reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Gato meski wypad;) pewnie to dobre jest.

Ja juz mam niewidzialam miesiac i raczej zapowiada sie ze poleci kolejny miesiac...moze sie zobaczymy po 2 miesiacach...to dopiero rozlaka...ehhh
Powiem Ci @julia0903 , że dobre :). Na początku cieszą się jak dzieci, pewnie upodlą się porządnie bez gadania za uszami ;) . Po trzech dniach w swoim towarzystwie zaczynają się tęskniące smsy:-D. Wracają wszyscy bardzo stęsknieni z tych wypraw. Ale tak rozłąka jak Wasza to już wiadomo przykre, ale co zrobić, czasami trzeba. Oby Wam ten czas jak najszybciej minął:)

reklama
hej dziewczyny!
ja juz po wizycie, wszystko ok, glukoza ladna, 1kg wiecej w ciagu miesiaca wiec nie jest zle, cisnienie ok, szyjka zamknieta (mimo skurczy), malutkiego widzialam przez chwilke, glowka w dol jest odwrocony ale cc juz na 100% mam umowione.
mowilam o tym bolu spojenia lonowego I poradzila mi isc na basen bo to moze pomoc, a jak nie pomoze to za miesiac da mi skierowanie do fizjoterapeuty.
zwalczylam wyrzuty sumienia I ostatecznie za 2,5 tyg ide na zwolnienie. to bedzie 7,5 mc. I niech mi sprobuje ktos na to marudzic..

pozdrawiam Was poatkowo!

Hej dziewczyny!

Dobrze, że już weekend :) Ja już dziś po wizycie w galerii handlowej :p Kupiłam sobie kilka bluzek w H&m i prezent dla synka i męża na dzień chłopaka. Teraz jestem już w domku i odpoczywam :)

@marlena:) ja w 1. ciąży nie miałam w ogóle wycieków siary, a po porodzie Niagara ;) więc nic się nie martw, będzie pokarm kiedy będzie trzeba ;)

Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia! Buziaki wirtualne.

Co
Witam się po nieobecności.

Kochane nie wiem kiedy nadrobię tyle naskrobalyscie.

Widziałam, ze były wizyty wiec gratuluje a za wszystkie dzisiejsze jeżeli są trzymam kciuki.

Ja umówiłam się prywatnie na przebadnie od a do z [emoji23] idę 6.10 także trzymajcie kciuki.

Mój synuś mało aktywny ale tłumacze to sobie tym, ze jestem w ciągłym biegu :/ w uk jednak leżałam bo nie miałam co robić.

Leci wam siara ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cos w tym jest ha tez od wczoraj mało ruchów czuje ale właśnie biegam od rana non stop:)

hej dziewczyny!
ja juz po wizycie, wszystko ok, glukoza ladna, 1kg wiecej w ciagu miesiaca wiec nie jest zle, cisnienie ok, szyjka zamknieta (mimo skurczy), malutkiego widzialam przez chwilke, glowka w dol jest odwrocony ale cc juz na 100% mam umowione.
mowilam o tym bolu spojenia lonowego I poradzila mi isc na basen bo to moze pomoc, a jak nie pomoze to za miesiac da mi skierowanie do fizjoterapeuty.
zwalczylam wyrzuty sumienia I ostatecznie za 2,5 tyg ide na zwolnienie. to bedzie 7,5 mc. I niech mi sprobuje ktos na to marudzic..

pozdrawiam Was poatkowo!

Pewnie ze trzeba troche odpocząć. Ile tych ciąż w życiu mamy! A prawda jest smutna.. Nikt nie jest niezastąpiony a i tak musza kogoś mieć na Twój macierzyński.
A czemu cc?
A jakichś ćwiczeń nie mogłabyś stosować? Moze warto iść do tego fizjoterapeuty, to doradziliby cos :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie
Dziewczyny pracujące życzę wytrwałości każdego dnia. Podziwiam Was.
Ja dziś kiepsko, mało spalam, mąż pojechał odebrac samochod po wypadku więc wszystkie moje myśli krążą wokół tego zdarzenia. W dodatku rano ledwo wróciłam do domu z przedszkola, słabo mi się zrobiło.
Macie Tak? Ja już któryś raz..
Wczoraj wzięłam się za szycie, zrobiłam taki duży kosz, przybornik na zabawki. Zastanawiam się czy sprzedawać...amatorsko szyję ale lubię to i chciałabym w ten sposób zarabiać. Może później wstawię zdjęcie.

Wczoraj wzięłam się za szycie, zrobiłam taki duży kosz, przybornik na zabawki. Zastanawiam się czy sprzedawać...amatorsko szyję ale lubię to i chciałabym w ten sposób zarabiać. Może później wstawię zdjęcie.
Wstaw koniecznie może mnie zainspirujesz i tez cos fajnego uszyje. Ja myślałam o przyborniku na łóżeczko ale jeszcze się za to nie zabrałam :)

To moj przybornik
IMG_20160930_114619.jpg

Załączniki

• IMG_20160930_114619.jpg
    IMG_20160930_114619.jpg
    95 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_20160930_114619.jpg
    IMG_20160930_114619.jpg
    95 KB · Wyświetleń: 287
reklama
Do góry