Anula0000
Fanka BB :)
Anula ja czekam na wyniki posiewu wczoraj minęło 9dni i twierdzili że dalej nie ma kazali dzwonić po 10dniach ale nie sposób tam się dodzwonić ponownie więc jutro chyba pojadę do szpitala odebrać wyniki no i z wynikiem na założenie tego gumowego badziewia do lekarza. serio czujesz ten pessar ? ja go nie czulam wogole i w sumie mówią że nie powinno się go czuć u mnie nikt go nie czuł z koleżanek które miały zakładane. nawet lekarz mi mowil ze jak się zsunie z szyjki to raczej tego nie poczuje. co do leżenia ja nie daje rady leżeć z synem jestem sama bo mój mąż pracuje i zaraz też nie będzie go w weekendy tak więc nie wiem jak to będzie i co mi wyjdzie teraz u lekarza.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm... Czuje moze nie sam pessar co takie rozpychanie dziwne i ciagniecie, czasem klucie... Lekarz twierdzi co prawda, ze lezy idealnie, wiec pewnie jest ok... Mysle, ze jesli przez te 9 dni nie ma jeszcze wyniku to juz po takim czasie raczej nic nie urosnie... Jak bedziesz cos wiedziec to koniecznie daj znac co i jak, bo sie martwie...