reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Kiki zazdroszcze wypadu zakupowego, ja sobie takowy zaplanowalam dopiero na za tydzien ;-)
urszulka sama to zrobilas?? super!
idealka cc mam zaplanowane bo pierwszy porod byl bardzo ciezki I z powiklaniami I po wielu godz. skonczyl sie szybka cesarka.
co do spojenia to pokazala zeby takie delikatne ruchy jak do zabki wykonywac w basenie. a skierowanie do fizjo na pewno wezme nastepnym razem. za miesiac bede juz na zwolnieniu wiec bede miec kiedy sie umowic na wizyty ;)

reklama
sowy.jpg

Załączniki

• sowy.jpg
    sowy.jpg
    185,4 KB · Wyświetleń: 388
Urszulka i askl no ale jesteście zdolne podziwiam! Piękne rzeczy. UrsUlka ty powinnas to sprzedawać bez dwoch zdań. Jeszcze nasza Shaer i Martyna jest uzdolniona :) Ja to lewa łapa jestem do takich rzeczy ;) a no i siostra olivki tez świetne ubranka uszyła

reklama
Do góry