reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ja właśnie wróciłam, poszłam sobie wcześniej i akurat kolejki nie było z dzieckiem wszystko ok rośnie ładnie nawet według pomiarów jest o 1,5 tygodnia starszy, krwiaka już nie mam luteiny mam już nie brać, macice już mam wysoko sięga do pępka mam jeszcze odpoczywać ale nie muszę już tak dmuchać na siebie, dostałam skierowanie na morfologie, mocz, tokso i skierowanie na genetyczne ale dopiero mam iśćw 13 tyg.

Gratki ! :) Który tydzień ?

Madziulka890 bardzo się ciesze z twoich super wyników. Ja mam dziś o 17.30 badania i bardzo bym chciała powtórzyć twoje wyniki. Tylko ja mam takie okropne przeczucia.....:( Chociaż z drugiej strony dziś mam urodziny, może dostane prezent i dzidziuś będzie zdrowy.

Wszytstkiego Najlepszego :*

Kurcze.. Ciekawe ile u mnie będzie :) Ja niecałe dwa tygodnie temu jak widziałam dzidzie to miała 1 cm. A wizyta dopiero 2 lipca. Ciekawa jestem jak duża już będzie :)

Ja tez jestem ciekawa :D w 12 tyg to powinna być już duża ale jeszcze 2 dni i zobacze nie mogę sie doczekac normalnie :D tylko szkoda ze tym razem moj M nie może ze mna isc :(

reklama
Do góry