reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Ja z libido tez tragedia, a z reguły mam go aż za dużo :cool2:ale w drugim trymestrze pewnie znowu pojawi się w nadmiarze:-) :)

reklama
Buleczko moze to tylko jakis krwiak sie pekl a dzidzi wszystko okej.
Na starczkach ktoras miala taki przypadek. Mam nadzieje, ze to tez tak u Ciebie jest. Tulam mocno i czekam na wiadomosc od Ciebie.

Ja mialam ciezki dzien w pracy i teraz mam zamiar odpoczywac ile sie da :) pewnie zaraz przytne komara. Moj K na zakupach a potem ma obiadek zrobic <3

Jak Wam mija sobota?

Buleczko moze to tylko jakis krwiak sie pekl a dzidzi wszystko okej.
Na starczkach ktoras miala taki przypadek. Mam nadzieje, ze to tez tak u Ciebie jest. Tulam mocno i czekam na wiadomosc od Ciebie.

Ja mialam ciezki dzien w pracy i teraz mam zamiar odpoczywac ile sie da :) pewnie zaraz przytne komara. Moj K na zakupach a potem ma obiadek zrobic <3

Jak Wam mija sobota?
Spacer z moimi dwoma skarbami duzym I malym. I wszystkie bóle I klucia mi przeszly.
Za to wczoraj wieczorem I dzis rano miałam nieprzyjemne dreszcze.

Bulkaasia czekam na nowiny

Bulkaasia pamiętaj że zawsze do końca trzeba mieć nadzieję....:hmm: są różne przypadki gdzie naprawdę wszystko się dobrze kończyło... Daj znać jak najszybciej po wizycie u gina

Hej!
Mogę się tu do was jeszcze przyłączyć?:) licząc od ostatniej @ wychodzi, że jestem w 4 tyg i 3 dniu:)
W 27 dc pokazala się rano druga slaba kreska, popoludniu powtorzony test i kreska jeszcze bardziej widoczna :)
W 28 dc beta - 38.70
30 dc beta - 78.52
Martwi mnie że troszję ta beta niska, ale w poniedziałek mam wizytę u gin. To może się coś więcej okaże :)

Ps. Jeśli chodzi u mnie o objawy to ból brzucha od 3 dni. Wcześniej raczej lekki takie ciągnięcie. Dzisiaj od rana jak na okres, ale żadnej krwi nie ma. Wypoczywam na leżąco.od rana ;)
Pojawił się tylko przezroczysty, ciągliwy śluz. Piersi przez 2 dni były nabrzmiałe, ale dzisiaj jakby zmalały, tylko sutki nadal są obolałe. :)

Ostatnia edycja:
A ja jestem przerazona, obudzilam sie i mnie piersi duzo mniej bola. Zadnych objawow nie mam :( martwie sie. A na bete dopiero we wtorek moge isc :(
ja też nie mam żadnych objawów, dzisiaj byłam śpiąca pół dnia, ale to pewnie jak prawie każdy jak leje cały dzień deszcz ;p dla uśmiechu w ten pochmurny dzień zrobiłam sobie test i piękne krechy, już nie kreseczki ;)

hej:hmm: , u mnie to już koniec. Od 4 rano na kiblu, leci żywa krew , brzuch boli strasznie. Czuję się tak jakbym dostała okres. :hmm:
Póki lekarz nie potwierdzi nic straconego! Nie takie tu historie można było wyczytać ! Daj znać, trzymam kciukasy i tule mocno ;)

Hej!
Mogę się tu do was jeszcze przyłączyć?:) licząc od ostatniej @ wychodzi, że jestem w 4 tyg i 3 dniu:)
W 27 dc pokazala się rano druga slaba kreska, popoludniu powtorzony test i kreska jeszcze bardziej widoczna :)
W 28 dc beta - 38.70
30 dc beta - 78.52
Martwi mnie że troszję ta beta niska, ale w poniedziałek mam wizytę u gin. To może się coś więcej okaże :)

Ps. Jeśli chodzi u mnie o objawy to ból brzucha od 3 dni. Wcześniej raczej lekki takie ciągnięcie. Dzisiaj od rana jak na okres, ale żadnej krwi nie ma. Wypoczywam na leżąco.od rana ;)
Pojawił się tylko przezroczysty, ciągliwy śluz. Piersi przez 2 dni były nabrzmiałe, ale dzisiaj jakby zmalały, tylko sutki nadal są obolałe. :)
Gratuluję i witam nową koleżankę :):)

reklama
Do góry