reklama
Madziulka890
Aktywna w BB
Super wieści!!! To Wy już dziewczyny macie za sobą dzisiejszy stres, a przede mną jeszcze tyle czasu do 19.30 zwariuje, dobrze że jestem w pracy to tak nie myślę....
Dluzy sie ten czas ale juz niedlugo zobaaczysz swoje dzieciatko :-) trzymam kciuki
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Widocznie lekarz zdecydowała ze dała lek na wyrost. Moze go nie potrzebuje skoro wszystko dobrze. Napisałam jej SMS ale nie odpisuje. No nic nie przepisała tzn ze mam przestać brać. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Dzis chyba biometr niekorzystny mnie tak potfornie bolala mnie glows pozniej dziwnie zaczely mnie bolec kosci nóg,strasznie dziwnie sie dzis czujeoby to nie zwiastowalo nic zlegoDzisiejszy dzien to jakas porazka dosyc że sie niewyspałam to słaba jestem w głowie mi sie kręci kurcze co sie dzieje.Pogoda na burze sie ma czy co?
Super wiesci że u was wszystko ok .
ela2016
Zaangażowana w BB
Czesc Dziewczyny. Mam pytanie do mam z UK. Dostałam dzis list ze szpitala na pierwszy appointment i scan. Czy moj pracodawca musi mi dac wtedy platny day off czy po prostu zwykly dzien wolny? Znalazlam takie info na internecie...
idealka
Fanka BB :)
Świetne wieści,
super się czyta, jak podajecie rozmiary kruszynek, to 2, to 5 cm Później wyrówna nam się to bardziej. Tak sobie żyjemy a a fabryka działa na całego, z wizyty na wizytę maleństwa dwa razy większe!
Madziulka, który masz tydzień? zastanawiam się czy moje maleństwo też już z 5 cm ma!
Wizytę mam w poniedziałek
BabyWOW samych dobrych wieści i pięknych widoczków!
super się czyta, jak podajecie rozmiary kruszynek, to 2, to 5 cm Później wyrówna nam się to bardziej. Tak sobie żyjemy a a fabryka działa na całego, z wizyty na wizytę maleństwa dwa razy większe!
Madziulka, który masz tydzień? zastanawiam się czy moje maleństwo też już z 5 cm ma!
Wizytę mam w poniedziałek
BabyWOW samych dobrych wieści i pięknych widoczków!
reklama