reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam.

Wszystkim wizytujacym bardzo gratuluje udanych wizyt[emoji4]

Kamisia hehe ja tez dzis mam sledzie w smietanie[emoji4] taka zachcianka!

Lolaaa piekne foto[emoji4]

Marlena to ladnie po pracy, zrob cos milego dla swojego M[emoji4] niestety moj M tez czesto dostaje popalic za nic:/

Ja nadal walcze z ndlosciami i juz niemoge sie doczekac konca![emoji4]

Wizytujace dzis zaciskam kciuki[emoji4]

Zamowilam wczoraj sobie dektektor tetna, mam nadzieje ze da spokoj wewnetrzny!

Ja dwa tygodnie temu kupiłam sobie detektor tętna płodu i póki co u mnie jest za wcześnie żeby coś jeszcze usłyszeć. No i oszaleć można bo ja już nie wiem czy słyszę przepływy, czy swoje tętno :p Jaki sobie zamówiłaś?

reklama
Ja śledzie jadłam przez kilka dni i juz mi się znudziło :)
Teraz to kg bym jadła ogórki małosolne jejku uwielbiam na sama mysl mnie trzęsie :D

Ja dwa tygodnie temu kupiłam sobie detektor tętna płodu i póki co u mnie jest za wcześnie żeby coś jeszcze usłyszeć. No i oszaleć można bo ja już nie wiem czy słyszę przepływy, czy swoje tętno :p Jaki sobie zamówiłaś?

Myśle tez nad takim zakupem ale zastanawiam
sie czy nie bede sie stresować bardziej jak nie znajdę tętna [emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lui taki prosty sobie zamowilam uzywany, angel sound. A ty jaki masz?

Kolorowa mama hehe dzis wszyscy beda miec sledzie[emoji4]
Musze isc je zrobic by przedzly bo jak narazie leze jeszcze w lozku:) mloda w pizamie lata hehe.
Wiesz co ja dlugo sie zastanawialam czy kupic czy nie... ale juz po tym co przeszlam wiem ze nerwy nic niepomoga, a ja moge byc spokojna jak uslysze srrduszko...wiem ze na poczatku moga byc problemy, ale moge poczekac i obiecalam sobie nie panikowac...

Kochane przyplątała mi się jakas infekcja co niby jest popularne w ciąży[emoji51] doktor zapisał mi Gyno Pyvaryl i zaczęlam wczoraj stosowac ale czy któraś z Was ma info czy to aby bezpieczne? Jakoś boję się cokolwiek stosowac i po nocy obudziłam się z bólem brzucha[emoji20]

A to zdjecie mojego dzidziusia (8t5d) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]
1467364041-5ultlj.jpeg

Dzien dobry:-)

Truskaweczka o widzisz, to bedziemy sie razem uzerac z noworodkami i rozbrykanymi 2,5 latkami:D ciekawe jak te nasze maluchy zareaguja na rodzenstwo:)

KolorowaMama ojj tak w drugiej ciazy zdecydowanie szybciej brzuszek wychodzi:) ja to juz sie czuje jak w 5 miesiacu, a niby na wadze mniej o 2 kg i we wszystkie spodnie sie dopinam:O oo to Tobie ewidentnie klimat UK nie sprzyja skoro od razu gorsze samopoczucie, wspolczuje:(

Kamisia ale obiadowa zachcianka:D ja sledzi nie lubie i poki co zadna ciaza tego nie zmienila hehe:-) ja w zeszlej ciazy robilam test Pappa, bo moja dr wszystkim kaze, ale w tej jak nie bedzie nic gadac to zrobie tylko prenatalne USG.

Moj maluch tez padl dopiero po meczu, z tym, ze on wstal po 10:p a ja i tak wstalam niewyspana.. :-)

Danutka u nas tez synek spi zawsze w swoim lozeczku i mam nadzieje, ze z drugim tez tak sie uda:tak:

Marlena moze pogadaj na spokojnie ze swoim, ze teraz u Ciebie taka burza hormonow, ze wplywa na Twoje zachowanie i potrzebujesz jego wsparcia, a nie odtracenia. Mozemy sobie przybic piarke z ogorkami:D

Bridget lekkiego dnia w pracy:)

LoLaaa no szlicznosci:D powodzenia na wizycie!

Julia dobre podejście:tak:

Ela2016 śliczne maleństwo:) Z lekiem nie pomogę, bo nie stosowałam.

Detektor tetna fajna sprawa, ale potrafi tez narobic duzo strachu, bo czasem sie dzieciaczki tak uloza, ze nie idzie zlapac tetna i juz zawal murowany..

Ostatnia edycja:
BubblesGirl no nie sprzyja mi jeszcze mam smutasy bo moja mam wraca do polski na stałe 24 lipca wiec jeszcze bardziej nie chce mi sie tutaj byc [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry