reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
To ja się dołączam.
88kg - w moim przypadku około 25kg nadwagi.
(Efekt diety białkowej, stresu, reakcji alergicznej na antykoncepcje, operacji, powalonych hormonów i zmiany kuchni)
88kg - w moim przypadku około 25kg nadwagi.
(Efekt diety białkowej, stresu, reakcji alergicznej na antykoncepcje, operacji, powalonych hormonów i zmiany kuchni)
kolorowaMama
Fanka BB :)
To ja jestem odwrotny przypadek 72 kg przed 1 ciąża, w w pierwszym trymestrze chudłam strasznie do porodu szlam 65 kg zaraz po porodzie 42 kg i do dzis suchelec 49kg a jutro sie zwarze i zobacze czy cos przytyłam [emoji123] oby wkoncu bo jadłam duzo a nie tyłam wiec teraz liczę na kilka kg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hejo kazdy o swojej wadze
Ja waze 53kg, niestety od wczoraj waga pokazuje 54...kg
Czuje sie strasznie....jakby zoladek mialam raz mniejszy i zaraz mialo wyszlo wyplynac..czuje glod ale niemam miejsca...przez to nawet mdlosci mnie mecza strasznie;(
Ja waze 53kg, niestety od wczoraj waga pokazuje 54...kg
Czuje sie strasznie....jakby zoladek mialam raz mniejszy i zaraz mialo wyszlo wyplynac..czuje glod ale niemam miejsca...przez to nawet mdlosci mnie mecza strasznie;(
Danutka24
Ja przed pierwszą ciążą 52. Przed porodem ponad 72... Przed drugą 55. Zobaczymy jak dalej,teraz się nie ważę ;-)
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
Witam Was dziewczyny 25-27.01.2017 r przyjdzie na świat moje wymarzone maleństwo gratuluje wam wszystkim i życzę zdrowia macie już jakieś objawy ? Bo ja nic
weronika87
Witamy ja mam na 26 stycznia i różnie to bywa z tymi objawami u dziewczyn ja nic nie mam ale w poprzednich ciążach tez nie miałam
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
Happy mama witaj i gratulacje [emoji5]. Mnie niestety męczą okropne mdłości, ból piersi, bóle w plecach i podbrzuszu i zdarzają sie zawroty głowy a dla porównania pierwsza ciąża bezobjawowo [emoji16]
reklama
HappyBabyMama
W sumie mam dwa objawy 1. Sikanie co sekundę , 2. Piersi chcą mi wybuchnąć. Oprócz tego nic a nic. W sumie to dobrze ale z drugiej strony bez objawów jakoś tak trudno wierzyć w to szczęście