoraj padało, dziś wieje i chyba niedługo znowu zacznie padać.
Moje cycki niestety bez zmian, tylko bolą. Zawsze były pierwszym objawem, a teraz nic...

Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie zemdlilo przy sniadaniu. Nie dokonczylam go nawet. Teraz troszke lepiej a w pracy jestem. Pic mi sie chce ale na sama mysl o wodzie zoladek mi fikolka robi :/
Ide pracowac. Im szybciej zaczne tym szybciej skoncze. Milej niedzieli.

hej dziewczyny!
Lui witaj w gronie styczniówek :happy:
joanna84-84 mam nadzieję, że plamienie szybko się skończy i będzie już bez stresów :happy:
Aniay u mnie z mdłościami różnie...pokazują się o każdej porze dnia...a wczoraj miałam dziwną sytuacje...zachciało mi się smażonej kiełbaski na śniadanie....jak zaczęłam ją smażyć to mnie od razu zemdliło od zapachu...ale co jest najśmieszniejsze zaraz przeszło i tak ją zjadłam haha :-D
u mnie cycki pełne i bolące...zwłaszcza rano jak wstanę...tylko , że zaczyna mi się problem ze stanikami....ponieważ mam dużą różnicę pomiędzy jedną piersią a drugą...lewa to duże D a prawa to małe C. Pomijam fakt, że prawie wszystkie staniki zaczynają mnie uwierać, drażnić itp...to lewa pierś w żaden się nie mieści :-p ....ale znalazłam na szczęście biustonosz sportowy który jest idealny :-D bo z kupnem nowych biustonoszy wolę jeszcze poczekać bo wiem, że piersi jeszcze zrobią się większe :p
u nas pogoda podobna...ale wybieramy się na wystawę zabytkowych samochodów, który jest na szczęście pod dachem na hali. Mój mąż jest wielkim fanem motoryzacji, a że dla dzieci też są jakieś atrakcje to wyruszamy po obiadku.
Miłej niedzieli wam życzę!!! :happy:

U mnie niestety wczoraj lało, dzisiaj obudziło mnie słoneczko, ale już gdzieś uciekło i znowu pada :(
Ze spacerowania więc nici. :(

Dziewczyny mam pytanie do was :) jakie formy rozrywki w 1 trymestrze można uskuteczniać?:)
Dobtej pory często wybierałam się na kręgle, potańczyć do klubu, kino, bilard, wyjście na pizze.

Teraz weeend spędziłam całkiem w domu bo nie wiem w sumie co mi wolno:( Pewnie przesadzam, ale wolałam dmuchać na zimne, a teraz boje sie że wszyscy sami domyślą się że coś jest na rzeczy bo to do mnie niepodobne ;), a wiadomo - Wolelibyśmy z partnerem sami poinformować wszystkich jak już będzie wszystko pewne :)

Kino, bilard I pizza brzmia calkiem bezpiecznie, co do kregli to bym odpuscila przynajmnie pierwszy trymestr.

A ja wlasnie wcinam reszte fasolki po bretonsku I zimnego pieczonego kurczaka. Nie Pamietam zeby mi cos tak smakowalo ostatnio.

A mnie zemdlilo przy sniadaniu. Nie dokonczylam go nawet. Teraz troszke lepiej a w pracy jestem. Pic mi sie chce ale na sama mysl o wodzie zoladek mi fikolka robi :/
Ide pracowac. Im szybciej zaczne tym szybciej skoncze. Milej niedzieli.
Miłego dnia dziewczyny i spokojnego :)
ja z wodą miałam tak przy pierwszej ciąży ,jak było mi niedobrze to brałam łyk wody i zwymiotowałam i był spokój. Każda jazda samochodem też taka była, przejechaliśmy trochę,łyk wody, wymioty i spokój ;p Ale ja nie zwracałam jedzenia tylko samą żółcią ,rano przy myciu zębów to norma była.
Kino, bilard I pizza brzmia calkiem bezpiecznie, co do kregli to bym odpuscila przynajmnie pierwszy trymestr.

A ja wlasnie wcinam reszte fasolki po bretonsku I zimnego pieczonego kurczaka. Nie Pamietam zeby mi cos tak smakowalo ostatnio.
my pojechaliśmy do McDonald, zjadłam tą tortillę i wypiłam kawę latte jakąś karmelową, po każdej kawie (raczej to siuśki nie kawy ;p) czułam się ostatnio niezbyt dobrze na żołądku,a tu zadowolona wracam, wchodzę po schodach i jak mnie wzięło na wymioty, ale niestety nie zwymiotowałam, a myślę,że ulgę miałabym ogromną i może pozbyłabym się wyrzutów,że zjadłam takie śmieciowe jedzenie ;p ogółem jeszcze nie mam objawów typu mdłości itd.

Ooo zabytkowe auta, z checia bym poszla. Ostatnio bylam na wystawie Porshe. Byly najnowsze modele jak i pierwsze Porszaki jakie zjechaly z tasmy.

W poniedzialem planujemy isc do muzeum ciala. Kojarzycie pewnie.
1463312689-fdjdf0.jpeg

Ale to tylko jesli nie bede sie dobrze czuc bo dzisiaj od sniadania mnie mdli :(

Dziewczyny, gdyby były jakieś problemy na naszym forum których bym nie zauważyła to piszcie do mnie.
@aniaslu przyznała mi uprawnienia moderatora więc mogę usuwać spam i w razie jakiejkolwiek problemów kontaktować się z administratorami strony.

reklama
Do góry