reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
---Truskaweczka--- no sliczny ten Twoj maly czlowiek:-)

Kamisia fajnie, ze synek cieszy sie z rodzenstwa:-) moj Maz ze swoim bratem maja wlasnie taka roznice wieku i mimo wszystko maja super kontakt, zalezy jakie wy bedziecie mieli do tego podejscie, ale pewnie bedzie dobrze:)

KolorowaMama no Ty chudzinka to kazdy cm widac:))

Betina no niestety od paru lat mnie alergia meczy w kwietniu i czerwcu:/ w pierwszej ciazy jakos slabo sie objawiala, a teraz daje popalic:/

Fajnie, ze mozecie zabrac dzieciaczki na USG, moj ma 21 miesiecy to jeszcze za maly, nic nie zrozumie tylko, by rozniosl gabinet:p ale pokazywalismy mu zdjecia z USG i pokazujemy, ze w brzuszku jest dzidzia jego siostrzyczka lub braciszek, moze jak brzuch bedzie wiekszy to cos zacznie kumac:-)

HappyBabyMama oby bole brzucha szybko przeszly, odpoczywaj i bedzie dobrze:tak:

LoLaaa super, ze zrobili kolejne USG, ale dzidzia rosnie:D

Maryqska zdrowka dla corci.

Bridget gratuluje udanej wizyty:))

Ojj to wam wspolczuje, bo moj synek prawie od poczatku pieknie przesypial nocki, mam nadzieje, ze drugie bedzie takim samym spiochem:p

My dzisiaj zalatany dzien, zaliczylismy grill'a z deszczem, na szczescie udalo sie jakos wrocic do domu, teraz kapiel mlodego, bo Tatus kazal sie wyrobic na mecz:p

Ostatnia edycja:
---Truskaweczka--- no sliczny ten Twoj maly czlowiek:-)

LoLaaa super, ze zrobili kolejne USG, ale dzidzia rosnie:D

Też w szoku byłam bo gin z przychodni dołączył usg sprzed tygodnia a oni mimo wszystko zrobili więc fajnie:):Dinny sprzęt był i jakość o wiele lepsza bo to w szpitalu więc super szczęśliwa wyszłam z gabinetu:D

Wam życzę takich samych wizyt i wrażeń:-) :)

Gratuluję udanych wizyt :)
Mój synek znowu zrobił pobudkę o 4 rano :/ i dopiero zasnał a ja padam na twarz :/ w dodatku od kilku dni prawir nic nie jem bo nic mi nie wchodzi. Mam nadzieję, że nudności niedługo przejdą bo długo tak nie pociągnę chyba :(
Bubbles mamy dzieci w tym samym wieku ;) Twoj synek z końca września a mój z początku października :) mój maluch też póki co nie rozumie o co chodzi, mówimy że dzidzia jest w brzuchu. Myslę, że jak brzuch będzie większy i maleństwo zacznie kopać to wtedy bardziej to ogarnie :)

Gratuluje wizyty ;*

Bubblesgirl no dokładnie chyba dlatego tak widać [emoji85] no i kolejna ciąża wiec to tez podobno ma wpływ na to kiedy pokazuje sie brzusio

Spokojnej nocy kochane [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsza! !!!!:cool2:

Piękny mecz mimo że przegraliśmy mnie osobiście duma rozpiera. Historyczne chwile.
Ronaldo.....brzydal:crazy: je znoszę tej wystylizowanej gwiazdy. Jego mimika twarzy i non stop symulowane faule przyprawiały mnie o mdłości. Głooopi dziad.
Idę majątkowac śniadanie a potem na zakupy.dziś spełnienia swoją pierwszą ciążowa zachcianke-dziś na obiad śledzie w śmietanie i ziemniaczki.

Wstawać a nie leniuchowac:)masz rację kamisia ronaldo przy naszych chłopakach jak plastikowa lala się prezentuje.a z naszych jestem mega dumna,szkoda ich bardzo ale przynajmniej będą mieli wcześniej wakacje;)
Jade do pracy a tak mi się nie chce ze szkoda mówić.
Kto dziś wizytuje?

Dzień dobry:)
No szkoda chłopaków bardzo ale pięknie grali. Ja też zaraz do pracy a później wizyta więc miłego dnia :)

Załączniki

• IMG_20160630_125759-1.jpg
    IMG_20160630_125759-1.jpg
    723,9 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Pierwsza! !!!!:cool2:

Piękny mecz mimo że przegraliśmy mnie osobiście duma rozpiera. Historyczne chwile.
Ronaldo.....brzydal:crazy: je znoszę tej wystylizowanej gwiazdy. Jego mimika twarzy i non stop symulowane faule przyprawiały mnie o mdłości. Głooopi dziad.
Idę majątkowac śniadanie a potem na zakupy.dziś spełnienia swoją pierwszą ciążowa zachcianke-dziś na obiad śledzie w śmietanie i ziemniaczki.
Nie lubie jego ulizanej fryzury ble...:)

Do góry