GratulacjeWitam nowe koleżanki
Dzisiejsza wizyta zaliczona. Co prawda bez usg, ale posłuchałam serduszka mojej księżniczki Szyjka w porządku. Dostałam skierowanie na glukozę, więc i mnie to czeka :/
Ten ból wokół pępka, którym tak się martwiłam, to tylko moja rosnąca macica. Mam smarować balsamem i lekko masować.
@Czoperka A próbowałaś pasteryzować przetwory w piekarniku? Po takiej godzinnej pasteryzacji nie powinno się nic popsuć.
@HappyBabyMama Może my ciężarne tak promieniujemy szczęściem, że przyciągamy jakoś tych facetów. Ja miałam zabawną historię w biedronce. Stoję sobie przy kasie, zakupy na taśmie, a facet za mną (lat około 40-45, postury boksera wagi ciężkiej) też pełny koszyk zakupów, ale nagle dokłada do moich swoje wino i mówi, żebym ja zapłaciła a on zrobi kolację. Ja na to, że to dziwnie będzie wyglądać jak ciężarna będzie kupować alkohol. Dopiero wtedy spojrzał na mój brzuch i widać, że mu się głupio zrobiło
reklama
askkka2
Fanka BB :)
@katem86 według mnie to kłucie to zależy od ułozenia dziecka. Ja też tak mam raz na jakiś czas, faktycznie dziwne uczucie. Zazwyczaj staram się wtedy troche poruszć, zmienić pozycje i po jakims czasie to kłucie mija. Jak dodatkowo nie bolą Cie plecy ani nic innego to wydaje mi sie ze nie ma co sie stresować.
@shariotka gratuluję dobrych wieści
@shariotka gratuluję dobrych wieści
Może masz racjenockę miałam nieprzespaną.zobaczę może jutro bedzie lepiejbrzusio
Może to ze zmęczenia? Połóż się, weź nospe albo dwie, powinno pomóc.
katem86
Ja bardzo panikuje bo z synkiem mialam problemy z szyjka a tu w uk naeet tego nie badaja. Ale wzielam nospe i jest lepiej [emoji6]
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
@kolorowaMama jak wizyta?
kolorowa chyba jutro wizytuje... bo ten post o jutrzejszej wizycie to był chyba z dzisiejszego poranka A ja sama jestem bardzo ciekawa, czy będzie z niej zadowolona? Specjalista jest z dobrymi opiniami, oby przypadł jej "do gustu"@kolorowaMama jak wizyta?
@KIKI83 przyznam , że oglądałam kilka filmików z tego kanału, który ostatnio wrzuciłaś i zainteresowała mnie zabawka (?)- termoforek MR B, czy któraś z Was miała z nim do czynienia? Po raz pierwszy usłyszałam o nim wczoraj, ale już zastanawiam się, czy nie przydałby się nam jako jakiś prezent od znajomych, czy rodziny.... Jestem ciekawa Waszych opinii
HappyBabyMama
KIKI go makolorowa chyba jutro wizytuje... bo ten post o jutrzejszej wizycie to był chyba z dzisiejszego poranka A ja sama jestem bardzo ciekawa, czy będzie z niej zadowolona? Specjalista jest z dobrymi opiniami, oby przypadł jej "do gustu"
@KIKI83 przyznam , że oglądałam kilka filmików z tego kanału, który ostatnio wrzuciłaś i zainteresowała mnie zabawka (?)- termoforek MR B, czy któraś z Was miała z nim do czynienia? Po raz pierwszy usłyszałam o nim wczoraj, ale już zastanawiam się, czy nie przydałby się nam jako jakiś prezent od znajomych, czy rodziny.... Jestem ciekawa Waszych opinii
to musialam pomylić dni
malina4444
Witam nowe mamusie
U nas szpital nadal. Chyba w najgorszym stanie jestem ja. Tak mnie boli gardło, że praktycznie nie mogę mówić. M odebrał wyniki, glukoza ok, morfologia niestety w dół. Tak się zastanawiam czy jakiś wpływ na nią ma moje przeziębienie, czy to wynik ciąży? Mocz w porządku. Jutro na 11.00 idę wizytować więc trzymajcie kciuki.
Co do smoczków, ja lubię firmy Suavinex. Są śliczne a do tego mają rozmiar dla noworodków, taki nie przykrywający połowy twarzyczki.
@marcie, zazdroszczę powera i super poporodowych planów. Ja dopiero jutro dowiem sie ile kg na plusie mam. Zaczynam gadać jak mistrz Joda więc już czas kończyć chyba.
Dobrej nocy i kolorowych snów
U nas szpital nadal. Chyba w najgorszym stanie jestem ja. Tak mnie boli gardło, że praktycznie nie mogę mówić. M odebrał wyniki, glukoza ok, morfologia niestety w dół. Tak się zastanawiam czy jakiś wpływ na nią ma moje przeziębienie, czy to wynik ciąży? Mocz w porządku. Jutro na 11.00 idę wizytować więc trzymajcie kciuki.
Co do smoczków, ja lubię firmy Suavinex. Są śliczne a do tego mają rozmiar dla noworodków, taki nie przykrywający połowy twarzyczki.
@marcie, zazdroszczę powera i super poporodowych planów. Ja dopiero jutro dowiem sie ile kg na plusie mam. Zaczynam gadać jak mistrz Joda więc już czas kończyć chyba.
Dobrej nocy i kolorowych snów
reklama
Marcje
@malina444, kuruj sie biedna! Powodzenia na jutrzejszej wizycie [emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom