reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam się przy kawie. My już po spacerze, jeju jak gorąco... Adaś przespadł dziś całą noc, co nie zdarza się często :) Mecz super, choć do końca miałam cichą nadzieję, że wygrają.

Danutka, u nas też śpi w łóżeczku, ale głównie dlatego że on jest taki wiercipiętek że mu ciasno na naszym wielkim łożu :) i ja też się lepiej wysypiam jak śpimy bez niego.

Ela2016 ale infekcja pochwy? masz w postaci globulek dopochwowcych? bo ja takie miałam, ale inna nazwa, miały działanie miejscowe bez wchłaniania się.

A czy są tu jakieś mamy co już mają 2 dzieci?

U nas dziś też ryba hehe. Ale postrąg pieczony. Z ryżem i młodą kiszoną kapustą. Mniam.

reklama
kolorowa a dlaczego Twoja mam teraz wraca? na pewno bylo by fajnie miec mame kolo siebie kiedy kolejny maluszek sie urodzi. wiem cos o tym bo my tez jestesmy hen hen od wszystkich skazani tylko na siebie : )

Witam się przy kawie. My już po spacerze, jeju jak gorąco... Adaś przespadł dziś całą noc, co nie zdarza się często :) Mecz super, choć do końca miałam cichą nadzieję, że wygrają.

Danutka, u nas też śpi w łóżeczku, ale głównie dlatego że on jest taki wiercipiętek że mu ciasno na naszym wielkim łożu :) i ja też się lepiej wysypiam jak śpimy bez niego.

Ela2016 ale infekcja pochwy? masz w postaci globulek dopochwowcych? bo ja takie miałam, ale inna nazwa, miały działanie miejscowe bez wchłaniania się.

U nas dziś też ryba hehe. Ale postrąg pieczony. Z ryżem i młodą kiszoną kapustą. Mniam.

Tak infekcja grzybicza[emoji20] mam 3 globulki dopochwowe

Dzień dobry
Czoperka ja byłam na forum mamazone i na szczęście w odpowiednim momencie przeniosłyśmy się na FB, bo z dnia na dzień całe forum zniknęło. Codziennie jesteśmy z dziewczynami w kontakcie.
Kolorowa współczuję. Nie przekonasz mamy, żeby została? A może to kolejny powód, aby pomyśleć o powrocie?
Dziewczyny Wy piszecie o brzuszkach, a ja mam 3kg na minusie, zero brzucha i dopinam się we wszystko. W miejscu brzucha jest wgłębienie

Dzień dobry
Czoperka ja byłam na forum mamazone i na szczęście w odpowiednim momencie przeniosłyśmy się na FB, bo z dnia na dzień całe forum zniknęło. Codziennie jesteśmy z dziewczynami w kontakcie.
Kolorowa współczuję. Nie przekonasz mamy, żeby została? A może to kolejny powód, aby pomyśleć o powrocie?
Dziewczyny Wy piszecie o brzuszkach, a ja mam 3kg na minusie, zero brzucha i dopinam się we wszystko. W miejscu brzucha jest wgłębienie

U mnie tylko cos wieczorem się pojawia a tak to płaściutki .. Mam 6 kg na minusie dlatego pewnie

Dzień dobry na szbko, gratuluje udanych wizyt I zazdroszcze apetytow.
U mnie wciaz 3 kilo na minusie a jesc moge glownie takie kaszki dla dzieci bobovita. :(
Z utesknieniem czekam na powrot apetytu.

@kolorowaMama wspolczuje złego samopoczucia I wyjaxdu mamy.
U mnie za to na odwrot, przyjezdzam do polski I jestem chora, tutejszy klimat mi sluzy. Mam nadzieje ze wkrotce poczujesz sie lepiej.

My tez jesteśmy sami a rodzina i znajomi daleko, wiec jak urodzę to nawet na 5 minut nie mam nikogo kto by wpadł do pomocy:( ale dam radę, KolorowaMama tez da, a moze powrót mamy nakłoni ją do powrotu ;)
Piękne macie dzieciaczki, jakie fajne zdjecia, buziaczki śliczne.
Brzusio dobrze ze wychodzisz a jak sie czujesz? Napięcie minęło?
Marlena nie przejmuj sie pewnie ci sie wydaje ze maz sie oddała a tak naprawde schodzi ci z drogi jak jestes zła. Nic sie nie przejmuj masz prawo miec humorku. Wytłumacz mu to, zrob dobra kolację i mężowi przejdzie cokolwiek go tam uwiera:)
Miłego dnia. Ja znów bez sił wiec leżakuje :)

reklama

Ja mam dwójkę. Dwie córki 5 i 4 lata mają.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry