reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Lolka piękne foto.

Dziewczyny widzę że dużo z was robi te testy papp a. Miałyśmy taki nakaz od ginA, skierowanie? Ja nie zrobiłam teraz z antkiem też nie. Lekarka mi powiedziała że po 35 roku życia obowiązkowo ja mam 33 albo jak są wskazania np źle usg,choroby w rodzinie.

Kamisia u mnie głownie ze względu na tokso i dodatkowo od męża ze strony jest dziewczynka z zespołem Downa. Ale na USG mi powiedział że wszystkie pomiary są idealne i nie ma podstaw do zamartwiania się i że jak będzie wynik z krwi to będzie tylko formalnosc ze jest ok. Wiec tego się trzymam:)

Kamisia mi tez lekarz nie kazał póki co robic tych badań. Za 10 dni ide na prenatalne i nie mam zleconych dodatkowych badań. Tez mam 33 lata.

Mecz super!! Nawet moj 6 latek oglądał mecz do końca i dzieki temu dzis pospal do po 8 a ja o dziwo do 7 gdzie normalką u mnie teraz to 6.

Dziewczynki gratuluje wizyt udanych, oby tak dalej :) piękne zdjecia [emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Piękny mecz był wczoraj, naprawdę dumni możemy być z naszych piłkarzy :-)
Bardzo się denerwowałam, biedne Maleństwo pewnie też... ;-)
Gratuluję udanych wizyt :-) oby tak do stycznia [emoji106]

Mój trzylatek przesypia noce od kiedy skończył roczek. Walczyliśmy od samego początku, że śpi tylko w swoim łóżeczku. Naczytalam się o przypadkach przyduszenia w łóżku rodziców, a ja chciałam móc się wyspać,a nie czuwać, czy go nie przygniotę. I wyszło nam wszystkim na dobre ;-)
Drzemek nie ma od roku,zasypia 21, budzi się o 7, czasem o 9, zależy jak bardzo był zmęczony.

Ciekawe, czy uda nam się wypracować tą taktykę przy drugim ;-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Piękne foteczki dodałyście :)
Zazdroszcze że juz wiecie kogo nosicie :*

Ja dzisiaj fatalnie się czuję przez emocjonujący mecz nie mogłam spać a bardzo wczesnie musiałam wstac do pracy. Pogoda straszna tak duszno juz z samego rana ze masakra..
Dzisiaj wam troche ponarzekam bo juz od kilku dni mam takie humorki ze szkoda gadac.
Wiecznie jestem zła i nie wiem jak mam temu zapobiec bo przez moje zachowanie to moj facet zaczol sie odemnie odsuwac :( Przykro mi z tego powodu jest

kamisia ja robilamw pierwszej ciazy I teraz
danutka my tez nigdy nie bralismy synka do nas do lozka, on sie tego nawet nie domagal, nie bylo potrzeby, ladnie przesypial noce a I dzieki temu I my moglismy sie dobrze wyspac, bo w 3 w jednym lozko podejrzewam moglo by byc niewygodnie ; ) poza tym dzieki temu mysle lepiej teraz przyjmie rodzenstwo bo (przynajmniej w tej kwestii) nic sie dla niego nie zmieni. zawsze spal sam w swoim pokoju I teraz tez tak bedzie.
marlena kazdy ma czasem gorszy dzien I humory. pewnie gdybys mogla odpoczac troszke wiecej od razu by Ci sie polepszylo. przynajmniej ja tak mam, ze jak wszystkiego jest za duzo I jestem mega zmeczona, to tez robie sie wredna ; )

piekny mecz wczoraj mielismy! ile emocji! fajne uczucie miec tak dobra druzyne na swiatowym poziomie. czekamy na MS : )

Marlenko kochana nie martw sie ciąża na swoje prawa i Twoj facet na pewno zrozumie, mój tez czasami walnie focha na moje zachowanie a za chwile przychodzi i przeprasza, i mowi ze niedługo te ulgi mi sie skończą.

Co do meczu to naprawdę zapewnili nam masę pięknych chwil u emocji :) przegrać z Portugalia w karnych to nie jest wstyd :)

Ja dzis tez czuje sie kiepsko generalnie tu w uk czuje sie znacznie gorzej niz w pl, jestem senna i zmęczona, nie moge sie podnieść z łóżka i mdli mnie od czasu do czasu, cały czas ból w dole brzucha.

12 lipca mam usg przesiewowe + badanie krwi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam.

Wszystkim wizytujacym bardzo gratuluje udanych wizyt[emoji4]

Kamisia hehe ja tez dzis mam sledzie w smietanie[emoji4] taka zachcianka!

Lolaaa piekne foto[emoji4]

Marlena to ladnie po pracy, zrob cos milego dla swojego M[emoji4] niestety moj M tez czesto dostaje popalic za nic:/

Ja nadal walcze z ndlosciami i juz niemoge sie doczekac konca![emoji4]

Wizytujace dzis zaciskam kciuki[emoji4]

Zamowilam wczoraj sobie dektektor tetna, mam nadzieje ze da spokoj wewnetrzny!

reklama
widze ze Was ciagnie do sledzi ;) to mnie tez zrobilysie smaka, nie wiem jak sie one maja do mojej diety cukrowej (smietana na pewno nie pomoze...) ale chyba tez sie skusze ; )

Do góry